Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Смертельна небезпека для людини щурячу отруту!

Чи варто труїти гризунів?

Хімічні засоби боротьби з пацюками і мишами один час вважалися мало не панацеєю, що дозволяє швидко позбутися від ненажерливих гризунів Хімічні засоби боротьби з пацюками і мишами один час вважалися мало не панацеєю, що дозволяє швидко позбутися від ненажерливих гризунів.

В даний час найефективнішими отрутами проти щурів і мишей вважаються родентициди. Найчастіше вони продаються у вигляді готових для установки приманок, але можуть випускатися і окремо - у вигляді спеціальної рідини або порошку.

Однак у хімічних засобів є величезний недолік - ними легко отруїтися людині. На відміну від тарганів отрут, скоєно нешкідливих для людини, щурячі отрути діють і на людей. До того ж (хто б міг подумати!) В щурячих зграях є свої камікадзе, які повинні пробувати кожну нову їжу. Якщо така щур-камікадзе гине, то ніхто з щурячої зграї більше не доторкнеться до приманки.

Всі отрути, призначені для гризунів, діляться на дві великі групи. Одна група - це отрути гострої дії, наприклад, фосфід цинку або речовини групи родентицидів. Найчастіше гострі отрути застосовують способом опилеванія. Щур або миша, пробігаючи по поверхні, на якій знаходиться розпорошений отруйний порошок, мимоволі захоплює його на лапки або шерсть. Вмиваючись, гризун злизує отруйний порошок, який потрапляє в шлунок і починає свою дію, а тварина невдовзі гине.

Існують так звані «хронічні» отрути - зоокумарин. Вони не вбивають тварину відразу ж, але накопичуються в організмі і надають все зростаюче шкідливу дію на всі системи життєдіяльності.

Однак все щурячі отрути мають величезний недолік - ними може отруїтися і людина. Отруйний порошок, випаровуючись, потрапляє в повітря, а звідти - в легені. Рознощиками отрут стають і самі гризуни, які спочатку пробігають по запилення поверхні, а потім по харчових продуктах. Не випадково інструкції по застосуванню щурячих отрут рясніють знаками оклику і строгими правилами, недотримання яких призведе до отруєння. .

Тому, купуючи щурячі отрути і прочитавши інструкцію з грізними попередженнями, задумайтеся про те - чи варто труїти гризунів? Адже від ваших хімічних атак можуть постраждати не тільки гризуни, але і ви, і ваші домашні вихованці. Особливо невдалий і небезпечний такий метод боротьби, коли в будинку є маленькі діти. Чи не краще вибрати щось більш безпечне?

Виходячи з досвіду поколінь набагато ефективніше не допустити гризунів в приміщення або вигнати їх за допомогою відлякувачів мишей і щурів.

отрута для мишей

Ознайомтеся з повним асортиментом ефективних отпугвателей 2012 року прямо зараз тисніть на це посилання === >>>>

Читати далі: Як спіймати щура або мишу? === >>>>

Відлякувачі щурів і мишей === >>>>

Чи варто труїти гризунів?
Тому, купуючи щурячі отрути і прочитавши інструкцію з грізними попередженнями, задумайтеся про те - чи варто труїти гризунів?
Чи не краще вибрати щось більш безпечне?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама