Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

бачити ауру - Найцікавіше в блогах


lenka38 Неділя, 23 Апреля 2017 р 16:06 ( посилання )
Це цитата повідомлення bloginja оригінальне повідомлення
Бачити ауру - доступно кожному.
Аура - це друге тіло людини.
Читайте уважно і Ви дізнаєтеся самий простий і швидкий метод, що дозволяє побачити ауру і свою власну енергію.

Візьміть чистий аркуш білого паперу. Замість паперу підійде білу стелю або біла стіна з рівним покриттям. Розслабтеся. Необхідно, щоб на цей фон падало багато світла. Покладіть долоню на папір або на будь-яку світлу, добре освітлену гладку поверхню. Для фону годиться також чисте блакитне небо і навіть текстовий документ на екрані монітора.
Отже, наведіть долоню на світлий фон, так, щоб рука була витягнута перед собою, а пальці розставлені. Споглядайте свою долоню або один з пальців, розсіяним поглядом, що не моргаючи і не відводячи очі. Приблизно через 5 хвилин, Ви побачите енергетичну оболонку своєї руки у вигляді прозорого сяйва навколо долоні. Зверніть увагу на відтінок. Якщо тренуватися щодня, хоча б по п'ять-десять хвилин вранці і ввечері, то через 30 днів Ви почнете бачити кольорову ауру всіх людей і об'єктів, на тлі будь-якій поверхні.
Як побачити ауру?
Сядьте навпроти великого дзеркала, приблизно на відстані витягнутої руки. Ця вправа найкраще робити вдень, при яскравому денному освітленні. Ваш хребет прямий, очі закриті і Ви розслаблені. Зосередьтеся. Відкрийте очі і не ворушіться. Переконайтеся, що Ви бачите своє тіло повністю.
Якщо немає великого дзеркала, то можна попрацювати і тільки з особою. Дивіться собі на кінчик носа в відображенні. Дивіться пильно, не кліпаючи, протягом 10-15 хвилин. Якщо Ваші очі втомилися і з'явилося бажання моргнути, пріщурьте, але не відводите погляду. Потім знову розширте очі. Концентруючись на кінчику носа, подумки споглядайте все тіло або видиму в дзеркалі частину.
Приблизно через 5 хвилин, Ви побачите як Ваше тіло почало випромінювати якесь прозоре сяйво. Ви реально побачите це на власні очі!
Дивіться далі, не відволікаючись на сторонні думки і предмети. Хвилин через десять, Ви
виявите, що Ваше власне обличчя змінює свої обриси і Ви бачите абсолютно інші особи. Не лякайтеся, це ваші підсвідомі маски і комплекси.
Деякі частини тіла почнуть затемнюватися, а інші стануть світліше. Це згустки енергії. Світлі плями - це
позитивна енергія, тоді як темні - негативна. Негативна енергія - це пробоїни в Вашому біополе, які необхідно залатати, наповнюючи їх своєю позитивною енергією.
Виконавши дану вправу, закрийте очі і 5 хвилин відпочиньте, перебуваючи в розслабленому положенні. Запам'ятайте колір Вашої аури і подивіться трактування кольору аури, в описі даному нижче.
Тільки подумайте, що проходило повз Вас!
Використовуючи нижчеописаний метод, ви навчитеся проводити справжню біоенергетичну діагностику не тільки своїм знайомим, але і абсолютно стороннім людям!
Продовжуємо наш експеримент!
1. Згадайте колір вашої аури (світиться оболонки навколо вказівного пальця долоні).
2. Знайдіть цей колір нижче і читайте про властивості вашої персони.
Колір аури може змінюватися, відповідно до вашим станом на даний момент.
Як побачити ауру і особи своїх попередніх втілень?
-Сядьте навпроти великого дзеркала, приблизно на відстані витягнутої руки. (Ця вправа найкраще робити вдень, при яскравому денному освітленні.)
-Ваш хребет прямий, очі закриті і Ви розслаблені.
-Сосредоточьтесь.
-Відкрийте очі і не ворушіться.
-Переконайтеся, що Ви бачите своє тіло повністю.
-Якщо немає великого дзеркала, то можна попрацювати і тільки з особою.
-Дивіться собі на кінчик носа в відображенні.
-Дивіться пильно, Немиги, протягом 10-15 хвилин.
-Якщо Ваші очі втомилися і з'явилося бажання моргнути, пріщурьте, але не відводите погляду.
-Потім знову розширте очі.
-Концентріруясь на кінчику носа, подумки споглядайте все тіло або видиму в дзеркалі часть.Прімерно через 5 хвилин, Ви побачите як Ваше тіло почало випромінювати якесь прозоре сяйво.
-Ви реально побачите це на власні очі!
-Дивіться далі, не відволікаючись на сторонні думки і предмети.
-Хвилин через десять, Ви виявите, що Ваше власне обличчя змінює свої обриси і Ви бачите абсолютно інші особи.
-Не лякайтеся, це Ваші підсвідомі маски і комплекси, успадковані з минулих життів.
-Деякі частини тіла почнуть затемнюватися, а інші стануть світліше.
-Це згустки енергії.
-Світлий плями - це позитивна енергія, тоді як темні - негативна.
-Негативно енергія - це пробоїни в Вашому біополе, які необхідно залатати, наповнюючи їх своєю позитивною енергією.
-Виконаний дану вправу, закрийте очі і 5 хвилин відпочиньте, перебуваючи в розслабленому положенні.
-Запомніте колір Вашої аури і подивіться трактування кольору аури, в описі даному нижче.
Значення Квітів аури:
Білий - У Вас чисте, не затьмарена, довірливе і просте свідомість. Ви нейтральні до всіх проявів життя і в той же час пасивно берете участь у всьому. У Вас переважно розвинена Аджна-Чакра, енергетичний центр між Ваших брів, що відповідає за прояв волі і концентрацію уваги. Ви схильні до медитації або Вам необхідно зайнятися цим найближчим часом. Тоді всі ваші питання автоматично вирішаться, і життя піде в абсолютно новому ключі.
Блакитний - Ви схильні до служіння і поклоніння нікому ідеалу, а також прагнете до нових знань, розвиваючи свою внутрішню природу. У вас домінує Вішуддха-Чакра, енергетичний центр, що знаходиться в горлі (щитовидна залоза). Горловий центр, відповідає за отримання чистих, піднесених знань і прагнення до ідеалу. Щоб змінити потік подій на краще, вам необхідно, не відкладаючи, зайнятися набуттям нових, необхідних знань. Не шкодуйте ні грошей, ні часу, і це окупиться сторицею. Отримуйте знання і читайте багато пізнавальних книг.
Синій - Ви духовна людина і у всьому бачите волю Божу. Але ви закриті від суспільства і людей. Ви жагучі і холодні одночасно. Вам необхідно позбутися від почуття провини і постаратися відкрити серце людям. Адже серед них є ті, хто вас щиро любить і дійсно хоче бути з вами. У цьому вам допоможе просте, але ефективна вправа. Кожен день, робіть щось хороше, що приносить реальну користь людям. Необхідно допомогти людям хоча б у чомусь, щонайменше один раз в день. При цьому необхідно, відректися від бажання отримати щось натомість, тобто відректися від особистого егоїзму. Через якийсь час практики Ви побачите, що люди будуть більш схильні до Вас, а фінансове становище поліпшиться. Так як все хороше, що ми робимо для інших, повертається до нас у трикратному розмірі.
Фіолетовий - У вас розвинена висока духовність, схильність до медитації і пізнання Абсолюту. У вас розвинений найвищий енергетичний центр, Сахасрара-Чакра, розташована на найвищій точці голови, на маківці. Якщо ви будете щодня зосереджуватися на цій точці свого тіла, хоча б по 10-15 хвилин вранці, то через деякий час, почнете відчувати свій величезний потенціал. Вас чекає непередаване неабияке задоволення. Вся кров і енергія буде підніматися до верхівки, наповнюючи вищі центри головного мозку. Ваші здібності неодноразово зростуть, і ви почнете бачити вищі світи божественного світла і розвинете в собі багато інших здібностей.
Морська хвиля - Ви релігійні і одночасно полохливі. Вас часто турбують життєві тривоги. У Вас розвинені одночасно два енергоцентру, Вішуддха-Чакра (горловий центр) і Анахата-Чакра (серцевий центр). Необхідно зосередити своє життя на допомогу іншим, в аспекті викладання духовних та езотеричних знань. Якщо таких у Вас ще немає, то слід вивчити цей предмет. Почніть практику медитації і незабаром побачите, що ваше життя стало значно спокійніше і безпечніше.
Зелений - ви сповнені співчуття і симпатії до оточуючих, довірливі і легко пристосовуєтеся. У Вас сильно розвинена Анахата-Чакра, центр, що знаходиться в районі грудей. Ви сповнені любові до людей і діліться "останнім". Не забувайте, що допомога і любов до людей, ще не є вінець шукань, хоча і є позитивним і похвальним дією. Ідіть далі, досліджуйте себе, направте свою увагу на самопізнання і медитацію. Розкрийте свій внутрішній потенціал. Використовуйте ті методи, які Вам найбільше припадають до душі.
Коричневий - ви часто впадаєте в депресію і похмурі думки, досить егоїстичні і прагнете до ізоляції. Вам необхідно частіше бути на чистому повітрі, згадайте про природу. Відпочиньте і намагайтеся думати тільки про позитивний, оточіть себе прекрасним, займіться йогою і медитацією. Фізичне навантаження вам не завадить. Якщо ви самі змініть своє життя, то досягнете великого успіху, завдяки своїй стабільності та працьовитості.
Охра - ви здатні на обман і афери. Хитрість часто виручає вас в складних життєвих ситуаціях. У вас переважно розвинена Муладхара-Чакра, яка перебуває в районі промежини або куприка. Цей енергетичний центр відповідає за безпеку і забезпечення всім необхідним. Практикуючи концентрацію на цій точці по 15 хвилин в день, ви розвинете свої вищі здібності і пробудити в собі шалену силу, яка знаходиться у вас в куприку. Це сексуальна потенційна енергія, яка творить все суще в цьому світі.
Помаранчевий - ви людина енергійна і сексуальний. У вас сильний інтелект і розвинене логічне мислення. Ваша активна чакра - Муладхара, що знаходиться в центрі промежини, в районі куприка. Ваша сексуальна енергія б'є ключем і вам потрібно навчитися її сублімувати. Для цього вивчите Тантричні або Даосские сексуальні практики, а також Кама-сутру. Будьте вірні своєму ідеалу і обов'язково досягнете більшого життєвого успіху.
Темно-оранжевий - У вас слабкий інтелект, але сильна чуттєва природа, а також прекрасна уява і інтуїція. Вам необхідно розвивати свої внутрішні здібності та інтуїцію за допомогою методів медитації і ясновидіння.
Червоний - ви горді собою, жагучі, справедливі, ревниві, войовничі і великодушні. У вас переважно розвинена Манипура-Чакра, енергетичний центр, що знаходиться на два пальці вище пупка. Цей центр відповідає за силу, владу, емоції і пристрасть. Вам необхідно концентруватися на цій точці, трохи вище пупка. Тільки тоді Ви знайдете все необхідне для подальшого зростання і процвітання.
Бордовий - вас легко ввести в гнів і поставити під сумнів. Ви дратівливі, але в той же час маєте витончений характер і чуттєву натуру. Практикуйте практики розслаблення, заспокоєння і медитації. Спробуйте аутогенне тренування і самонавіяння. Тоді ви в значній мірі гармонізіруете свій палкий норов і вам буде набагато легше знаходити взаєморозуміння з близькими вам людьми.
Яскраво-червоний - ви прагнете до чистої любові, у вас велике серце, здатне вмістити в себе цілий світ. Займайтеся поглибленням любові і розкриттям свого серця, все більше і більше. По всій видимості, на вас лежить якась місія і ви повинні допомагати людям. Дотримуйтесь вашим ідеалам і тоді до вас, само собою прийде багатство, слава і повага.
Жовтий - розвинений високий інтелект, схильність до мистецтв і сімейного життя. Ваш домінуючий енергетичний центр носить назву Свадхіштхана-Чакра, яка розташовується в районі паху. Цей центр відповідає за творчість і таланти, а також за створення сім'ї, мирську любов і витончену сексуальність. Концентрація своєї уваги на цій точці хоча б по 15 хвилин в день, вранці, дасть вам безліч неординарних здібностей і призведе до розкриття дрімаючих в Вас творчих здібностей.
джерело
bloginja



Серія повідомлень " Найцікавіше ":
Частина 1 - 10 цікавих фактів про Skype
Частина 2 - У скільки обходиться видалення апендициту в Америці
...
Частина 9 - Сімейний альбом Путіна В.В.
Частина 10 - Орфографічний словник онлайн.
Частина 11 - Бачити ауру - доступно кожному
Частина 12 - Пошук людини в Інтернеті по фотографії
Частина 13 - Як користуватися банківською картою в банкоматі.
Частина 14 - Календар на будь-який рік

AmAyfaar Понеділок, 12 Сентября 2016 р 11:16 ( посилання )

Які бувають ПСІХОПОРАЖЕНІЯ. Геннадій Кондаков

Опубліковано: 12 сент. 2016 р
Кондаков працював в ПЕІР, його заняття були найбільш результативними для мене.
*****
Хочете бачити ауру?

Читати далі... РОДіон777 Понеділок, 24 Ноября 2014 р 19:30 ( посилання ) rodoswet.ru/effekt-kirlian-...oe-zrenie/ Ефект Кірліан і інші наукові методи. Треноване зір. Колірна характеристика аури. Як навчитися бачити ауру.


В даний час під терміном «ефект Кірліан» розуміється візуальне спостереження або реєстрація на фотоматеріалі світіння газового розряду, що виникає поблизу поверхні об'єкта при приміщенні його в електричне поле високої напруженості. При описі результатів дослідження біологічних об'єктів застосовується також термін «біоелектрографія», або «кірліанографія».
продовження: http://rodoswet.ru/effekt-kirlian-i-drugie-nauchnye-metody-trenirovannoe-zrenie/

Аліція_Гадовская Вівторок, 29 Июля 2014 р 11:37 ( посилання )


Як навчитися бачити ауру



Читайте уважно і Ви дізнаєтеся самий простий і швидкий метод, що дозволяє побачити ауру і свою власну енергію.




Візьміть чистий аркуш білого паперу. Замість паперу підійде білу стелю або біла стіна з рівним покриттям. Розслабтеся. Необхідно, щоб на цей фон падало багато світла. Покладіть долоню на папір або на будь-яку світлу, добре освітлену гладку поверхню. Для фону годиться також чисте блакитне небо.



Отже, наведіть долоню на світлий фон, так, щоб рука була витягнута перед собою, а пальці розставлені. Споглядайте свою долоню або один з пальців, розсіяним поглядом, що не моргаючи і не відводячи очі. Приблизно через 5 хвилин, Ви побачите енергетичну оболонку своєї руки у вигляді прозорого сяйва навколо долоні. Зверніть увагу на відтінок. Якщо тренуватися щодня, хоча б по п'ять-десять хвилин вранці і ввечері, то через 30 днів Ви почнете бачити кольорову ауру всіх людей і об'єктів, на тлі будь-якій поверхні.




Читати далі... genny-rio П'ятниця, 05 Июля 2013 р 10:32 ( посилання ) liveinternet.ru/users/30945...282190121/

«Нарешті я можу побачити ауру сам і підозрюю, що багато хто захоче досліджувати
це царство так само, як я, тримаючи в руках даний путівник ».
Раймонд А. Моуді, доктор медичних наук і доктор філософії, автор книги «Життя після життя» ( «Life after Life»)
Після застосування ви дізнаєтеся самий простий і швидкий метод, що дозволяє побачити ауру і свою власну енергію. Всього за 325 секунд ви дізнаєтеся, як вигля
Як побачити ауру?
Як побачити ауру і особи своїх попередніх втілень?
Хочете бачити ауру?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама