Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Сирний пиріг з йогуртом

  1. Що потрібно для сирник на йогурті

Сирний пиріг з йогуртом Сирний пиріг з йогуртом   Шматочок сирного пирога політ смородиновим варенням

Шматочок сирного пирога політ смородиновим варенням.

Друзі, недавно я так втомилася, що, прийшовши додому розібрала не всі сумки ... а коли отямилася, виявилося, що в одній із них залишався сир, який пролежав при кімнатній температурі 5 годин. Ні, він не зіпсувався, але подальший термін зберігання сиру в холодильнику я значно скоротила. Треба було терміново щось спекти або посмажити сирники .

У холодильнику виявився натуральний йогурт , Який доїдати вже не хотілося. І я вирішила спекти простий сирний пиріг на швидку руку. Вийшло дуже смачно. Причому, як це буває у сирної випічки - спочатку пиріг пористий і пишний, з легкою кислинкою ... поки він ще дозволяє зрозуміти, що в пирозі є борошно і що це пиріг, а не десерт з сиру ... А потім сирник дозріває, ущільнюється, трохи осідає , набуваючи яскраво виражений сирно-сирний смак ... відірватися неможливо. А йогурт додає пирога якоюсь незвичайною ніжності і плавності ... Дуже смачно. Ось вам рецепт.

Що потрібно для сирник на йогурті

на форму для випічки 24-26 см

  • Сир - 300 г;
  • Йогурт натуральний (несолодкий) або сметану (20-25% жирності) - 400 г;
  • Цукор - 0,5 склянки (ласуни можуть взяти 3/4 склянки, вельми солодко буде);
  • Сіль - трохи;
  • Яйце - 1 штука;
  • Борошно - 1 склянка з верхом;
  • Лимонна цедра від половинки лимона або ванільний цукор - 1 чайна ложка;
  • Розпушувач для тіста - 2 чайних ложки (можна взяти харчову соду 1 ч.л., погасити лимонним соком або оцтом).
  • Трохи рослинного або вершкового масла для змащування форми для пирога.

Сирний пиріг в силіконової формі

  • З'єднати сир, йогурт, цукор, сіль, яйце і лимонну цедру (сік від цієї половинки лимона теж можна віддати в сирне тісто). Додати розпушувач і борошно. Все перемішати до однорідності.
  • Змастити форму для пирога вершковим маслом або облити рослинним. Викласти туди сирне тісто.
  • Запікати сирник в заздалегідь нагрітій до 160-180 градусів С духовці. Ознака готовності - густий сирний аромат і підрум'янена скоринка пирога. Крім того, можете злегка торкнутися верху пирога - якщо він не роз'їжджається під пальцями (тобто, не рідкий всередині), а злегка пружинить - готовий.
  • Готовий сирний пиріг вийняти з духовки, накрити рушником і дати постояти хвилин 15-20. Потім можна перекласти з форми на блюдо. Постоявши, він схоплюється, менше вірогідності, що зламаєте, перекладаючи і більше - що буде вище і пишніше, поки теплий.

З'їж мене скоріше!

Смачного!

Поділися з друзями!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама