Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Виготовлення ангарів з металоконструкцій

  1. Технічні характеристики Різні види металоконструкцій Замовити Якщо план розвитку вашого підприємства...
  2. Переваги швидкомонтованих ангарів
  3. Порівняльна таблиця використання ЛСТК і конструкцій з чорного прокату
  4. приклади ангарів
  5. Подивіться також:
  6. Завантажити документацію заводу

Технічні характеристики

Різні види металоконструкцій

Замовити

Якщо план розвитку вашого підприємства передбачає розширення виробничих або складських площ, покупка будинку швидкого металевого ангару - один з кращих варіантів.

Будівлі на базі легких металевих конструкцій вимагають мінімуму витрат коштів і часу, а за експлуатаційними показниками не поступаються капітальним спорудам. Термін їх служби перевищує 50 років при мінімумі витрат на обслуговування і ремонт.

Різноманітність швидкомонтованих конструкцій

Використання ангарів в якості гаражів для великогабаритної техніки - тільки один з варіантів. Сучасні технології металообробки дозволяють створювати різні за формою і розмірами несучі конструкції. Вони обшиваються профнастилом, сендвіч-панелями, полімерними матеріалами і можуть служити:

  • складами;
  • виробничими цехами;
  • торговими залами;
  • виставковими майданчиками;
  • автостоянками;
  • СТО;
  • залами для занять спортом.

Ціна на виготовлення металоконструкцій для ангарів залежить від багатьох факторів. Якщо споруда стандартне, зводиться за типовим проектом, то вартість каркасної конструкції буде невисокою, навіть при великих розмірах будівлі. Але якщо ангар вимагає створення особливих умов експлуатації, наприклад:

  • підвищеної антикорозійного захисту;
  • хімічної стійкості;
  • поліпшених теплозберігаючих характеристик;
  • прольотів підвищеної ширини або висоти і т. д.,

витрати на будівництво можуть зрости. Буде потрібно розробити проектну документацію, технологічні карти виготовлення нестандартних металоконструкцій, використовувати різні додаткові методи захисту металу. Але будівництво навіть таких ангарів, які мають поліпшені властивості, обійдеться замовнику дешевше, ніж будівлі з цегли і бетону.
витрати на будівництво можуть зрости

Переваги швидкомонтованих ангарів

Виробництво металоконструкцій для зведення ангарів всіх видів - один з профільних видів діяльності компанії «Ремстроймаш». Сучасне обладнання дозволяє виготовити ферми, арки, опори будь-якої складності і розміру, обробити їх антикорозійними захисними складами підвищеної стійкості, пофарбувати в будь-який колір.

Відмінно розвинена проектно-конструкторська база дозволяє запропонувати замовникам кілька десятків готових проектів типових будівель різного призначення, що підходять для будь-яких умов експлуатації. Якщо в каталозі немає відповідного варіанту, ми запропонуємо будівництво ангарів з нестандартних металоконструкцій за проектом замовника.

Ми приймаємо заявки на комплексне будівництво будівель ангарного типу, починаючи від складання технічного завдання і закінчуючи здачею ангара під ключ. Це один з найбільш економічно вигідних способів будівництва - в комплекс послуг входять всі роботи з проектування, виготовлення металевих конструкцій і їх доставці на майданчик.

Цей варіант дозволяє також контролювати процес будівництва на кожному етапі як з боку замовника, так і з боку підрядника.

Порівняльна таблиця використання ЛСТК і конструкцій з чорного прокату

№ Показник (параметр) ЛСТК Чорний прокат 1 Витрата металу (кг) на 1 м2 (середній) -30 -50 2 Ціна за 1 тонну металоконструкцій (тис. Руб) 71 60 3 Вартість 1 м2 площі будівлі (руб) 30 × 71 = 2 130 50 х 60 = 3 000 4 Швидкість процесу виготовлення Висока (до 25 тонн / добу) Низька (багато ручної праці) Б Фарбування Не потрібна потрібна 6 Швидкість збірки Висока (на болтах) Низька (зварювання)

приклади ангарів

приклади ангарів

Подивіться також:

Будівельні металоконструкції

всі металоконструкції


Завантажити документацію заводу

Як ми працюємо

Переваги роботи з нами

  • 1

    Вигідна ціна від виробника

  • 2

    Офіційна гарантія

  • 3

    передове обладнання

  • 4

    Досвід і професіоналізм

  • 5

    Мінімальні терміни виготовлення

  • 6

    Нестандартна продукція по ваших кресленнях

  • 7

    Розробку всієї документації

  • 8

    Оперативна доставка

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама