Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Просочення для дерева. Версія для друку.

  1. Просочення для дерева. Перш ніж бігти в магазин і купувати саму розрекламовану просочення для дерева...
  2. Поради по обробці просоченнями своїми руками.
  3. Токсичність просочення для дерева.
  4. Просочення для дерева.
  5. Просочення для дерева різних виробників при виконанні зовнішніх робіт.
  6. Поради по обробці просоченнями своїми руками.
  7. Токсичність просочення для дерева.

Просочення для дерева.

Перш ніж бігти в магазин і купувати саму розрекламовану просочення для дерева варто звернути увагу на її тип. Розрізняють велику кількість різних просочень в залежності від способу обробки деревини, основної діючої речовини і застосовуваного розчинника.

За способом обробки все просочення діляться на зовнішні і внутрішні. Перші призначені для зовнішньої обробки поверхонь, другі використовуються для внутрішніх опоряджувальних робіт. Просочення для зовнішньої обробки деревини забезпечує більш якісний захист, але і є більш токсичною, в свою чергу просочення для внутрішніх робіт не становить загрози для здоров'я людини, але і її ефективність значно нижче.

Просочення для дерева в залежності від застосовуваного активної речовини бувають органічні і неорганічні. Діюча речовина органічного походження максимально результативно, але при цьому і шкідливо. Неорганічні представляють менше загрози, оскільки вони менш стійкі, і швидко вимиваються з деревини. Тому сучасна промисловість йде в напрямку створення нешкідливих і ефективних органічного походження.

Залежно від застосовуваного розчинника просочення діляться на водні і неводні. Розчини неорганічні або органічних солей, які впливають на малу глибину або зовсім поверхово ставляться до водних, а неводні - володіють великим вплив зарахунок додаткових компонентів або тільки активної речовини.

Слід зазначити, що для максимальної ефективності просочення для деревини варто застосовувати спільно з вогнезахисними і водовідштовхувальними складами. Це дозволить додати поверхням більшу надійність, міцність і зносостійкість. Іноді в якості просочень можуть застосовуватися оліфа і фарба, так як вони мають крім свого прямого призначення дезінфікуючі властивості, які в першу чергу притаманні профільним просоченням для дерева. І свою нішу займають спеціалізовані масла, які зберігають природну красу і структури дерев'яних поверхонь, захищають їх від цвілі, гнили, грибка і вологи.

Приклад деревини яка оброблена просоченнями.

Приклад деревини яка оброблена просоченнями

Увага: заздалегідь подумайте про те, чи плануєте Ви додатково покривати поверхні після обробки просоченням. адже ряд антисептичних препаратів призначений для фінішної обробки деревини, яка підкреслює всі деталі деревини, надаючи її обсяг. А інша грає роль базис-основи для подальшого покриття лаком або фарбами.

Просочення для дерева різних виробників при виконанні зовнішніх робіт.

З великої класифікації антисептиків можна зробити висновок, що і виробників сумішей не менше. Переважна більшість продукції на полицях наших магазинів можна назвати noname - безіменне. Це різнокаліберні ємності, що поставляються частими продавцями з Китаю. Відокремлено стоять професійні виробники і постачальники просочень, до яких відносяться:

1. Ярославський антисептик для деревини. Він славиться широким вибором засобів, в тому числі призначених для зовнішньої обробки дерева, антисептики загального спектра дії, універсальні вогнезахисні і водовідштовхувальні склади, а також препарати біозахисту. Вибір цього виробника кращий, якщо Вам належить обробка великих площ, оскільки товари Ярославського антисептика славляться невисокою ціною.

Вибір цього виробника кращий, якщо Вам належить обробка великих площ, оскільки товари Ярославського антисептика славляться невисокою ціною

2. Сенеж. Один з найбільш розрекламованих виробників, цінової ряд якого дещо вищий, ніж Ярославського. Асортимент може порадувати ємностями великого обсягу, а також великим вибором універсальні засобів, в тому числі призначених для декоративної обробки.

3. Nortex виробництва ТОВ «Науково-виробниче об'єднання« НОРТ »». Ціна на товари цього виробника значно вище за інших, що з лишком відпрацьовує якість їх захисних складів. Виробник декларує термін дії своїх препаратів комбінованої дії (волого, вогне- та біозахист) більше десяти років. При цьому просочення можуть бути використані практично на будь-яких поверхнях.

На що при покупці варто звернути увагу на упаковку, на ній в обов'язковому порядку повинна бути наступна інформація:

  • вказівка ​​виробника й місця виробництва;
  • відомості про юридичну адресу виробника (або адреси для побажань);
  • опис заходів щодо забезпечення безпеки при використанні сумішей і їх транспортуванні;
  • вказівка ​​на клас небезпеки компонентному складу.

Увага: Будьте уважні! Не купуйте склади, упаковані в прості мішки або пакети з одним лише назвою! Це вбереже Вас від ризику покупки фальсифікату або забороненого на території Російської Федерації токсичної речовини.

Поради по обробці просоченнями своїми руками.

Найкращий час для зовнішніх робіт влітку в суху і теплу погоду. Перед нанесенням просочення необхідно провести підготовку оброблюваної поверхні: очистити і при необхідності острогать дерево. Це дозволить прибрати зайву бруд, яка перешкоджає процесу зв'язування речовини, а також дозволить зробити більш глибоке просочення. Уважно прочитайте інструкцію і точно виконуйте запропоновані виробником пропорції приготування розчину. Це гарантує Вам якісний і бажаний результат.

Це гарантує Вам якісний і бажаний результат

Як правильно наносити просочення для дерева і що потрібно врахувати:

1. Рідкі склади можна наносити за допомогою пульверизатора. Густі розчини бажано наносити з використання кисті або валика.

2. Водні склади висихають за пару годин, а ось неводні просочення унеможливлять використання поверхонь на термін до доби.

3. Антисептики відрізняються різною силою неприємного запаху: склад з мідним купоросом залишиться без уваги навіть самого чуйного носа, а ось уайт-спірит відчує навіть людина з нежиттю, не кажучи про те, що в останньому випадку запах буде тривалим і стійким.

4. Будьте обережні при роботі з токсичними речовинами: використовуйте маску, захисні окуляри, рукавички і, в разі потреби, респіратор. Одяг, в якій Ви працювали після завершення обробки необхідно піддати вологому чищенню.

5. Пам'ятайте, що на дітей і тварин токсичні властивості цих речовин діють сильніше, ніж на дорослих.

6. Не варто щедро поливати дерево антисептиком, надмірна кількість не дасть більшого захисту, а лише призведе до того, що поверхня довго не висохне і буде ризик порушення цілісності покриття.

Увага: Необхідна частота обробки пропонується виробником. Трудновимиваемие склади необхідно оновлювати раз в декілька років (у деяких до декількох десятиліть), слабкі водні розчини оновлюються не рідше 1 разу на рік.

Як правило, на один квадратний метр в залежності від типу просочення необхідно від 100 до 400 грам. Підвищений витрата пояснюється густотою складу та у спосіб нанесення. Найбільш ощадливий витрата у рідких водних складів, який наноситься за допомогою пульверизатора.

Токсичність просочення для дерева.

Це питання залишається невирішеним, тому що виробники запевняють у безпеці своїх продуктів, а покупці висловлюють свою стурбованість. Виробниками проводиться безліч тестів, які дозволяють виявити і знизити небезпеку шкірних і алергічних реакцій, а також шкоду для внутрішніх органів людини. Найчастішим проявом впливу просочення є шкірні алергії - висипання і подразнення шкіри.

Максимальну токсичність склади виявляються безпосередньо при процесі їх нанесення. Ризик знижується після того, як більша частина складу проникає всередину деревини, вимивається дощами або ізолюється іншими матеріалами. Після висихання запах проявлятися вже не буде, а шкода максимально знижений.

Професійні склади (володіють високою токсичність, але і високою ефективністю) не потрапляють в прямий продаж і використовуються для обробки залізничних та інших шпал, електричних стовпів і інших конструкцій, які вимагають установки в землю.

Увага: Сучасні антисептики відповідають всім вимогам безпеки для навколишнього середовища. Вони здатні біологічно руйнуватися, а в природі руйнуються під впливом кисню і сонячного світла.

Таким чином, просочення для дерева може по праву вважатися першим засобом для:

  • захисту деревини від грибків і плісняви ​​(і інших прояви процесів гниття),
  • боротьби з комахами, що завдають шкоди деревині і іншим поверхням,
  • додання естетичного вигляду поверхонь,
  • продовження терміну служби і міцності оброблюваних поверхонь.

Просочення для дерева будуть практично безпечні в роботі при дотриманні всіх вимог і інструкцій виробника, а також застосування їх строго за призначенням. Сучасний ринок пропонує широкий спектр товарів різних виробників і цінового діапазону, роблячи їх доступними для будь-якого гаманця. При цьому не потрібно особливих спеціальних знань для самостійного нанесення і застосування. Це дозволяє знизити свої витрати на будівництво і експлуатацію будинків і підсобних приміщень.

Просочення для дерева.

Перш ніж бігти в магазин і купувати саму розрекламовану просочення для дерева варто звернути увагу на її тип. Розрізняють велику кількість різних просочень в залежності від способу обробки деревини, основної діючої речовини і застосовуваного розчинника.

За способом обробки все просочення діляться на зовнішні і внутрішні. Перші призначені для зовнішньої обробки поверхонь, другі використовуються для внутрішніх опоряджувальних робіт. Просочення для зовнішньої обробки деревини забезпечує більш якісний захист, але і є більш токсичною, в свою чергу просочення для внутрішніх робіт не становить загрози для здоров'я людини, але і її ефективність значно нижче.

Просочення для дерева в залежності від застосовуваного активної речовини бувають органічні і неорганічні. Діюча речовина органічного походження максимально результативно, але при цьому і шкідливо. Неорганічні представляють менше загрози, оскільки вони менш стійкі, і швидко вимиваються з деревини. Тому сучасна промисловість йде в напрямку створення нешкідливих і ефективних органічного походження.

Залежно від застосовуваного розчинника просочення діляться на водні і неводні. Розчини неорганічні або органічних солей, які впливають на малу глибину або зовсім поверхово ставляться до водних, а неводні - володіють великим вплив зарахунок додаткових компонентів або тільки активної речовини.

Слід зазначити, що для максимальної ефективності просочення для деревини варто застосовувати спільно з вогнезахисними і водовідштовхувальними складами. Це дозволить додати поверхням більшу надійність, міцність і зносостійкість. Іноді в якості просочень можуть застосовуватися оліфа і фарба, так як вони мають крім свого прямого призначення дезінфікуючі властивості, які в першу чергу притаманні профільним просоченням для дерева. І свою нішу займають спеціалізовані масла, які зберігають природну красу і структури дерев'яних поверхонь, захищають їх від цвілі, гнили, грибка і вологи.

Приклад деревини яка оброблена просоченнями.

Приклад деревини яка оброблена просоченнями

Увага: заздалегідь подумайте про те, чи плануєте Ви додатково покривати поверхні після обробки просоченням. адже ряд антисептичних препаратів призначений для фінішної обробки деревини, яка підкреслює всі деталі деревини, надаючи її обсяг. А інша грає роль базис-основи для подальшого покриття лаком або фарбами.

Просочення для дерева різних виробників при виконанні зовнішніх робіт.

З великої класифікації антисептиків можна зробити висновок, що і виробників сумішей не менше. Переважна більшість продукції на полицях наших магазинів можна назвати noname - безіменне. Це різнокаліберні ємності, що поставляються частими продавцями з Китаю. Відокремлено стоять професійні виробники і постачальники просочень, до яких відносяться:

1. Ярославський антисептик для деревини. Він славиться широким вибором засобів, в тому числі призначених для зовнішньої обробки дерева, антисептики загального спектра дії, універсальні вогнезахисні і водовідштовхувальні склади, а також препарати біозахисту. Вибір цього виробника кращий, якщо Вам належить обробка великих площ, оскільки товари Ярославського антисептика славляться невисокою ціною.

Вибір цього виробника кращий, якщо Вам належить обробка великих площ, оскільки товари Ярославського антисептика славляться невисокою ціною

2. Сенеж. Один з найбільш розрекламованих виробників, цінової ряд якого дещо вищий, ніж Ярославського. Асортимент може порадувати ємностями великого обсягу, а також великим вибором універсальні засобів, в тому числі призначених для декоративної обробки.

3. Nortex виробництва ТОВ «Науково-виробниче об'єднання« НОРТ »». Ціна на товари цього виробника значно вище за інших, що з лишком відпрацьовує якість їх захисних складів. Виробник декларує термін дії своїх препаратів комбінованої дії (волого, вогне- та біозахист) більше десяти років. При цьому просочення можуть бути використані практично на будь-яких поверхнях.

На що при покупці варто звернути увагу на упаковку, на ній в обов'язковому порядку повинна бути наступна інформація:

  • вказівка ​​виробника й місця виробництва;
  • відомості про юридичну адресу виробника (або адреси для побажань);
  • опис заходів щодо забезпечення безпеки при використанні сумішей і їх транспортуванні;
  • вказівка ​​на клас небезпеки компонентному складу.

Увага: Будьте уважні! Не купуйте склади, упаковані в прості мішки або пакети з одним лише назвою! Це вбереже Вас від ризику покупки фальсифікату або забороненого на території Російської Федерації токсичної речовини.

Поради по обробці просоченнями своїми руками.

Найкращий час для зовнішніх робіт влітку в суху і теплу погоду. Перед нанесенням просочення необхідно провести підготовку оброблюваної поверхні: очистити і при необхідності острогать дерево. Це дозволить прибрати зайву бруд, яка перешкоджає процесу зв'язування речовини, а також дозволить зробити більш глибоке просочення. Уважно прочитайте інструкцію і точно виконуйте запропоновані виробником пропорції приготування розчину. Це гарантує Вам якісний і бажаний результат.

Це гарантує Вам якісний і бажаний результат

Як правильно наносити просочення для дерева і що потрібно врахувати:

1. Рідкі склади можна наносити за допомогою пульверизатора. Густі розчини бажано наносити з використання кисті або валика.

2. Водні склади висихають за пару годин, а ось неводні просочення унеможливлять використання поверхонь на термін до доби.

3. Антисептики відрізняються різною силою неприємного запаху: склад з мідним купоросом залишиться без уваги навіть самого чуйного носа, а ось уайт-спірит відчує навіть людина з нежиттю, не кажучи про те, що в останньому випадку запах буде тривалим і стійким.

4. Будьте обережні при роботі з токсичними речовинами: використовуйте маску, захисні окуляри, рукавички і, в разі потреби, респіратор. Одяг, в якій Ви працювали після завершення обробки необхідно піддати вологому чищенню.

5. Пам'ятайте, що на дітей і тварин токсичні властивості цих речовин діють сильніше, ніж на дорослих.

6. Не варто щедро поливати дерево антисептиком, надмірна кількість не дасть більшого захисту, а лише призведе до того, що поверхня довго не висохне і буде ризик порушення цілісності покриття.

Увага: Необхідна частота обробки пропонується виробником. Трудновимиваемие склади необхідно оновлювати раз в декілька років (у деяких до декількох десятиліть), слабкі водні розчини оновлюються не рідше 1 разу на рік.

Як правило, на один квадратний метр в залежності від типу просочення необхідно від 100 до 400 грам. Підвищений витрата пояснюється густотою складу та у спосіб нанесення. Найбільш ощадливий витрата у рідких водних складів, який наноситься за допомогою пульверизатора.

Токсичність просочення для дерева.

Це питання залишається невирішеним, тому що виробники запевняють у безпеці своїх продуктів, а покупці висловлюють свою стурбованість. Виробниками проводиться безліч тестів, які дозволяють виявити і знизити небезпеку шкірних і алергічних реакцій, а також шкоду для внутрішніх органів людини. Найчастішим проявом впливу просочення є шкірні алергії - висипання і подразнення шкіри.

Максимальну токсичність склади виявляються безпосередньо при процесі їх нанесення. Ризик знижується після того, як більша частина складу проникає всередину деревини, вимивається дощами або ізолюється іншими матеріалами. Після висихання запах проявлятися вже не буде, а шкода максимально знижений.

Професійні склади (володіють високою токсичність, але і високою ефективністю) не потрапляють в прямий продаж і використовуються для обробки залізничних та інших шпал, електричних стовпів і інших конструкцій, які вимагають установки в землю.

Увага: Сучасні антисептики відповідають всім вимогам безпеки для навколишнього середовища. Вони здатні біологічно руйнуватися, а в природі руйнуються під впливом кисню і сонячного світла.

Таким чином, просочення для дерева може по праву вважатися першим засобом для:

  • захисту деревини від грибків і плісняви ​​(і інших прояви процесів гниття),
  • боротьби з комахами, що завдають шкоди деревині і іншим поверхням,
  • додання естетичного вигляду поверхонь,
  • продовження терміну служби і міцності оброблюваних поверхонь.

Просочення для дерева будуть практично безпечні в роботі при дотриманні всіх вимог і інструкцій виробника, а також застосування їх строго за призначенням. Сучасний ринок пропонує широкий спектр товарів різних виробників і цінового діапазону, роблячи їх доступними для будь-якого гаманця. При цьому не потрібно особливих спеціальних знань для самостійного нанесення і застосування. Це дозволяє знизити свої витрати на будівництво і експлуатацію будинків і підсобних приміщень.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама