Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Насіння кавуна оптом: як вибрати і де купити в Україні

  1. Рекомендації для тих, хто планує купувати насіння кавуна оптом:
  2. Вибір сорти кавуна
  3. Чому варто розглянути покупку насіння кавуна оптом в інтернет-магазині semena.kr.ua:

23 квітня 2018 р 23 квітня 2018 р   Користь кавуна давно відома і незаперечна - м'якоть містить велику кількість мікроелементів, які виводять токсини, уповільнюють старіння, зміцнюють імунітет

Користь кавуна давно відома і незаперечна - м'якоть містить велику кількість мікроелементів, які виводять токсини, уповільнюють старіння, зміцнюють імунітет. За неповторний смак, соковитість, здатність втамувати спрагу найбільша ягода давно полюбилася і дітям, і дорослим.

Щоб отримати хороший врожай при вирощуванні баштанних культур важливо вибрати якісне насіння, інакше всі старання будуть зведені нанівець.

Рекомендації для тих, хто планує купувати насіння кавуна оптом:

  1. При виборі посівного матеріалу звертайте увагу на місце його виробництва. Краще купувати продукцію свого регіону, так як вона більш адаптована до його клімату.
  2. Період від зав'язі плодів до їх дозрівання не повинен бути більшим, так можна отримати гарантію врожаю. Сорти або гібриди з великим періодом вегетації можуть не встигнути дозріти. Винятком є ​​тільки південні регіони з тривалим світловим днем.
  3. При виборі сортів з невеликими плодами ймовірність збору гарного врожаю зростає, так як великий кавун не завжди встигає сформуватися.
  4. Оцінити якість посадкового матеріалу можна за зовнішнім виглядом. Поверхня повинна бути гладкою, не мати дефектів, пошкоджень або цвілі. Також звертайте увагу на термін придатності - старі насіння характеризуються низькою схожістю.
  5. Щоб уникнути розчарувань, краще купувати насіння кавуна в перевірених спеціалізованих торгових точках.

Огляд виробників насіння кавуна на українському ринку

Вдало вибрані насіння, здатні проявити свої найкращі якості в певному регіоні, збільшують в кілька разів урожай, дозволяють фермерським господарствам максимізувати обсяг валових зборів і прибуток.

Великою популярністю у сучасних овочівників користуються насіння іноземних виробників. Це міжнародні компанії, що охоплюють європейський або навіть світовий аграрний ринок: Nunhems Zaden (Голландія), Tezier (Франція), United Genetics (США), Sedos (Словаччина). Насіннєва продукція має практично стовідсоткову схожість, добре адаптується до погодних змін і дає відмінний результат. А придбати насіння кавуна всіх вищевказаних виробників, ви зможете в інтернет-магазині за цією адресою - https://semena.kr.ua/semena-ovoschey/semena-arbuza .

Поряд із зарубіжними, в тому числі і міжнародними насіннєвими центрами, в Україні досить розвинене внутрішнє виробництво посадкового матеріалу. Вітчизняні насіння коштує дешевше. Виробництво складається з українських селекційних компаній, насіннєвих заводів, які займаються підготовкою та обробкою насіння. Серед посівного матеріалу баштанних культур у вітчизняних фермерів завоювали популярність ТМ «Яскрава», новий бренд «Кращий урожай».

Вибір сорти кавуна

Кавун - теплолюбна культура, яку активно вирощують фермери в південних регіонах. Отримати хороший результат можна і в північних районах. Багато що залежить від технології посадки, типу грунту, поливу. Великий вплив робить і сорт, при його виборі звертайте увагу на кілька факторів:

  1. Термін вегетації. При комерційному вирощуванні цінуються ранні кавуни, так як коштують дорожче. Це сорти «Цукровий малюк», «Вогник», «Талісман», «Княжич», «Скоростиглий». Вони придатні для вирощування в тунелях, що також наближає термін дозрівання. Відмінний результат показують гібриди - «Топ Мара F1», «Крізбі F1», «Леді F1».
  2. При вирощуванні на продаж важливий товарний вигляд і транспортабельність. Привабливий вигляд, рівномірне дозрівання і лежкість дають сорти «Кримсон світ», «Продюсер», «Астраханський».
  3. Від пізніх сортів жителям центральних і північних районів краще відмовитися. На півдні їх збирають у вересні - вони придатні для продажу восени, можуть довго зберігатися або використовуватися для консервацій.

Чому варто розглянути покупку насіння кавуна оптом в інтернет-магазині semena.kr.ua:

  1. Великий асортимент якісних насіння кавуна.
  2. Компанія працює тільки з перевіреними зарубіжними і вітчизняними брендами з відмінною репутацією.
  3. Асортимент часто оновлюється, продукція представлена ​​в будь-якому зручному вигляді для покупців (пакетовані або фасовані вагові насіння кавуна).
  4. Хороші ціни для тих, хто планує здійснити оптову покупку

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама