Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Відлякувач гризунів ГРАД А 1000 ПРО купити в СПБ в інтернет магазині spb812 з доставкою та гарантією

  1. Особливості потужного промислового відлякувач гризунів "ГРАД А -1000 ПРО": ефективно діє навіть у...
  2. Експеримент з перевірки ефективності впливу "Град А -1000 ПРО" на гризунів
  3. Переваги ультразвукового відлякувача "ГРАД А -1000 ПРО":
  4. Як працює відлякувач гризунів та комах "ГРАД А -1000 ПРО"?
  5. Чотири режиму роботи для відлякування різних шкідників:
  6. Де можна використовувати відлякувач "ГРАД А -1000 ПРО"?
  7. Компанія i4Technology гарантує високу якість і надійність своєї продукції!
  8. Кілька порад з використання відлякувач гризунів та комах "ГРАД А -1000 ПРО"

Особливості потужного промислового відлякувач гризунів "ГРАД А -1000 ПРО":
  • ефективно діє навіть у великих приміщеннях до 1000 м²;
  • відлякування звуковими сигналами, ультразвуком і світловими спалахами;
  • 4 окремих режиму роботи, включаючи режими від комарів і комах;
  • ручне регулювання потужності (25/50/75/100%);
  • фірмовий алгоритм генерації "звукового малюнка";
  • можливо живлення від мережі 220 В / зовнішнього акумулятора 12 В.

Ультразвуковий відлякувач гризунів та мишей "ГРАД А -1000 ПРО" - це професійний прилад, призначений для використання як в приватному порядку, так і на виробництвах і підприємствах. Висока якість приладу і його надлишкова потужність дозволяють без коливань залишати його включеним на тривалі періоди, і успішно очищати від гризунів територію, площею до 1000 кв. м.

Прилад захищений від коливань температур, і може використовуватися як взимку так і влітку. Спеціальна технологія, по якій відбувається генерація ультразвуку, дозволяє робити його звук не повторюється, і виключити звикання до нього у гризунів. Завдяки цій технології ви зможете позбутися від щурів і мишей за допомогою одного пристрою в рекордно короткі терміни. Крім традиційного ультразвукового режиму, є можливість використання звичайного звуку в чутному діапазоні, і світлодіодів. Звукове та світлове вплив рекомендується застосовувати тільки тоді, коли в приміщенні немає людей. Комплексний вплив трьох видів відлякування завжди приносить найбільші результати.

Комплексний вплив трьох видів відлякування завжди приносить найбільші результати

Відлякувач гризунів "ГРАД А -1000 ПРО" вирішує будь-які проблеми з пацюками і мишами

Миші і щурі живуть під боком у людини і харчуються його недоїдками і запасами на протязі всієї історії людства. Також, на протязі всієї історії, людство намагається позбутися від шкідливих гризунів, але, поки що - безуспішно. Мишоловки нездатні знищити достатню кількість гризунів, і миші швидко вчаться впізнавати їх і обходити стороною. Щурячу отруту не завжди допомагає, крім того його не можна використовувати в сховищах зерна або овочів. Кішки відмінно справляються з мишами в масштабах приватного будинку або дачі, але на великому продуктовому складі, або в цеху кішка просто не зможе встежити за всіма гризунами відразу, так само як і не зможе пролізти до них в нори і вигнати їх назовні. Залишається тільки один варіант - ультразвуковий відлякувач! Цей спосіб боротьби з гризунами стає все популярнішим з кожним днем, завдяки своїм незаперечним перевагам перед іншими видами боротьби, своїй дешевизні, і можливості мінімального втручання в процес.

Переваги відлякування мишей ультразвуком:

  • Ультразвукове відлякування це найбільш ефективний, швидкий, екологічно чистий і гуманний спосіб боротьби з пацюками і мишами.
  • Під час роботи ультразвукового відлякувача "ГРАД А -1000 ПРО" ви не відчуєте жодних незручностей. Ультразвук не чутний для людей і домашніх тварин, на нього реагують тільки гризуни.
  • Для того, щоб забезпечити ефективну роботу відлякувача, потрібно один раз вибрати оптимальне місце для його установки, включити його в розетку і піти у своїх справах. Це вигідно відрізняє відлякувачі від мишоловок, які потрібно постійно очищати, або від отрути, який потрібно оновлювати.
  • Миші і щурі не вмирають прямо в своїх норах, і не починають розкладатися між перегородками або під підлогою. Вони просто залишають вашу територію, і не заподіюють ніяких проблем.

Вони просто залишають вашу територію, і не заподіюють ніяких проблем

Експеримент з перевірки ефективності впливу "Град А -1000 ПРО" на гризунів

Суть експерименту: перевірка ефективності впливу "Град А -1000 ПРО" на голодних лабораторних мишей. Гризунів на тривалий термін позбавили їжі, а потім помістили в місце випробувань: акваріум 700х410х500 мм, в правому кутку якого розташована годівниця з зерном (улюблені ласощі мишей), а в лівому - відлякувач.

Хід експерименту:

1. Відлякувач вимкнений. Мишей запускають в акваріум, вони біжать до годівниці і починають їсти.
2. Експериментатор включає відлякувач і аналізує поведінку мишей.

Тестування проводиться в двох режимах: беззвучному (відлякування тільки ультразвуком) і на максимальній потужності (відлякування ультразвуком і звуком).


Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin .

Перевірка ефективності впливу "Град А -1000 ПРО" на гризунів на максимальній потужності (відлякування ультразвуком і звуком)

Як тільки відлякувач включається, миші залишають годівницю з зерном і ховаються в найдальший від відлякувача кут. Через якийсь час вони намагаються побороти страх і повернутися до їжі, проте дія відлякувач заважає їм це зробити - страх виявляється значно сильніше, ніж голод.


Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin .

Відео експеримент з перевірки ефективності впливу "Град А -1000 ПРО" на гризунів в режимі ультразвук + світло

Якщо включити відлякувач на максимальну потужність, він викликає у мишей найсильнішу паніку - гризуни в буквальному сенсі кулею вилітають з годівниці і забиваються в найдальший кут. Як і в першому випадку (при використанні ультразвукового режиму), одна миша робить спробу повернутися, щоб поїсти, проте потрапляє під потужне випромінювання - завмирає на місці, мабуть, втративши орієнтацію і здатність міркувати. Як тільки ступор проходить, миша починає кидатися по акваріуму в пошуках виходу (навіть підстрибує, а потім падає і завмирає на корпусі приладу), але не знаходить його. В результаті гризун знову повертається в кут і вже не намагається підійти до годівниці.

Висновки: слід зазначити, що в обох режимах (і на максимальній потужності, і при використанні тільки ультразвуку) відлякувач діє дуже ефективно. Як тільки прилад починає працювати, миші відразу ж кидають годівницю і не можуть повернутися до неї, хоча намагаються це зробити. Незважаючи на те, що гризуни дуже голодні і володіють дуже сильним інстинктом до прожиток, відлякують дію приладу виявляється сильнішим - миші не можуть перебороти панічний страх.

По поведінці мишей видно, що на максимальній потужності відлякує ефект значно сильніше, ніж в ультразвуковому режимі. Стресова реакція виражена набагато яскравіше, нервова система гризунів відчуває великий вплив. Приклад - "акробатичний" стрибок, який здійснила миша, в нормальному стані вона навряд чи б повторила цей трюк.

Переваги ультразвукового відлякувача "ГРАД А -1000 ПРО":

1. Площа впливу становить 1000 кв. м., чого з головою вистачить, щоб захистити навіть величезний цех, або велике сховище. Варто відзначити, що якщо ви помістіть прилад в приміщення, площею менше 1000 кв. м., то вплив приладу на гризунів значно посилиться, і вони зможуть чинити опір набагато менше.

2. Відлякувач випускає ультразвук з надлишковою потужністю, і періодично змінює його модуляції і частоту. Це робиться для того, щоб створити неповторний звуковий малюнок, і позбавити гризунів можливості звикнути до нього.

3. Є можливість роботи в повністю тихому режимі. Багато потенційних клієнтів відмовляються від використання ультразвукових відлякувачів з тієї причини, що вони все-таки видають тонкий писк на межі чутності. Цей звук, хоч і досить тихий, все одно вкрай неприємний для людського вуха і сильно дратує, особливо якщо слухати його досить довго. Врахувавши побажання користувачів, відлякувач "ГРАД А -1000 ПРО" був доопрацьований, і все чутні частоти були повністю урізані для одного з режимів роботи. Тепер ви ніяк не зможете відрізнити працює в тихому режимі "ГРАД А -1000 ПРО" від вимкненого.

4. В залежності від площі приміщення і передбачуваної кількості гризунів в ньому, ви зможете вибрати один з чотирьох режимів потужності. Це допоможе вам заощадити енергію і знизити знос деталей приладу.

5. Відлякувач впливає не тільки на щурів і мишей. У різних режимах, він може бути ефективний також проти комарів, бліх, кліщів та інших комах.

  • відлякування гризунів (звук + ультразвук) - дозволяє позбутися від гризунів неймовірно швидко, навіть якщо їх дуже багато;
  • відлякування гризунів (тільки ультразвук) - в цьому режимі відлякувач працює абсолютно безшумно, тому він ідеальний для житлових приміщень;
  • відлякування комарів - строго "заточений" проти настирливих кровососів, допомагає впоратися з ними за короткий час;
  • відлякування комах - універсальний режим, який позбавить Вас від бліх, павуків, мурах, кліщів, молі та ін.

Таким чином, один відлякувач "ГРАД А -1000 ПРО" без проблем замінить собою відразу три прилади: для захисту від гризунів, для відлякування комарів і проти інших комах-шкідників. Економія грошей і часу в повній мірі!

6. Використовує світловий вплив для максимального ефекту

Крім стандартних способів впливу, за допомогою ультразвуку і звичайного звуку, прилад підтримує режим світлової дії. На корпусі відлякувач розміщено шість яскравих діодів, які своїм мерехтінням підсилюють тривогу і паніку гризунів, і прискорюють їх якнайшвидший вихід із очищаемого приміщення.


7. Встановлюється на будь-якій горизонтальній або вертикальній поверхні

При бажанні "ГРАД А -1000 ПРО" можна закріпити практично де завгодно, навіть на стіні, для цього на корпусі відлякувач передбачені спеціальні петлі. Він точно не впаде і не розіб'ється, як це часто буває з іншими приладами.

Як працює відлякувач гризунів та комах "ГРАД А -1000 ПРО"?

"ГРАД А -1000 ПРО" використовує для відлякування високу чутливість гризунів до ультразвуку. Вчені, в ході експериментів над гризунами з'ясували, що для гризунів найбільш неприємні звукові хвилі на частоті 20-72 кГц. Ультразвук такої частоти випромінюється відлякувачем "ГРАД А -1000 ПРО", причому потужність його досягає 110 дБ. Таким чином, включивши прилад ви завдаєте гризунам, що знаходяться в приміщенні серйозні незручності, з якими вони просто не можуть миритися. Кілька днів після включення приладу гризуни будуть намагатися зрозуміти що відбувається, і чекати поки цей жахливий шум закінчиться. Коли вони зрозуміють, що шум не припиниться їм залишиться тільки покинути свої нори і шукати щастя в іншому місці, подалі від відлякувача "ГРАД А -1000 ПРО".

У комплекті з професійним відлякувачем гризунів "ГРАД А -1000 ПРО" йде інструкція, в якій детально розписано, як ним користуватися

Чотири режиму роботи для відлякування різних шкідників:

Режим 1 (відлякування гризунів звуком і ультразвуком). Дозволяє позбутися від гризунів неймовірно швидко, оскільки в даному режимі відлякувач працює в усьому спектрі частот, тобто, випромінює не тільки ультразвукові, але і звукові хвилі. Його дуже зручно використовувати в нежитлових приміщеннях, які облюбували шкідники: в гаражі, підвалі, на складі або дачі (поки господарі у від'їзді) і т.п. Навіть якщо шкідників дуже багато, відлякувач впорається з ними за лічені дні (особливо, якщо встановити максимальну потужність випромінювання). Однак для житлового приміщення такий режим не підходить, так як звукові хвилі будуть заважати людям.

Режим 2 (відлякування гризунів ультразвуком). В цьому режимі відлякувач працює з дещо меншою ефективністю, ніж в першому, зате абсолютно безшумно, так як звукова складова сигналу (та, яку сприймає людське вухо) повністю прибрана і залишена лише ультразвукова (та, яку можуть розчути тільки гризуни). Ви можете спокійно відпочивати або працювати прямо поруч з чинним відлякувачем - він Вам точно не завадить, так як Ви не почуєте ні звуку (на відміну від гризунів!).

Режим 3 (відлякування комарів). Режим, розроблений спеціально для захисту від настирливих кровососів. Допомагає за короткий час прогнати всі види комарів з вашого будинку і попередити їх появу. Просто виставите відлякувач випромінювачем у відкрите вікно, і жоден комар до Вас більше не залетить!

Режим 4 (відлякування комах). Універсальний режим, який позбавить Вас від бліх, павуків, мурах, кліщів, молі та інших шкідливих комах.

Де можна використовувати відлякувач "ГРАД А -1000 ПРО"?

Завдяки особливостям конструкції, відлякувач "ГРАД А -1000 ПРО" можна використовувати практично де завгодно: від приватних будинків і дач, до сховищ зерна і овочів, великих складів, виробництв і цехів з цінних обладнанням.

Компанія i4Technology гарантує високу якість і надійність своєї продукції!

"ГРАД А -1000 ПРО" створений фахівцями російської інноваційної компанії i4Technology, відомого виробника і розробника наукомісткої електроніки і техніки. На підприємстві впроваджена сучасна система виробництва, яка передбачає кілька рівнів контролю якості продукції. У процесі виробництва продукції використовується виключно дорога елементна база всесвітньо відомих брендів Європи, Японії та США, без низькоякісних китайських комплектуючих. Тому продукція i4Technology відрізняється високою ефективністю, надійністю, довговічністю і користується високим попитом серед споживачів.

ГРАД А -1000 ПРО був протестований по системі російської сертифікації. Ви можете подивитися сертифікат відповідності на прилад:


Сертифікат дилера на продаж і обслуговування продукції компанії "i4technology" в Росії і СНД

Кілька порад з використання відлякувач гризунів та комах "ГРАД А -1000 ПРО"

Слід зазначити, що ультразвук поширюється подібно до світла, по прямих лініях, відбиваючись від твердих предметів і поглинаючись м'якими. Це наочно показано на малюнку внизу. Тканина, ганчір'я, меблі і т.п. може сильно послабити його вплив, тому обов'язково подбайте про те, щоб в кімнаті, де Ви збираєтеся встановлювати прилад, таких речей було якомога менше.

Стіни і перекриття практично нездоланні для світлових, ультразвукових і звукових хвиль. Тому в своєму розпорядженні такі прилади в будинку, треба розуміти, що зазначену виробником площа відлякувач може захистити, тільки якщо він встановлений в порожньому приміщенні подібного розміру. Якщо ж територія розділена на кілька кімнат або заставлена ​​стелажами та перегородками, може знадобитися кілька приладів, розподілених по всій площі.

Якщо ж територія розділена на кілька кімнат або заставлена ​​стелажами та перегородками, може знадобитися кілька приладів, розподілених по всій площі

Не забудьте прибрати з дому все приманки, пастки, і кошти, якими ви намагалися позбутися від гризунів раніше. Якщо ви будете одночасно приманювати мишей до пастки, і відганяти відлякувачем - ні перший і другий прилад не зможуть працювати ефективно.

Як працює відлякувач гризунів та комах "ГРАД А -1000 ПРО"?
Де можна використовувати відлякувач "ГРАД А -1000 ПРО"?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама