Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Пластикові ємності, баки, бочки для води накопичувальні

  1. Чим хороша накопичувальна ємність для води
  2. Особливості використання великих ємностей для води

У наш час все частіше в системі зберігання рідин і водопідготовки використовуються пластикові баки для води. Такі резервуари впевнено тіснять і займають місце виробів з металу і це не дивно.

Пластикові ємності для води мають масу переваг, вибираючи собі такий резервуар, ви просто зобов'язані про них знати.

Чим хороша накопичувальна ємність для води

У сучасному світі, все частіше великими підприємствами і звичайними споживачами перевага віддається полімерним виробам. Пластикові бочки для води з уже досить давно потіснили вироби з металу і тому є маса пояснень.

Як на виробництві, так і в сільському господарстві, в побуті, ємність для зберігання води повинна мати масу характеристик, що вигідно відрізняють її від аналогів з інших матеріалів:

  • мінімум вкладень максимум користі - пластик не піддається корозії і гниття, тому немає необхідності в регулярному оновленні покриття, вироби з пластику просто виконують свою роботу;
  • максимальна надійність - цей пункт досягається шляхом ротаційного формування. Вироби виготовлені таким способом мають однакову товщину стінок, при цьому не мають швів, що значно підвищує їх фізичні властивості;
  • довгий термін служби - ні для кого не секрет, що полімерні матеріали вкрай довговічні - при правильному використанні через 50 років такий резервуар втратить тільки 2% своїх властивостей;
  • безпека - найважливіший момент при виборі ємності для питної води. Всі резервуари "Літолан" виготовлені з безпечного харчового пластику, а завдяки спеціальним стабілізуючим речовин додаються в полімер, досягається максимальний захист від ультрафіолетового випромінювання, в зв'язку з чим, вода в резервуарі не псується і не цвіте;
  • малу вагу, завдяки чому ви з легкістю можете транспортувати навіть об'ємні баки і встановити їх без застосування спеціального обладнання;
  • стійкість до температурних перепадів. У нашому регіоні це має важливе значення. Ємність для води повинна бути морозостійка і, при цьому, не зраджувати своїх властивостей при високій температурі повітря. Вироби "Літолан" впевнено переносять температурні перепади від -40 до + 70С;
  • різноманітність форм. Як вже було зазначено, резервуари для води можуть використовуватися і в побуті, і на виробництві тому, в будь-якій ситуації необхідно знайти відповідний обсяг. Таке стає можливим з пластиковими резервуарами виробництва "Літолан". Широкий асортимент і різноманітність форм дозволяють розміщувати їх в будь-яких приміщеннях, в тому числі яке необхідно;
  • стійкість до різного роду хімічних речовин і іншим агресивних середовищ. Навіть якщо ви плануєте використовувати пластикові резервуари виключно для зберігання води, ніколи не можна виключити можливість впливу на неї ззовні. Тому дуже важливо, щоб резервуар був стабільно стійкий, до різних впливів.

Тому дуже важливо, щоб резервуар був стабільно стійкий, до різних впливів

Особливості використання великих ємностей для води

Вибираючи відповідний резервуар для води, слід пам'ятати не тільки про достоїнства пластикової продукції, але також про особливості використання, щоб максимально надовго продовжити термін її служби.

Як правило, ємності для води мають додаткові ребра жорсткості і потовщені стінки. Однак, чим більше обсяг ємності, тим вище ризик деформації вироби через неправильне монтажу. Щоб уникнути цього, необхідно встановити ємність таким чином, щоб її днище всією площиною стикалося з поверхнею, на яку буде встановлено. Нехитрий прийом, але він допомагає максимально рівномірно розподілити тиск на стінки резервуара зсередини.

Ще одним моментом є колірна гамма. Классічесікім варіантами резервуарів для води вважаються моделі синього кольору. Чорні використовуються частіше для баків для душа і ємностей для поливу, так як в такому колірному рішенні вода прогрівається швидше. Білий колір краще використовувати, коли необхідно в бак залити паливо. Крізь світлі стінки резервуара добре проглядається кількість залишилася рідини темного кольору.

Крім цього, ви можете замовити і купити бочку для води того кольору, який вам найкращий - це можуть бути жовтий, зелений або червоний.

Ще одна особливість пластикових виробів "Літолан" - це багатошаровість. У нашому інтернет-магазині ви можете купити ємність для води як одношарову, так і багатошарову. На що це впливає? Чим більше шарів, тим виріб буде міцніше і тим краще захистить рідина всередині від УФ випромінювання. Звичайно, наявність додаткового шару впливає на ціну харчової ємності для води, чим більше шарів, тим вона буде вище.

Для покупки необхідної ємності для води ознайомтеся з асортиментом нашого інтернет-магазину. Якщо у вас виникнуть питання, на них завжди зможуть відповісти наші консультанти. Чекаємо на ваші заявки!

На що це впливає?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама