Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Яблуня Богатир: опис, фото, відгуки

  1. Опис сорту яблук Богатир
  2. Відгуки про сорт яблук Богатир

Складно уявити сад або дачну ділянку без яблуні, яка навесні приваблює красивим цвітінням і пахощами. Сорт яблук Богатир за описом, фото і відгуками користується попитом серед дачників. Ця яблуня відрізняється хорошою врожайністю, а плоди можна зберігати всю зиму. Якщо ви шукаєте зимовий сорт яблук, то Богатир - оптимальний варіант.

Опис сорту яблук Богатир

Селекціонери постійно працюють, схрещуючи різні сорти яблунь для отримання нових, стійких до морозів і різних захворювань. Сорт Богатир з'явився шляхом схрещування Антонівки і сорти Ренет Ландсбергській. За описом в висоту дерево росте не більше ніж 5 метрів, при цьому верхні гілочки ростуть під гострим кутом. Крона яблуні богатир напівкругла і має злегка конусоподібну форму, так як нижні гілки ростуть під кутом майже 90 градусів, а до верхівки кут нахилу зменшується.

Крона яблуні богатир напівкругла і має злегка конусоподібну форму, так як нижні гілки ростуть під кутом майже 90 градусів, а до верхівки кут нахилу зменшується

Фото яблуні Богатир

Листя яблуні Богатир по фото і опису мають овальну форму і відрізняються насиченим зеленим кольором. У період цвітіння на дереві з'являються невеликі білі квіточки з рожевим відливом. Якщо при виборі сорту яблуні ви оцінюєте показник скоростиглості, то враховуйте, що яблуня Богатир почне плодоносити через 4 роки після посадки.

Також почитайте: Яблуня Мельба, фото, опис

Плоди за описом і фото відрізняються круглою формою, але трохи звужені. Зрілі плоди мають масу до 150 гр, рідко вага досягає 200 гр. Після дозрівання яблука набувають зелено-жовте забарвлення, при сильній спеці на них можуть з'явитися червоні цятки. Якщо яблука зірвати з дерева і покласти на підвіконня, вони стають жовтого кольору.


Adsense


За описом сорту Богатир яблука мають глянсову шкірку і соковиту м'якоть. Відмітна особливість плодів Богатир - приємний аромат, тому з цих яблук виходить смачна шарлотка і компот.

Відгуки про сорт яблук Богатир

«Уже сім років у мене росте яблуня Богатир. Радію, що урожай хороший і регулярний, при це яблука можна не зривати з дерева майже до перших заморозків »Клавдія.

Радію, що урожай хороший і регулярний, при це яблука можна не зривати з дерева майже до перших заморозків »Клавдія

Фото яблуні Богатир

«Не можу сказати, що це мій улюблений сорт яблук, Антонівку люблю більше, але те, що Богатир зимовий сорт, безсумнівно радує». Олег

При виборі сорту Богатир почитайте опис, відгуки та подивіться фото яблук, тоді ви зможете визначитися, які саджанці купувати навесні для висадки у власному саду. Яблуня Богатир - один з кращих зимових сортів, який користується популярністю серед дачників Підмосков'я. Своїми руками ви зможете посадити повноцінний сад і збирати хороший урожай восени.

Adsense


Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама