Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Чеські надлегкі вертольоти і літаки готуються «окупувати» китайське небо

Ілюстративне фото: Яромир Марек, Чеське радіо   Договір про співпрацю з китайськими партнерами, наприклад, вже підписала чеська фірма Mamba Air з Богуньовіц, містечка, розташованого в області Оломоуца Ілюстративне фото: Яромир Марек, Чеське радіо Договір про співпрацю з китайськими партнерами, наприклад, вже підписала чеська фірма Mamba Air з Богуньовіц, містечка, розташованого в області Оломоуца. Дана фірма є ексклюзивним вітчизняним торговцем надлегких італійських вертольотів CH-7 і CH-77. Щороку фірма монтує і продає близько 10 згаданих літальних апаратів. У 2015 році Mamba Air у співпраці з кількома чеськими і китайськими фірмами планує в Китаї відкрити пілотну школу, сервісний центр і, якщо підприємству буде супроводжувати удача, почати поставки перших вертольотів своїм новим клієнтам.

Перші замовлення на кілька вертольотів Mamba Air з Китаю вже отримала.

У Чехії нині існує дві групи авіафірм, які прагнуть прорватися на китайський ринок. Наприклад, фірма Jihlavan airplanes намір розгорнути свою діяльність в сфері розробки і випуску надлегких літаків і пілотажних тренажерів. У штаті підприємства 80 працівників, які збирають легкі спортивні літаки Skyleader. Передбачається, що в Китаї можна продати близько 10 тисяч подібних літаків. Польоти будуть дозволені з січня 2015 року. Фірма Jihlavan airplanes не здатна справиться з великим потоком замовлень, так як щорічно виробляє лише кілька десятків згаданих крилатих машин.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама