Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Будівництво безкаркасних ангарів - Група компаній «СМК»

  1. Чому на безкаркасні арочні ангари низька ціна
  2. Вартість будівництва арочного ангара
  3. Будівництво безкаркасні арочні ангари
  4. Будівництво безкаркасні арочні ангари відео

ГК СМК будує швидкобудуюємі будівлі та споруди більше 10 років. "Будівництво безкаркасні арочні ангари" популярно серед наших замовників перш за все через низьку ціну і високу швидкість будівлі. Це універсальні приміщення, які використовують повсюдно (в кліматичних районах з температурою повітря до -55 ° С). Будівлі здатні витримувати землетруси до 8 балів, вітрові навантаження до 135 км / год, снігові - до 180 кг / м2. Відзначимо, що аркова форма будівлі не дозволяє накопичуватися опадам і сміттю на поверхні будови. Термін експлуатації безкаркасних ангарів більше 50 років. Всередині приміщення відсутні опори і балки, що дозволяє використовувати простір ангара на 100%.

ГК СМК

Ангар зроблений з високоякісної рулонної оцинкованої сталі (або з полімерним покриттям) товщиною 1,0-1,6 мм. Ця сталь має високі показники міцності і не схильна до корозії. Особлива рифлена конструкція арки (формується на сучасному професійному обладнанні) і спеціальний герметичний метод скріплення секцій ангара забезпечують додаткову міцність.

Щоб будівля була міцним і служило довго, проектуванням і будівництвом безкаркасних аркових ангарів повинні займатися грамотні фахівці із застосуванням спеціалізованої професійної будівельної техніки. У нашій компанії ми використовуємо мобільний будівельний комплекс mic-240 . Це сучасна американська професійна машина, яка виробляє виготовлення арок для ангара з сталевих котушок безпосередньо на будівельному майданчику. Наші співробітники напрацювали величезний досвід, побудувавши більше 100 швидкомонтованих будівель і споруд різного масштабу і складності. Ми будуємо швидко і якісно і надаємо гарантію на безкаркасний ангар 5 років.

Терміни зведення аркового ангара під ключ від 1-2х тижнів. Цей показник залежить від розмірів будови, наявності утеплення, системи вентиляції та ін. Слід зазначити, що в майбутньому, приміщення можна добудовувати в довжину до нескінченності. По ширині і висоті безкаркасні ангари обмежені: максимальна ширина 30 метрів, висота до 15 метрів.

Чому на безкаркасні арочні ангари низька ціна

Нижче перераховані основні факти:

  • У конструкції відсутній важкий каркас, тому істотно знижується вартість металу.
  • Можливість виготовлення арочної оболонки безпосередньо на будівельному майданчику. Це економить кошти на його транспортування на об'єкт.
  • При будівництві не використовується спеціальна важка будівельна техніка.
  • Використання стрічкового або іншого полегшеного типу фундаменту знижує витрати на його облаштування. Через низьку маси будови немає необхідності робити складні і глибокі дорогі фундаменти.
  • Високі темпи будівництва економлять кошти на оплату роботи будівельної бригади.

Вартість будівництва арочного ангара

Вартість робіт по зведенню бескаркасного ангара в нашій компанії від 3000 руб. м2. Детальніше про вартість будівництва ви можете дізнатися, скориставшись калькулятором на нашому сайті. Знаючи параметри приміщення, ви з його допомогою отримаєте коротку кошторис із зазначенням робіт і цінами. У вас буде можливість скачати комерційну пропозицію і звернувшись до нас, вже предметно проконсультуватися. Наші фахівці мають великий досвід роботи в сфері будівництва безкаркасних ангарів і каркасних будинків з сендвіч панелей (Більше 10 років). Ми можемо запропонувати вам як уже готовий типовий проект , Так і розробити індивідуальний. Підберемо оптимальний варіант відповідно до ваших потреб і можливостями.

Будівництво безкаркасні арочні ангари

Будівництво починається з розробки проекту. Проект дає можливість визначитися з кількістю і типом будівельного матеріалу, вартістю будови, обсягом робіт і в деяких випадках заощадити. Як наслідок, ви отримаєте якісну і надійну конструкцію з урахуванням сфери використання ангара. Існує ряд вимог до будови в залежності від призначення приміщення, які є обов'язковими до виконання. Ми будуємо з дотриманням всіх законодавчих будівельних норм і правил.

Так як конструкція бескаркасного ангара відносно легка, для неї не потрібно закладка складного фундаменту. На будівельному майданчику найчастіше облаштовуємо монолітний залізобетонний стрічковий цоколь (використовуємо бетон класу В25). Це підстава бюджетне і міцне.

Безпосередньо на об'єкті виготовляємо арочні панелі потрібних розмірів за допомогою машини mic-240. Готові панелі зшиваємо в секції за допомогою спеціальної забортовочной машини, що забезпечує надійність і герметичність шва (не має «містків холоду»).

Після зшивання секції вручну або за допомогою крана встановлюються на цоколь і з'єднуються між собою все тієї ж забортовочной машиною. Таким чином виходить герметична арочна оболонка.

Безкаркасний ангар закріплюється з фундаментом біля основи як правило заливкою бетоном.

При бажанні, можливо установка перегородок усередині будови, вікон, дверей, воріт і інженерних систем.

Безкаркасні ангари можуть бути утеплені . Як матеріали утеплення ми використовуємо мінеральну вату або напилення пінополіуретаном . Вибираємо утеплювач в залежності від призначення приміщення. Який визначити який матеріал утеплення підійде саме вашому ангару? Наш фахівець проконсультує і порекомендує оптимальний варіант грунтуючись на знанні характеристик матеріалу і досвіду використання.

Будівництво безкаркасні арочні ангари відео

Звертайтеся до нас за будівництвом бескаркасного арочного ангара і ви отримаєте надійне будова з урахуванням специфіки діяльності, побудоване з урахуванням всіх норм і правил, що діють в будівельному законодавстві Росії.

Коментарі (0)

Який визначити який матеріал утеплення підійде саме вашому ангару?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама