Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як зробити компот з кабачків на зиму зі смаком ананаса по пошаговому рецептом з фото

  1. Ананасовий компот з кабачків
  2. складові
  3. покрокове приготування
  4. відеорецепт
  5. Ананаси з кабачків
  6. складові
  7. покрокове приготування

2 трилітрові банки

90 хвилин

60 ккал

5/5 (1)

Багато з нас звикли до того, що кабачки тільки смажаться або гасяться. Деяким доводилося куштувати з них варення або цукати. Я ж хочу запропонувати вам застосувати їх в трохи незвичному вигляді - зварити з них компот, який за смаком нагадує ананасовий напій. Моя дітвора його дуже любить, тому я завжди закочував багато банок. А шматочки кабачків я застосовую замість цього заморського фрукта для салатів або як десерт. Весь секрет у тому, що кабачки практично не мають свого смаку і як губка вбирають аромат інших продуктів. Ці рецепти мені дісталися від знайомої з Білорусії і після першої ж порції перейшли в розряд улюблених. Я впевнена, що з вами станеться те ж саме.

Ананасовий компот з кабачків

Кухонне приладдя: каструля для сиропу, висока каструля для стерилізації, банки, ложка, ніж для чищення овочів, кришки, кухонний рушник, закаточний ключ.

складові

Очищена вода 3 л Кабачки середні 3-4 шт. Гвоздика 4-6 шт. Жовта алича 1,5-2 кг Цукор 600 г

покрокове приготування

  1. Насамперед ретельно миємо скляні банки. На цей обсяг інгредієнтів потрібно дві по три літри. Я все банки для консервації чищу звичайної харчовою содою, без будь-яких шкідливих миючих засобів. Стерилізувати не потрібно, так як це зайва трата часу. По-перше, ми в них будемо закладати нестерильні овочі, а по-друге, ми пізніше будемо стерилізувати з усім вмістом. 2 трилітрові банки   90 хвилин   60 ккал   5/5 (1)   Багато з нас звикли до того, що кабачки тільки смажаться або гасяться
  2. Моєму приблизно 2 кг жовтої аличі і, якщо потрібно, відбираємо зіпсовану і видаляємо хвостики.
  3. Беремо 3-4 середніх кабачка. Своїм та зрізаємо шкірку. Найзручніше це зробити спеціальним ножем для чищення овочів, але можна скористатися й звичайним. Розрізаємо їх навпіл і вибираємо середину з кісточками. Тут вам знадобиться столова ложка. Щільну м'якоть нарізаємо середніми шматочками, схожими на консервований ананас.

    Не поспішайте нарізати відразу все. Краще потім дорізати за потребою.

  4. Тепер беремо банки. Заповнюємо їх майже на третину кабачками. Зверху кладемо стільки ж аличі і додаємо 2-3 штучки гвоздики, по одній на літр. Вам може здатися, що кабачків дуже багато, але, повірте, вони з'їдаються першими і дуже швидко.
  5. Насипаємо в каструлю 600 г цукру. Він береться з розрахунку 200 г або 1 стакан на 1 л води. Наливаємо 3 літри води і доводимо до кипіння, періодично перемішуючи, щоб розчинився весь цукор. Про всяк випадок налийте води на один стакан більше.
  6. Заливаємо сироп в банки, не доливаючи до краю пару сантиметрів, і просто прикриваємо кришкою.
  7. На дно великої каструлі кладемо кухонний рушник або яку-небудь тканину. Ставимо в неї банки і наливаємо воду, щоб вони виявилися занурені на третину.
  8. Після того, як закипить вода, стерилізуємо півгодини, бажано накрити каструлю кришкою. Акуратно виймаємо банки і закочує.
  9. Переносимо банки з компотом в затишне місце, де вони не будуть нікому заважати. Перевертаємо їх догори дном, накриваємо чимось теплим і залишаємо до повного охолодження.

відеорецепт

Любіть ананасовий сік, але не хочете купувати незрозумілі магазинні нектари? Тоді підготуйте на зиму компот з кабачків, який виходить зі смаком ананаса. А як це зробити, дивіться на відео.

Компот можна зварити з чого завгодно. Крім звичайного компоту з ягід виходить смачний напій з ревеню . А посеред зими згадати смак літа вам допоможе компот з кавуна або ароматної дині .

Ананаси з кабачків

Час приготування: близько години.
Кількість порцій: 4-5 півлітрових банок.
Кухонне приладдя: каструля, банки, ложка, сотейник, кільце для стерилізації, кришки, закаточний ключ.

складові

Лимонна кислота 1 ст. л. Кабачки 2,5-3 кг Цукор 200-250 г Ананасовий сік 1 л

покрокове приготування

  1. Беремо 2,5-3 кг кабачків. Своїм та очищаємо від шкірки за допомогою звичайного або спеціального ножа для чищення овочів. Розрізаємо їх уздовж на дві половини і ложкою вичищаємо м'якоть з насінням.
  2. Нарізаємо половинки на півкільця приблизно по сантиметру товщиною.
  3. У велику каструлю виливаємо 1 літр ананасового соку, сиплемо столову ложку лимонної кислоти і 200-250 г цукру. Якщо у вас немає ваг, то це 10 столових ложок або один стакан. Розмішуємо і ставимо на вогонь.
  4. Коли повністю розчиняться цукрові кристалики, закладаємо кабачки. Перемішуємо і варимо 20 хвилин на слабкому вогні.
  5. Розкладаємо кабачки разом з сиропом по стерильним банкам і закочує. Потім перевертаємо їх догори дном і вкриваємо ковдрою. У мене з цього набору продуктів виходить 4-5 банок по 0,5 л.

відеорецепт

Дивіться на відео, як можна швидко, смачно і недорого отримати 4-5 півлітрових банок ананаса з 2,5 кг звичайнісіньких кабачків.

Вам також може бути цікаво, як зробити компот з черемхи або заготовити домашню фанту з апельсинів .

У вас є свої рецепти кабачкової компоту? Тоді не забудьте поділитися ними з нами. А також чекаю відгуки про моїх рецептах.

У вас є свої рецепти кабачкової компоту?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама