Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Весняні весільні букети

Весільний букет нареченої - це не тільки традиційний атрибут, який бажає отримати кожна незаміжня дівчина з числа гостей. Цей аксесуар доповнює образ нареченої, привносячи частку романтики навіть в самий сміливий і епатажний стиль. Як правильно складати весняні весільні букети? Які квіти найбільш підійдуть для весняного весілля?

Які квіти найбільш підійдуть для весняного весілля

Перш за все, слід дотримуватися основних правил вибору букета нареченої. По-перше, квіткова композиція повинна підходити до фасону весільного плаття . Якщо наречена вибрала незвичайний екстравагантний наряд, то для неї краще рішення - букет у формі віяла. До пишного плаття "принцеса" - однозначно букет круглої форми. А каскадний букет - універсальне рішення відповідало силуетні моделі або наряди зі шлейфом.

А каскадний букет - універсальне рішення відповідало силуетні моделі або наряди зі шлейфом

По-друге, поєднання ароматів. Навіть якщо кожна квітка сам по собі має приємний запах, в поєднанні ці приємно пахнуть квіти можуть дати запах різкий і неприємний. А нареченої належить цілий день носити букет в руках. Чи сприятиме такий "аромат Франції" її комфорту і гарного настрою?
Нарешті, якщо у нареченої алергія на квітковий пилок, вибирати складові для букета потрібно з обов'язковим урахуванням цього нюансу!

Нарешті, якщо у нареченої алергія на квітковий пилок, вибирати складові для букета потрібно з обов'язковим урахуванням цього нюансу

Тепер - про весняні букети. "Весняний" не означає "складений з весняних квітів". Адже, по-перше, багато весняні квіти швидко в'януть, по-друге, букет повинен віддавати весняним настроєм. Цей ефект досягається за рахунок правильного підбору кольорової гами. Весняний букет - це квіткова композиція з ніжними тонкими пелюстками в м'яких або пастельних тонах. Для таких композицій найбільш підходять нарциси, проліски, іриси. Особливо іриси - їх оригінальна форма і забарвлення додадуть букету особливого шарму.

Особливо іриси - їх оригінальна форма і забарвлення додадуть букету особливого шарму

Якщо ж весілля призначене на пізню весну, то альтернативою ніжному "раннього" букету стане практично річна композиція з польових квітів. Такий букет також буде як не можна більш актуальною для весілля в стилі бохо або етнічному стилі. Доповненням до цього ансамблю стане вінок з таких же кольорів або окремі суцвіття в якості прикраси для зачіски. Крім усього іншого, у польових квітів є два гідності: вони довго зберігають свою свіжість і коштують порівняно недорого.

Крім усього іншого, у польових квітів є два гідності: вони довго зберігають свою свіжість і коштують порівняно недорого

На сьогоднішній день будь-які квіти круглий рік продаються в квіткових магазинах. Тому будь-яка фантазія на тему весняного весільного букета цілком можна реалізувати. Головне - не забувати про загальні правила складання букета для нареченої!

Як правильно складати весняні весільні букети?
Які квіти найбільш підійдуть для весняного весілля?
Чи сприятиме такий "аромат Франції" її комфорту і гарного настрою?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама