Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Тентові ангари та їх призначення

  1. Ангари з тенту
  2. Застосування тентових ангарів

На сьогоднішній день саме тентові ангари користуються досить підвищеним попитом серед багатьох споживачів На сьогоднішній день саме тентові ангари користуються досить підвищеним попитом серед багатьох споживачів. Що ж собою являють тентові ангари.

Насправді, такі вироби, це найпоширеніший різновид швидкомонтованих, критих споруд. Основними елементами, цих спорудження, є збірно-розбірний металокаркас і безпосередньо, на нього виготовлений тент ПВХ .

Ангари відомі людству з давніх часів. У них люди зберігали свою продукцію і ховали худобу від погодних неприємностей і лютих зим. З приходом в наше життя сучасних технологій, споруди такого виду постійно змінюються і модернізуються. І природно, на зміну капітальним, досить трудомістким і вимагає багато часу для зведення ангарів , Прийшли швидкобудуюємі металокаркасні споруди.

Ангари з тенту

Металевий каркас   , Розбірних ангарів в основному, складається з ферм, надійно перев'язаних між собою болтами Металевий каркас , Розбірних ангарів в основному, складається з ферм, надійно перев'язаних між собою болтами. Ферми виготовляються з круглих або профільних труб різних розмірів в залежності від навантаження, яку вони повинні витримувати. Весь каркас може складатися, як із сталевих, досить важких труб, так і з алюміній містять, більш легких, але не менш міцних труб. Каркас кріпиться до заздалегідь приготовленого основи за допомогою анкерних болтів. Розміри каркаса зазвичай не перевищують 40 м в ширину і 8 м у висоту, при абсолютно будь-якої довжини.

тентовий   ангар   переховується тентом ПВХ тентовий ангар переховується тентом ПВХ. Тент витримує температуру від - 50 С до + 75 С, не горючий, стійкий до багатьох хімічних сполук і корозії. Він виготовляється спеціальним способом пайки , Що надає герметичність виробу в цілому. Покриття тенту невеликих ангарів, до 500 кв.м., зазвичай ховаються цільним тентом, але якщо тентові ангари мають великі розміри, то покриття складається з декількох, щільно з'єднуються між собою полотен.

Ангари, мають за своїм периметру бічні стіни, складаються з окремих секцій тенту, тобто при необхідності, можна відкрити який-небудь ділянку стіни, для різних технічних робіт або просто провітрювання приміщення. Це надає виробу додаткову мобільність при його монтажі та демонтажі. Всі частини тентового покриття кріпиться за допомогою тросів, канатів, ременів через скоби і люверси .

Тентові ангари можна умовно розділити на дві групи: ангари з бічними вертикальними стінами і ангари арочного типу. Спектр застосування даних різновидів конструкцій на сьогоднішній день є досить широким.

Застосування тентових ангарів

Все тентові ангари можуть додатково оснащуватися освітленням, обігрівачами і витяжками, що дає можливість широкого їх застосування.

Найбільшою перевагою тентових ангарів є їх мобільність Найбільшою перевагою тентових ангарів є їх мобільність. Споруди легко і в найкоротші терміни як монтується, так і демонтується. Його споруда не вимагає якихось додаткових спеціальних знань.

Що стосується негативних якостей, то їх, як правило, існує небагато. І найчастіше, більшість з них обумовлені тим, що в ході виготовлення виробу могли використовуватися не якісні матеріали.

Саме тому, збираючись придбати тентові ангари, необхідно особливу увагу звертати саме на якість, як самого тенту, так і застосовуваного каркаса. До того ж, найкраще купувати подібну конструкцію у добре відомих перевірених часом компаній.

Якщо Ви не хочете витрачати багато часу, сил, і матеріальних засобів на зведення капітальних ангарів, то Вам обов'язково потрібно звернути увагу на збірно-розбірні ангари з покриттям з тентів .

У нас є різні тенти

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама