Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Фітосветільнікі - найкращі помічники для вирощування рослин

Як відомо для нормального росту і розвитку представникам флори необхідні: родюча пошта, вода і світло

Як відомо для нормального росту і розвитку представникам флори необхідні: родюча пошта, вода і світло. Здавалося б, в нашій країні більш ніж достатньо сонячних днів, але деяким рослинам все одно мало світла. Компенсувати його нестачу можуть допомогти Led фітосветільнікі. З цими багатофункціональними пристроями можна виростити будь-які екзотичні, а не тільки прості рослини.

Які вони фітосветільнікі

Фітосветільнікі - прилади для освітлення рослин, засновані на спеціально підібраних, що дають повний спектр, світлодіодах. Вони являють собою невеликі пластикові, що працюють від мережі, пристрої з драйверами. Джерела світла в них прикриті прозорими монолітними полікарбонатними пластинками. Призначено обладнання для накладного кріплення. Використовується для стимуляції росту кімнатних, екзотичних рослин, овочів, зелені, розсади, квітів. світильники для росту рослин можуть застосовуватися в якості джерел додаткового освітлення, коли не вистачає природного світла. Також вони експлуатуються, якщо сонячного світла немає взагалі. За рахунок них в рослинах відбувається, необхідний для нарощування біомаси і зростання, фотосинтез.

як працюють фітолампи

Завдяки використаної при виробництві обладнання новітньої технології вдалося домогтися ідеального світлового потоку, який необхідний для життя рослин. Відтворений приладами світло людині здається фіолетовим або яскраво-рожевим. Для наших очей він некомфортний, а ось для представників флори, особливо світлолюбних - ідеальний варіант. Робота фітолапми налаштована таким чином, що вона видає синій і червоний спектр, які потрібні для повноцінного розвитку. За рахунок червоного світлового потоку, що має довжину хвиль 650-660 нанометрів відбувається вироблення хлорофілу А. За виробництво хлорофілу Б несе відповідальність синя світлова хвиля з довгою 445-452 нанометрів. Якщо вдаритися в подробиці, то червоне світло стимулює ріст листя і стебел, синій - розвиток і розгалуження кореневої системи. Крім згаданих спектрів, пристрої здатні давати: ультрафіолет, що забезпечує стійкість до низьких температурних показників, інфрачервоне випромінювання, що прискорює обмінні процеси. Ці всі світлові спектри дуже важливі для гармонійного розвитку представників флори.

переваги фітосветільніков

переваги   фітосветільніков

Переваги лід фіто світильників над натрієвими лампами очевидні всім, хто користувався хоч раз згаданими джерелами світла. Основні з них будуть полягати в:

• Нездатності нагріватися. Дані пристрої практично не випромінюють тепла. Вони не можуть викликати у рослин теплових опіків, тому їх можна розташувати як завгодно близько до них.

• Зниженні випаровування. Світлодіоди не викликають випаровування вологи, що дає можливість продовжити тимчасові проміжки між поливами. Таким чином, виходить економити воду, знижувати витрати.

• Менше споживання електричної енергії.

• Більш тривалий термін служби. Приблизно він становить близько 50 тисяч годин.

• Здібності зберігати свою ефективність протягом усього експлуатаційного періоду.

• Безпеки використання. При виробництві цих світильників не використовується ртуть, в них немає скляних колб, тендітних комплектуючих. Відсутність цього всього гарантує безпечне застосування фіто світильників.

купити такі фітосветільнікі за вигідною вартості ви зможете у нас. Тут вас чекає широкий асортимент даної продукції, тому зможете швидко знайти те, що максимально задовольнить ваші потреби.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама