Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Рідкі шпалери - Купити в м.Київ. Краща ціна від виробника!

  1. Про виробників.
  2. Рішення: рідкі шпалери як матеріал для оздоблення стін.
  3. Де можна застосовувати Рідкі шпалери
  4. Як виглядають рідкі шпалери нанесеними на стіну.
  5. Як наносити рідкі шпалери.
  6. Як замочувати рідкі шпалери.

Новий декоративний оздоблювальний матеріал з'явився на нашому ринку відносно недавно. Він схожий на фінішні штукатурки, але склад радикально відрізняється. Основою для сумішей є целюлоза і клей КМЦ. Для виключення розвитку грибків і плісняви ​​в нього додаються фунгіциди. У склади входять волокна натурального і штучного шовку, льону, вовни, а також декоративні елементи, блискітки, перламутр, флоки, мінеральна крихта, тирса, слюда і так далі.

У склади входять волокна натурального і штучного шовку, льону, вовни, а також декоративні елементи, блискітки, перламутр, флоки, мінеральна крихта, тирса, слюда і так далі

Завдяки тому, що матеріали, з яких робляться суміші, мають нейтральний електричний заряд, вони не притягують пилу. Пориста структура одержуваних поверхонь, прекрасно поглинає шум і діє як теплоізоляція. Завдяки пластифікатора рідкі шпалери досить еластичні для того, щоб протистояти появі тріщин, навіть при усадці будинку.

Виробники, створюючи власні лінійки продукції, розробляю оригінальні рецептури, але основа залишається незмінною. Змінюються лише інгредієнти, які впливають фактуру і колір. Додаткові елементи можуть входити в суміші або продаватися окремо. Це дозволяє значно розширити можливості покупців, так як один і той же вид рідких шпалер може виглядати по-різному.

Більшість складів, які сьогодні представлені на ринку, можна використовувати повторно, що робить матеріал дуже економічним. Для цього, необхідно розм'якшити їх і зняти шпателем. Залити невеликою кількістю теплої води і розмішати до однорідної маси. Для досягнення максимально якісного результату можна додати нову суміш з розрахунку 1/5.

Про виробників.

У нас представлені рідкі шпалери від вітчизняних компаній і імпортні склади. Вони прагнуть запропонувати не тільки якісний, але і оригінальний, а значить і впізнаваний продукт. Над створенням нових сумішей працюють спеціальні відділи, а рецептури зберігаються в таємниці. Щоб познайомити покупців з виробниками даємо їх опис.

1. Рідкі шпалери Юрські випускаються в Луцьку. Суміші можуть містити декоративні добавки або продаватися без них. У колекціях переважають пастельні тони, а також дрібнозернистий фактура. Суміші розфасовані в пакети вагою 1 кг. Цієї кількості вистачить на обробку 3-4 квадратних метрів, в залежності від товщини шару.

2 2. Рідкі шпалери SILK PLASTER від Європейського виробника з Риги добре знайомі в багатьох країнах світу. Вони користуються попитом завдяки якості та прийнятну ціну. Випускаються колекції цілком доступні за вартістю і більш дорогі варіанти. Відрізняються різними фактурами і величезним вибором палітри. Декоративні елементи продаються окремо. Компанія має всі міжнародні сертифікати якості, що дозволяють їй успішно конкурувати на зарубіжних ринках.

Компанія має всі міжнародні сертифікати якості, що дозволяють їй успішно конкурувати на зарубіжних ринках

3. Рідкі шпалери BIOPLAST виробляються в Харкові на одному з найбільш інноваційних підприємств України. На сьогодні тут розроблено 128 фактур і квітів. Шпалери відрізняються яскравою і соковитою палітрою, але є і пастельні тони. Є серія відмінною рисою, якої являє 3D ефект. Досягти цього вдалося завдяки додаванню текстурованих волокон штучного шовку. Випускаються склади з яскраво вираженою тканинною структурою, одержуваної в обробці. Деякі розробки визнані унікальними і не мають аналогів.

4 4. Рідкі шпалери STIL випускаються в Кіровоградській області і успішно конкурують з вітчизняними і зарубіжними оздоблювальними матеріалами цього класу. Декоративні елементи, такі як блискітки, флоки і так далі продаються в окремій розфасовці. Пропонується кілька варіантів на вибір.

Пропонується кілька варіантів на вибір

5. Рідкі шпалери МАКС-КОЛОР виробляються в Дніпрі вже майже 20 років. Тут були запущені перші в Україні лінії з випуску цих оздоблювальних матеріалів. Розроблено власні технології, що дозволило не тільки запропонувати вітчизняним покупцям якісний товар, але і успішно його експортувати. Різноманітна палітра і великий вибір фактур дозволяють покупцям знайти ідеальні варіанти.

6 6. Рідкі шпалери POLDEKOR недавно з'явилися на нашому ринку і склали гідну конкуренцію. Ці оздоблювальні матеріали від польського виробника давно поставляються в європейські країни і користуються довірою у споживачів. Випускається понад 200 видів шпалер. Для виробництва деяких було створено унікальне обладнання. Постійно розробляються нові варіанти відтінків і фактур. Акцент робиться на використанні натуральних інгредієнтів. Бавовняні, лляні, шовкові волокна, пряжа і різноманітні декоративні добавки поєднуються, створюючи унікальні склади.

Рішення: рідкі шпалери як матеріал для оздоблення стін.

У такого декору маса переваг. Крім ефектного зовнішнього вигляду, є й інші якості, які дозволяють рідким шпалерам значно перевершувати, навіть дуже дорогі шпалери. Перш за все, термін експлуатації у них в два, а то і в три рази більше. Можливість використовувати суміші повторно дозволить значно заощадити при наступному ремонті. Ніякі рулонні шпалери такими властивостями не володіють. Завдяки декоративним добавкам, ви можете моделювати варіанти обробки з одного виду суміші.


Рідкі шпалери дизайнери цінують за те, що вони створюють поверхні без швів, працюючи зі шпалерами зробити місця стиків абсолютно не помітними неможливо. Також вони прекрасно приховують всі нерівності стін. За допомогою шпалер добитися не вийде.

Склади після нанесення на поверхні зменшують тепловтрати і служать додатковим бар'єром для шуму. Їх набагато легше реставрувати. Під час нанесення на поверхні не знадобитися багато місця для підготовчих робіт, як при наклейці шпалер. У разі якщо який-небудь ділянку зроблений не так, як вам би хотілося, в процесі роботи недоліки легко виправити. Суміші абсолютно нешкідливі.

Де можна застосовувати Рідкі шпалери

Одним з переваг, пропонованих у нас складів, є те, що вони прекрасно тримаються на рівних і вигнутих поверхнях, стінах і стелях. Не потрібно ретельно вирівнювати місця обробки. Потрібно лише видалити відшарувалися частини і нанести на поверхні ґрунтовку, металеві елементи рекомендується зафарбувати, щоб уникнути появи іржі. Ці поради здебільшого відносяться до стін хрущовок, але і в більш сучасних будівлях з бетонними конструкціями принцип підготовки схожий. Головне, домогтися рівномірного кольору поверхні. Якщо ви збираєтеся використовувати світлі рідкі шпалери, то ці перепади можуть бути помітні, та й на темних тонах з часом не виключено прояв плям.


Гіпсокартонні стіни вимагають не більше ретельної підготовки. Так як вони дуже сильно вбирають вологу, то краще їх повністю зашпаклювати і нанести водостійку фарбу. У неї можна додати клей ПВА, що поліпшить якість поверхні.

Рідкі шпалери підходять для металевих елементів, наприклад, радіаторів, стінок ємностей для води і так далі. Для цього потрібно попередньо обробити їх олійною або водоемульсійною фарбою, бажано в кілька шарів. Це запобігти появи іржі.

Виконавши нескладні рекомендації, отримаєте поверхні готові до роботи. Використовувати суміші можна в житлових приміщеннях і в офісах.

Як виглядають рідкі шпалери нанесеними на стіну.

Поверхні, оброблені цими складами, виглядають дуже ефектно. Навіть якщо на них немає малюнків, безшовна структура з фактурними елементами додасть будь-якому приміщенню елегантний вигляд. Шпалери з додаванням блискучого декору будуть переливатися в променях світла, створюючи піднесений настрій.

Після висихання покриття стають схожі на фактурний пінопласт. До них приємно торкатися. Якщо це склади з додаванням шовкових ниток, вони будуть гладкими. Доторкнувшись до поверхонь, створеним за допомогою целюлозних сумішей, відчуєте шорсткість.


Доторкнувшись до поверхонь, створеним за допомогою целюлозних сумішей, відчуєте шорсткість

Стіни можуть бути оброблені одним видом шпалер або комбінацією декількох кольорів, відтінків і фактур, що дозволяє отримати оригінальні малюнки і поєднання.

Як наносити рідкі шпалери.

Для того щоб працювати з цим оздоблювальним матеріалом, знадобиться спеціальна терка або пістолет-пульверизатор. Процес схожий з нанесенням шпаклівка. Підготовлений розчин накладається на інструмент і розгладжується по поверхні. Прискорити роботу можна за рахунок пульверизатора. З його допомогою шпалери наносяться на стіни, а потім рівномірно розтирають.


Це дозволяє охопити за один раз велику площу поверхні. На стелі процес проходить дещо складніше і займе більше часу. При розгладженні суміші слід досягти товщини шару в 2 3 мм, але цей показник залежить від фактурності шпалер. Рекомендується починати роботу з кута і направлятися уздовж стіни.

Щоб нанесення суміші було максимально ефективним, терку слід тримати під невеликим кутом. Це дозволить рівномірно нанести шпалери на ділянці. Важливо, для отримання ефекту однорідності міняти напрямки розподілу. Можна застосовувати колоподібні руху. Таким чином, волокна ляжуть більш хаотично.

Але якщо ви хочете отримати фоновий малюнок, то можна використовувати протилежний прийом. На певній ділянці розгладжувати суміш в одному напрямку, а перейшовши на інший поміняти його. Після того, як шпалери нанесені на всю стіну від кута до кута, потрібно пройтися по всій поверхні змоченою теркою, згладжуючи нерівності.


Після того, як шпалери нанесені на всю стіну від кута до кута, потрібно пройтися по всій поверхні змоченою теркою, згладжуючи нерівності

Дещо відрізняється технологія роботи з шпалерами, якщо на стіни наносяться малюнки. Але для цього, потрібен великий досвід. Якщо ви тільки починаєте відчувати свої можливості, але хочете отримати унікальну обробку, краще експериментувати з геометричними фігурами, поєднаннями відтінків блоків. Оптимальним рішення буде застосування трафарету.

Обробляти поверхні слід при температурі не нижче +10 градусів Цельсія. Сохнути обробка може від 12 до 48 годин. Все залежить від виду суміші і температури в приміщенні.

Як замочувати рідкі шпалери.

Підготовка до роботи детально описана на упаковці. Але незалежно від компанії виробника, процес приблизно однаковий. Відмінності в черговості з'єднання компонентів, як правило, залежать від наявності окремо упакованих декоративних елементів.

Перш за все, потрібно підготувати пластикову ємність. Важливо, щоб вона була досить об'ємною. Потрібно точно знати, скільки пакетів суміші знадобитися для обробки однієї стіни. Саме таку кількість матеріалу необхідно розвести водою. Зробити підрахунки, нескладно орієнтуючись на інструкцію. В середньому один пакет розрахований на 2-4 кв.м. поверхні. Важливо, щоб розведеною суміші вистачило на стіну. Справа в тому, що абсолютно ідентичними партії не будуть і на різних стінах це залишиться непоміченим.

У ємність з теплою водою спочатку додають декоративні елементи, якщо вони розфасовані окремо. Потім висипається суміш з пакетів. Розмішувати її потрібно руками не застосовуючи механічних інструментів. Робити це необхідно дуже ретельно не полишаючи сухих грудок. Працювати годі й захищаючи руки рукавичками. Склади не містити речовин, які можуть негативно вплинути на шкіру або викликати алергію. Після цього потрібно максимально герметично закрити ємність і залишити мінімум на 5 годин. Час, який знадобиться для того щоб суміш була повністю готова до застосування, варіюється в залежності від їх складу.


пропонуючи купити рідкі шпалери від різних виробників, ми надаємо найширші можливості вибору. Завдяки поставкам зі складів готової продукції або офіційних дилерів, формуємо привабливі ціни і пропонуємо зручні умови співпраці.

У Києві купити рідкі шпалери можна в традиційних торговельних точках і спеціалізованих магазинах. Але максимально широкий вибір пропонують саме наш інтернет-магазин. Завдяки більш гнучкої системи роботи і практично необмежені можливості в поданні та реалізації товару, зробити найбільш вигідну покупку найреальніше саме на онлайн-ресурсі. Це допоможе не тільки знайти ідеальні рідкі шпалери, але і заощадить час.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама