Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Буріння свердловин в Харкові з гарантією якості більше 20 років

  1. Ми буримо в Харкові і області більше 18 років
  2. Пропонуємо буріння свердловин в Харкові за найвигіднішою ціною за метр

Ми буримо в Харкові і області більше 18 років

Компанія "СВІТ БУРІННЯ" займається бурінням свердловин для забору води на території Харкова і Харківської області. Ми працюємо на цьому ринку багато років і виробили стратегію, засновану на індивідуальному підході до клієнта. Бригади бурильників, які займаються бурінням свердловин для Вас, є висококваліфікованими, досвідченими і висококваліфікованими спеціалістами. Залежно від типу грунтів (пісок, в якому зустрічаються обвали і пливуни, глини і мергелі, тверді породи) для Вас буде підібраний механізм і тактика буріння свердловини на воду в Харкові і області.

Пропонуємо буріння свердловин в Харкові за найвигіднішою ціною за метр

1. Чим ми краще? Тим, що бурімся в будь-якій місцевості. Глибина буріння - до 150 м. Наша ціна - найнижча. Для постійних замовників передбачені скідкі.Мір буріння запропонує буріння свердловин для води в Харкові під ключ за оптимальною ціною, підберемо необхідне обладнання (насос, трос, гідроакумулятор, оголовок і т.п.), встановимо і проконсультуємо.

2. Чим ми буримо? Працюємо буровими установками власного виробництва, які постійно оновлюються з урахуванням інновацій на ринку товарів для буріння. Все, що необхідно для роботи - електрика і вода. У разі відсутності даних умов, можлива доставка води і застосування генератора для роботи, що впливає на вартість незначно.

3. Які матеріали використовуємо? Тільки сертифіковані, при застосуванні яких термін експлуатації свердловини максимальний, а денатурація труб і фільтрів виключена. Ціна составляетот 360 гривень за метр.В вартість входять базові матеріали (труба) і робота. Ваш ризик зведений до мінімуму, так як оплата після здачі готової свердловини.

4. Які гарантії ми даємо? Паспорт свердловини, який служить гарантійним талоном. Додатковим фактором надійності є висока рівень фахівців команди «Мир буріння». При правильній експлуатації час користування свердловиною не обмежена.

5. Додаткові сервіси * Ми якісно і швидко виконаємо необхідні роботи по забезпеченню водопостачання Вашого будинку, дачної ділянки * Надамо відому інформацію про глибину свердловини і якості води * Розвідувальне буріння для визначення глибини водоносних горизонтів * Відео - діагностика несправностей Вашої свердловини * Установка і підйом насоса . Також займаємося облаштуванням свердловини під ключ (траншея, приямок, заклад води в будинок, прокладка водопровідної туби до точки і т.д.)

Хочете дізнатися ціну на буріння свердловин Харків і область-телефонуйте +38 (097) 442-11-11 , +38 (063) 842-78-25 , +38 (099) 49-44-044 або замовте зворотний дзвінок. Виїзд фахівця і консультація - безкоштовно. Замовте свердловину зараз - виберіть зручний для Вас час і дату.

1. Чим ми краще?
2. Чим ми буримо?
3. Які матеріали використовуємо?
4. Які гарантії ми даємо?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама