Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Рецепт млинців на воді. Як приготувати млинці на воді без молока і клопоту

  1. Які вони млинці?
  2. Приступаємо до приготування млинців
  3. Рецепт млинців на воді без молока
  4. І на завершення хочемо попередити

Млинці на воді виручать вас, коли немає можливості використовувати молоко. Даний рецепт млинців на воді дуже простий, а млинці виходять ніжними і тонкими. Назва страви звучить незвично. Але що поробиш якщо немає молока, а решту інгредієнтів в достатку? Не сумніваючись і без коливань готувати їх іншим способом, будьте впевнені, що у вас все вийде.

Які вони млинці?

Звичайно ми знаємо що найсмачніші і прості млинці на молоці - http://vkusno-i-prosto.ru/receipt/bliny-na-moloke/ , Але є ще маса способів їх приготування. Залежно від рецептури млинці завжди матимуть різний смак і зовнішній вигляд.

Цих «вісників весни» готують на кислому молоці, вершках, без яєць, додають дріжджі і гречане борошно . А готові млинці їдять зі сметаною, червоною ікрою, медом, варенням. З них готують млинцеву запіканку .

А ось знамениті млинці з чорною ікрою ніколи не були делікатесом і вживалися в їжу тільки селянами.

Приступаємо до приготування млинців

Як вже говорилося, рецепт млинців на воді простий і нехитрий. Готуються вони за часом стільки ж, скільки і звичайні млинці. Заздалегідь варто подбати про посуд.

Яйця краще дістати з холодильника заздалегідь, щоб вони охололи до кімнатної температури, а ось водичку краще підігріти, щоб вона була теплою, але не гарячою. Весь секрет приготування полягає в тому, що в уже просіяне борошно, потроху додається вода, обов'язково в два прийоми. А для того щоб не було грудок, збийте тісто перед приготуванням міксером або віночком.

Чи можна приготувати млинці на воді, якщо під рукою не виявилося молока? Звичайно можна і навіть потрібно. Такі млинці вийдуть не гірше обичних.Также будуть тонкими і ніжними. Щоб досягти хорошого результату, уважно прочитайте рецептуру і приступайте до справи.

Рецепт млинців на воді без молока

Для приготування потрібно (з розрахунку на 3 порції):

  • 2 яйця;
  • 500 мл. води;
  • 3 ст. л. цукру;
  • 1,5 склянки борошна;
  • ½ ч. Л. розпушувача;
  • 3 ст. л. рослинної олії;
  • дрібка солі.

приготування:

  1. У миску просіяти борошно, змішати з розпушувачем (або, якщо разрихритель відсутня, з 3 грамами гашеного соди).
  2. Додати потроху в борошно 250 мл. води, розмішати.
  3. Яйця збити з цукром і потроху додати в борошно, перемішати.
  4. Додати в тісто сіль, рослинне масло, все перемішати.
  5. Додати в тісто ще 250 мл. води, збити міксером або віночком, щоб видалити непотрібні грудки.
  6. Перед випіканням першого млинця, змастити сковороду маслом. При приготування наступної порції, сковорідку не змащувати.
  7. Готові млинці подавати зі сметаною, медом або варенням.

готові.

Загальний час приготування страви: 1 година 30 хвилин

Традиційна страва Росії

І на завершення хочемо попередити

Отже, ви дізналися як приготувати млинці на воді. Вони вийдуть не гірше американських млинців або будь-яких інших видів цього виробу. Пам'ятайте, щоб млинці пропеклися і не прилипали до сковороди, а перший млинець не був грудкою, обов'язково змащуйте посуд, в якій готуєте, рослинним маслом вмочивши в нього половинку сирої картоплі, яку попередньо слід насадити на вилку. Якщо ви готуєте в посуді з антипригарним покриттям, намагайтеся не додавати вогонь, інакше ризикуєте отримати «негренят». Дотримуючись простих правил і порад ви будете задоволені результатом, а ваші рідні залишаться ситими і без молока.

Які вони млинці?
Але що поробиш якщо немає молока, а решту інгредієнтів в достатку?
Які вони млинці?
Чи можна приготувати млинці на воді, якщо під рукою не виявилося молока?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама