Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Відгуки

Ви можете залишити відгук про нашу компанію тут або перейти на сторінку товару, щоб залишити відгук про конкретний апараті. Відгуки з усього сайту будуть опубліковані тут.

Відгук про ЕСМА 12.01 IMio light

01 IMio light

Прекрасний апарат! Простий і зручний.

Оптимальний варіант для будинку

Підкажіть, хто користувався даними апаратом? реально допомагає в домашніх умовах? що ще необхідно купувати до нього?

Танечка, спасибо за проявлений інтерес. Поспішаємо відповісти на Ваше питання. ЕСМА 12.01 I Mio призначений саме для домашнього використання. Переваги його в простоті експлуатації. Апарат проводить процедури для поліпшення фігури, омолоджуючі процедури для особи. Так само апарат є відмінним помічником для лікування і реабілітації організму після захворювань або отриманих травм. У комплексі зі спортивними вправами він допомагає домогтися бажаного результату в спортивних цілях. Рекомендуємо звернути увагу на додаткову комплектацію, яка не входить в стандартну вартість обладнання. Проба П1 (ліфтинг, куляста форма), Струмопровідні рукавички, Ультразвуковий пілінг (скраб). Дані додаткові проби і обладнання в подальшому допоможуть розширити функції апарату і кількість косметологічних процедур. Так само потрібно струмопровідний гель і якщо плануєте процедури по обличчю, то докупити електроди для особи.

Що входить в додаткову комплектацію, яка не входить в стандартну вартість?

Ольга, додаткова комплектація:
- Проба П1 (ліфтинг, куляста форма)
- Проба П4 (мікрострумова терапія)
- Струмопровідні рукавички (апаратно-мануальна терапія)
- Ультразвуковий пілінг (скраб)

Питання: Чи допомагає домогтися бажаного результату? Фігня це все рекламна.
Відповідь: Антоніна, Апарат ЕСМА IMio йде в двох комплектаціях. За допомогою даного апарату проводяться процедури по корекції фігури, підтяжки обличчя, а також для лікування різних захворювань. За одну процедуру скорегувати фігуру і схуднути не завжди може вийти. Апарат призначений для домашнього використання, для тих, хто не хоче витрачати час і гроші на походи до косметолога. Звичайно, чим більше електродів беруть участь в проведенні процедури, тим яскравіше і виражено ефект. Ще раз повторююсь, цей апарат призначений для тих, кому потрібні підтримують процедури або невелика корекція фігури. Для серйозної корекції рекомендуємо апарат вищої категорії.

ЕСМА 12.08 АССОЛЬ - докладні відгуки

Я почала проводити курс миостимуляции після пологів. Використовувала апарат ЕСМА Ассоль. За перший місяць схудла всього на 2 кілограми, зате в наступні місяці скинула 10. Ефект триває і вже після завершення курсу міостімуляциі. Збираюся повторити.

Нещодавно придбала такий апарат. Подруга порадила. З фігурою все нормально, тільки не подобалися вушка на стегнах. Вправами прибрати їх не виходить. Спробувала миостимуляцию і була здивована від такого ефекту. Вушка зникли, ніби їх там і не було. До речі процедура не викликає ніякого дискомфорту. Можна відпочивати і займатися улюбленими справами)

Чи вистачає для стегон 8 електродів? У мене така ж проблема - вушка. Вправами дійсно не прибираються. Ось зрею на Ассоль. І таке питання: легко апаратом користуватися? напортачить не вийде?

Есма 12.08 Ассоль гідний апарат для домашнього використання, має всі професійні технічні характеристики. 8 електродів цілком достатньо для опрацювання одночасно двох зон на стегнах або однієї зони, припустимо, на животик. У постачанні обладнання є диск з навчальною програмою і схемами накладення електродів на різні частини тіла. Все дуже просто. У разі, якщо у Вас виникнуть труднощі у використанні апарату, менеджери ЕСМА завжди допоможуть і проведуть одне безкоштовне навчання у нас в офісі (м.Санкт-Петербург) або по скайпу.

Купила Ассоль для домашнього використання. Відмінний апарат, щоб стати стрункою і підтягнутою, зайві обсяги йдуть і косметика Есма дуже допомагає в цьому. На спортзал часу не вистачає, а тепер і немає необхідності в цьому. Навколишні відразу помітили перетворення. Спасибі ЕСМА!

Підкажіть як правильно ставити електроди і вибирати програми?

Напишіть електронну адресу і ми надішлемо вам докладну інструкцію для проведення процедур. Можете зв'язатися з нами будь-яким зручним для вас способом з розділ Контакти в верхньому меню.

ЕСМА 12.04 МІНІМАКС

Шкода, що до певної моделі стимуляторів не постачається докладна покрокова інструкція. Доводиться розбиратися довго і клопітно.

На даний момент ми розробляємо інструкції для кожного апарату і найближчим часом плануємо випустити як звичайні інструкції, так і відео презентації. Ви завжди можете зателефонувати нам в офіс, менеджер відповість на всі ваші запитання. А так же ми проводимо навчання по скайпу.

Відгук про міостимуляторів ЕСМА 12.16 УНІВЕРСАЛ

Користуюся ESMA Універсал вже другий мі. Ефект приголомшливий! Але, щоб досягти якихось результатів, потрібно дотримуватися дієти, доповнювати миостимуляцию фізичними навантаженнями і не забувати використовувати антицелюлітні гелі. А ще допомагає обгортають плівкою після процедури.

Дарсонваль - апарат для волосся і обличчя

Дуже захоплююча стаття, все в одному місці. Дякуємо!

Відгук про міостимуляторів ЕСМА 12.20 КОМБІ

Після телефонної розмови з менеджерами компанії (Ольга дуже дохідливий пояснює), до 4-х канального блоку можна підключати струмопровідні рукавички і виконувати мануальний масаж. Як з'ясувалося, електродами П-2 (дезінкрустація, електрофорез), П-4 (мікрострумова терапія) можна працювати на апараті від "Комбі". Напевно буду брати Комбі 12.20

На форумі в основному рекомендують ЕСМА Комбі. Мене цікавить Універсал, оскільки стоїть майже в 2 рази менше. Які умовно кажучи "недоліки" я отримаю купивши універсал, а не комбі? Від чого я відмовляюся, купуючи саме універсал. Скільки триває одна процедура?

Я б не назвала це недоліками, у кожного апарату своє призначення. ЕСМА Комбі має 2 незалежних мікропроцесора, універсал тільки один. 2 мікропроцесора означає, що апарат може проводити 2 абсолютно незалежні процедури (обличчя і тіло, або особа + тіло, не важливо). Обидві ці процедури програмуються індивідуально. Відповідно універсал може виконувати тільки одну процедуру (особа або тіло). Ще відмінності: у комбі є додаткова процедура ліфтинг, більше каналів і електродів і більше можливостей розширення (мікроструми, інтерференційні струми і т.п ...) Час цільової процедури (ліполіз, дренаж) можна задати будь-яке. Стандартна комплексна електроімпульсна процедура має тривалість 25-45 хвилин. Максимум 60 хвилин. Більше не рекомендується.

Застосовую в своїй практиці есму-комбі, використовую мікроструми по обличчю з пробою, куди вставляю ватяні палички, результати вже є, носогубні складки стають менш виражені, пробувала миостимуляцию особи з круглими електродами, не дуже зручно що вони сильно пріклеваются до шкіри, потім залишаються червоні сліду, хочу спробувати використовувати чорні електроди, розрізавши їх і під плівку. По тілу пристосувалася робити так: спочатку наношу антицелюлітний гель, потім електроди встановлюю і обертають щільно тіло плівкою, плівку злегка надрізаю і приєдную кабель. Результати є, особливо якщо великі розміри ЛЖО, за 2 тижні процедур через день 2 см в талії йдуть. На жаль деякі закінчення кабелів ушкоджують гумові електроди, хотілося б менш травматичні кабелі мати.

Фізіотерапевтичний комплекс ЕСМА 12.21 ГАЛАНТ | 12.21У

Використовую апарат ЕСМА галант + уз блок + пілінг + мікроструми (різні насадки + рукавички) і тп ... інші опції. Апарат повністю влаштовує. До плюсів можу віднести великий функціонал і ефективність процедур. Супер інтерфейс - НЕ заморочений як угалатеі з однією кнопкою, поки настроїш кожне наступне меню, забуваєш що було в попередньому. У Есми інтерфейс побудований на готових цільових процедурах. Які завжди формуються в комплексні: релакс (підготовка), + ліполіз (електроди, голки розщеплення жиру), + лімфодренаж (сприяє виведенню продуктів розпаду), + ліфтинг (підтяжка) і т.п. Об'єднати все це в одну процедуру легко. Хочеться капати в настройках, зализати і капає. Як таких мінусів не виявила. Може ціна трохи вище ніж у китайців. Хоча порівняння тут недоречні. Також придивляємося до комп'ютерної моделі ЕСМА профі, але це вже інший рівень.

Дякую за детальний огляд.

Обираю між ЕСМА комбі і галант. Які принципові відмінності, хотілося б дізнатися по докладніше. Дякуємо!

Орієнтуйтеся на Ваш бюджет, якщо Вам не потрібна велика кількість каналів і інтерференція, можна вибрати комбі. Але особисто я б рекомендувала модель ЕСМА 12.21У ГАЛАНТ з УЗТ. За курс процедур (15), 1 клієнт залишає ~ 12000 - 22500 руб. (800-1500 процедура - в салонах є і дорожче), відповідно відбити 85000 рублів, можна досить швидко. Якщо є клієнтська база то і за 2 місяці, з урахуванням всіх витрат.

ЕСМА 12.48 ФАВОРИТ

Використовую Фаворит. Проводжу іонну мезотерапию. Відмінно проникають ліки, пацієнти задоволені

Відгуки про міостимуляторів метелику

Чи є який-небудь ефект від метелики?

Якщо вірити різним рекламних банерів і телемагазин, то можна подумати, що цей недорогий чудо прилад здатний показати такий же результат, як і професійне обладнання. Але на жаль це не так. Купимо міостімулятор метелика, ви просто витратите гроші. Ефект від неї практично нульовий, так як потужності струму від батарейок мало для скорочення м'язи, а найпростіша форма імпульсу і відсутність самого режиму міостімуляциі робить цей прилад абсолютно марним. Домогтися результату, обіцяного в рекламі, можна тільки за допомогою професійних мікропроцесорних або комп'ютерних апаратів з достатньою потужністю і працюють за принципом біполярності.

Яка процедура для схуднення найкраща і який апарат можна для цього підібрати?

Для схуднення проводитися комплекс з декількох процедур. Більш детально ознайомтесь в розділі Питання відповідь . Всі наші апарати призначені для схуднення, але більшу кількість процедур і можливості самого апарату дозволяють досягти цього швидше. Для докладної консультації телефонуйте і пишіть нам, будемо раді вам допомогти.

Чи можна використовувати професійний міостімулятор в салоні, якщо немає мед. освіти і салон без косметологічних послуг?

Еля, так, можна. Міостимулятори мають багатопрофільне призначення, успішно справляються з косметологічними завданнями, добре зарекомендували себе в медичній практиці і відмінно підходять для спортивної медицини - тонізації і тренування м'язів, відновлення опорно-рухових функцій. Салон, що не має косметологічних процедур, може пропонувати клієнтам, наприклад, послуги комплексних тренувань. При покупці апарату ми проводимо навчання і даємо всю необхідну інформацію. Мед. освіта не обов'язкова.

Еально допомагає в домашніх умовах?
О ще необхідно купувати до нього?
Що входить в додаткову комплектацію, яка не входить в стандартну вартість?
І таке питання: легко апаратом користуватися?
Напортачить не вийде?
Підкажіть як правильно ставити електроди і вибирати програми?
Які умовно кажучи "недоліки" я отримаю купивши універсал, а не комбі?
Скільки триває одна процедура?
Яка процедура для схуднення найкраща і який апарат можна для цього підібрати?
Освіти і салон без косметологічних послуг?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама