Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ніжний торт з крекеру зі сметаною без випічки

  1. Інгредієнти для рецепта «Торт з крекеру зі сметаною без випічки»:

Якщо вам захотілося солодкого, спробуйте приготувати цей чудовий торт з крекеру зі сметаною без випічки

Якщо вам захотілося солодкого, спробуйте приготувати цей чудовий торт з крекеру зі сметаною без випічки. Рецепт дуже простий, його зможе приготувати будь-яка господиня, і навіть дитина, і всього за 15-20 хвилин. Зіпсувати такий торт дуже важко, він завжди виходить надзвичайно ніжний і смачний.

Існує багато варіантів приготування цього смачного тортика. Я описала один з них. Можна експериментувати з кремами і начинками. Сметану змішати зі згущеним молоком замість цукру, а до сметанному крему додати трохи сиру. Якщо сир вологий, його не потрібно віджимати, так як печиво вбере надлишки рідини, а крем буде ніжнішим. Сир не відчува¹те, і торт із задоволенням з'їдять навіть ті, хто не любить сир. А до печива можна додавати різні фрукти, горіхи, тертий шоколад, шматочки зефіру або мармеладу. Можна змішувати всі інгредієнти з кремом або викладати їх шарами.

Інгредієнти для рецепта «Торт з крекеру зі сметаною без випічки»:

  • Солодкий крекер з маком »- 250-280 г
  • Сметана (20%) - 500 г
  • Банан - 1-2 шт
  • Цукор - 180 г
  • Швидкорозчинний желатин - 15 г (1,5 ст.л.)
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Грецькі горіхи

Як приготувати торт з крекеру зі сметаною без випічки

Приготувати крем Приготувати крем. У глибокій мисці змішати сметану з цукром, можна додати ванілін. Сметану краще взяти 20% жирності. Кількість цукру можна зменшити, якщо не любите солодкий торт.

Поки розчиняється цукор, желатин залити невеликою кількістю (4-5 столових ложок) гарячої води 70-80 градусів і розмішати до повного розчинення Поки розчиняється цукор, желатин залити невеликою кількістю (4-5 столових ложок) гарячої води 70-80 градусів і розмішати до повного розчинення. Трохи остудити.

Теплий желатин тонкою цівкою вилити в сметану з цукром, весь час швидко помішуючи Теплий желатин тонкою цівкою вилити в сметану з цукром, весь час швидко помішуючи.

Банани дрібно нарізати Банани дрібно нарізати.

Подрібнити волоські горіхи Подрібнити волоські горіхи.

Висипати крекер, банани і волоські горіхи в сметанний крем і добре перемішати Висипати крекер, банани і волоські горіхи в сметанний крем і добре перемішати. Для цього торта я взяла солодкий крекер з маком, але можна використовувати інші, тільки не солоні. Якщо крекер несолодкий, то цукру потрібно взяти трохи більше. Дати печінкою просочитися сметаною 15 хвилин і ще раз перемішати.

Застелити форму харчовою плівкою так, щоб її краї звисали Застелити форму харчовою плівкою так, щоб її краї звисали. Це потрібно для того, щоб готовий торт було легко витягти з форми.

Викласти в форму або глибоку миску печиво зі сметанним кремом Викласти в форму або глибоку миску печиво зі сметанним кремом. Закрити зверху плівкою або кришкою і поставити в холодильник до повного застигання на кілька годин (краще на ніч).

Дістати з холодильника торт і покласти зверху блюдо Дістати з холодильника торт і покласти зверху блюдо. Потім акуратно перевернути форму, зняти харчову плівку і прикрасити за бажанням тертим шоколадом, горіхами або фруктами. Свій торт я прикрасила подрібненими волоськими горіхами, а вгорі виклала квітка з кружечків банана.

Смачний, ніжний торт з крекеру зі сметаною готовий!

Смачного!

Схожі рецепти:

Нові рецепти:

Поділитися в соц мережах

Додати коментар

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама