Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Джозеф Мерфі: Молитва для здійснення мрій. Обговорення на LiveInternet

  1. Особистий магічний квадрат на виконання бажань
  2. Червоний конверт фен-шуй на виконання бажань перетворює мрії в реальність

Нещодавно відкрила для себе наукові молитви Джозефа Мерфі і поспішаю поділитися з Вами.
Нещодавно відкрила для себе наукові молитви Джозефа Мерфі і поспішаю поділитися з Вами
Наступна молитва здатна виконати будь-яке найзаповітніше бажання.

Головна умова - воно не повинно нести шкоди і впливати на волю іншої людини. Даний ритуал полягає в наступному. Візьміть чистий аркуш паперу і своєю рукою напишіть на ньому своє заповітне бажання, а нижче перепишіть текст молитви Джозефа Мерфі:

«Всі мої бажання усвідомлені, я знаю, що вони існують в невидимому світі. Зараз я прошу, щоб вони справдилися і готовий (готова) прийняти цей дар. Я покладаюся на волю творчої сили, яка в мені. Вона - джерело всіх благ і чудес. Я відчуваю, як моє бажання друкується в підсвідомості, щоб потім збутися в реальності, адже все, про що ми думаємо, рано чи пізно відбувається в дійсності. Такий принцип роботи нашої свідомості.
Я відчуваю, що те, про що просив, неодмінно здійсниться, і тому абсолютно спокійний. В серці живе тверда впевненість, що бажання скоро здійсниться. Все моє єство повно радісного хвилювання. Я умиротворений, бо Господь є мир і спокій. Дякую Тобі, Отче мій Небесний. Нехай буде так".

Молитву вам необхідно читати в розслабленому, напівсонному стані, коли ваша підсвідомість найбільш вразливе. Найкращий час - вранці після пробудження і ввечері перед сном. Якщо вранці не вистачає часу (а його рідко вистачає вранці), то тоді тільки ввечері - але обов'язково регулярно, кожен вечір. Якщо є можливість читайте частіше - вранці і вдень - це прискорить процес.

Після закінчення терміну (два тижні) - розслабтеся і відпустіть бажання. "Забудьте". Дайте Всесвіту час для його виконання.

Кажуть, що дана молитва допомогла виконати свою омріяну мрію мільйонам людей на всьому світі ... А сьогодні вона дійшла до Вас. Спробуйте, і Всесвіт допоможе Вам, адже головне це віра.

Успіху і здійснення мрій!

Цікаве по темі:

Особистий магічний квадрат на виконання бажань

Сіморон: Чарівна сила червоні труселя

Червоний конверт фен-шуй на виконання бажань перетворює мрії в реальність

Джозеф Мерфі: Чарівна молитва

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама