Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Балка двотаврова 24 мм. Ціна за тонну. Центрсталь - металопрокат оптом.

  1. Габарити балки 24 ГОСТ 19425-74:
  2. Характеристики
  3. застосування
  4. відпуск продукції
  5. Як купити балку 24 мм
  6. Наш офіс в Москві
  7. Режим роботи

Двотаврова балка 24 виготовляється на нашому виробництві по стандартам ГОСТ 19425-74. Виріб має Н-подібну форму поперечного перерізу. У полиць є ухил на внутрішніх гранях. "Центрсталь" випускає гарячекатану балку 24 звичайної точності (В) і, за запитом замовника, високою (А).

Назва Розмір, мм Марка Довжина, мм Ціна за од., Руб. одиниця Кількість

Балка 24 М ГОСТ 19425-74

24 Ст3 12000 57500 тонна

Балка 24 М ГОСТ 19425-74

24 С255 12000 57500 тонна

У прайс-листі на балку 24 мм двутавровую ціна вказана за тонну, якщо вам необхідно дізнатися яка у представленого двотавру ціна за метр, ви можете скористатися таблицями ГОСТів, де вказано кількість метрів продукції в 1 тонні. Таким чином, вартість двотаврових балок легко розрахувати і по погонному метру.

Габарити балки 24 ГОСТ 19425-74:

  • висота - 240 мм;
  • товщина стінки - 8,2 мм;
  • ширина полки - 110 мм;
  • товщина полиці (вираховується середня через ухилу) - 14 мм;
  • радіус внутрішнього закруглення - 10,5 мм (вказано значення, перевищувати яке неприпустимо).

Згідно зі стандартами, балка двотаврова 24 виробляється довжиною 4-13 метрів. У партії продукції можуть бути вироби мірної, немірної довжини, а також довжини, кратної мірної.

Наше підприємство виробляє стандартні балки 12 метрів. Ви також можете купити двутавровую балку іншої довжини. В даному випадку терміни поставки можуть бути змінені, так як виробництво нестандартних виробів здійснюється тільки під замовлення.

Звертаємо Вашу увагу!

Позначення "Балка 24" не характеризує її довжину. Це поширена помилка, яка може привести до неточних розрахунками необхідної кількості матеріалів.

Характеристики

Балка металева 24 виготовляється із сталей Ст3пс / СП5. Властивості вихідного матеріалу і спосіб його обробки дозволяють на виході отримати прокат, здатний витримувати постійні високі навантаження в будь-яких умовах. Двотавр однаково функціонує як при постійних низьких температурах, так і при різких скачках температур, вони не вступає в реакцію з більшістю хімічних речовин, що застосовуються при машино- і суднобудуванні. Конструкційні особливості двутавра 24 дозволяють полегшити споруджуваний каркас і підвищують точність його геометрії. Випробування показали, що балка має високі показники опору при фізичному впливі як точкового так і розподіленого характеру. Вона не гнеться, не тріскається під впливом високого робочого тиску.

застосування

Двотаврова балка 25, вироблена по ГОСТ 19425-74 є спеціалізованою і призначена для використання при організації підвісних шляхів і армування глибоких шахтних стволів. За рахунок особливих міцності виріб здатний витримувати особливо високі навантаження навіть при зведенні висотних споруд. Двотаврова здатна розподіляти навантаження по всьому каркасу, тому її з успіхом застосовують в якості горизонтальних перекриттів.

відпуск продукції

Реалізується балка 24 оптом і в роздріб. На наших складах завжди в наявності партії продукції для великого опту, є можливість формування збірних вагонів. В поставку включена документація, що підтверджує відповідність представленим стандартам, де також вказується технічна інформація про граничні навантаження і результатах тестувань.

У прайс-листі на балку 24 ціна вказана за тонну. При необхідності, наші консультанти можуть зробити розрахунок вартості одиниці виробу (при стандартній довжині 12 м) або вирахувати підсумкову суму по метражу.

Як купити балку 24 мм

Наш офіс в Москві

Адреса: вул. Талалихіна д.41, будова 29, офіси 507-508, Москва, 109316.

Телефон: +7 (495) 937-55-71
E-mail: [email protected]

Режим роботи

Понеділок - п'ятниця з 09-00 до 19-00.

Для того, що б відправити нам лист зі своїми питаннями та побажаннями скористайтеся формою зворотного зв'язку .

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама