Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

як побачити ауру, методика

  1. Як побачити чужу ауру? Для цього потрібно:

ЯК ПОБАЧИТИ ауру?

Людині, не знайомій з поняттям АУРА, важко уявити або побачити її, ще важче усвідомити   ,   що вона існує Людині, не знайомій з поняттям АУРА, важко уявити або побачити її, ще важче усвідомити , що вона існує. Це факт. Тисячі людей її бачили і навіть знімали на фото і відео. При спо тветствующей підготовці і прочитавши цю статтю, побачите її і ви

Що ж таке АУРА? Це невидима (зазвичай) оболонка, яка оточує людину, тваринного або рослина. Наука, яка займається вивченням аури, називається екзотерика. Тут аура це; "Тонка невидима субстанція, яка захлиналася з людських і тварин тел". Саме поняття до нас прийшло зі східної філософії. Східні містики стверджують, що аура (еманація) є хмарою випарів, народжених тілом і огортають його.

Аура поширюється навколо тіла на 10-15 сантиметрів і несе в собі багато інформації про особу, способі життя, здоров'я , Почуттях і думках. Відображається це, в основному, в кольорі і відтінках аури. ЯК ЖЕ ЇЇ ПОБАЧИТИ? Вона не видно, якщо в неї не вдивлятися. Вважається, що повітря теж невидимий. Але якщо створити умови або знати як, його можна побачити. Всі знають і бачили як в спекотну погоду, дивлячись у далечінь на дорогу, ми бачимо коливання повітря, що створює ілюзію водної гладі. Те ж саме і з аурою. Дивлячись на людину ви не побачите ореол навколо нього. Але якщо знати послідовність дій, можна побачити і чужу, і свою ауру. Найпростіше побачити ореол навколо своїх пальців. Сісти навпроти світлої стіни. Поставити руку перед собою на рівні очей і трохи розсунути пальці. Дивитися між двома пальцями не морга і не відводячи погляд, скільки вистачить сил. Спочатку з'явиться слабке тьмяне світіння, потім аура почне ворушитися. Якщо повторювати цю вправу постійно, то через деякий час ви побачите чітке кольорове світіння - ауру.

Аура оперізує все тіло. За яскравості і насиченості кольору можна визначити багато. Світлі, яскраві тони свідчать про позитивної енергії, гармонії. Темні - про дисбаланс і напрузі. Пояснення значень кольорів і відтінків аури дивись нижче.

Як побачити чужу ауру? Для цього потрібно:

  • Людина, у якого ви хочете побачити ауру, повинен сісти на відстані 50-60 см. Перед білою стіною обличчям до вас.
  • Освітлення повинне бути природним, розсіяним.
  • Попросити цієї людини розслабитися, розтиснути долоні, дихати глибоко і злегка розгойдуватися з боку в бік.
  • Відійти на відстань 2,5-3 метра і уважно дивитися повз голови і плечей цю ​​людину, концентруючи погляд на стіні.
  • На кордоні тіла і повітря ви побачите смугу розмитого світла шириною близько сантиметра. Це ефірна аура.
  • Продовжуйте дивитися "крізь" людини і побачите його так, немов він освітлений ззаду. Ореол буде помітний навколо людини досить скоро - це смуга світла навколо тіла на відстані 10-15 см. Це астральна аура.
  • Спочатку буде тьмяне світіння, але якщо практикуватися в протягом хоча б двох тижнів, аура буде з кольоровими відтінками, в подальшому стане яскраво кольоровою.

Відтінки аури завжди говорять про стан людини. Вони можуть змінюватися з часом, адже і стан нашого організму теж змінюється. Кожен з квітів має своє емоційне забарвлення: дивись далі ...

Як побачити чужу ауру?
ЯК ЖЕ ЇЇ ПОБАЧИТИ?
Як побачити чужу ауру?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама