Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Технологія вирощування гливи в домашніх умовах

Гриби ростуть дуже швидко на 20-25 день збирається перший урожай. Гриби ростуть дуже швидко на 20-25 день збирається перший урожай

Гриби гливи легко можна виростити у себе в домашньому господарстві. Інформаційно-технологічний центр Грибний будинок в Ростові-на-Дону пропонує найбільш просту технологію вирощування грибів глива, інтенсивним способом на субстратні блоках. Як субстрат використовуються відходи сільськогосподарського виробництва (лузга соняшника, солома зернових культур, тирса і тріска.). Для вирощування грибів підійде будь-яка не житлове приміщення (гараж, сарай, госп-споруда, теплиця і т.д.). В якому можна буде підтримувати необхідні умови:

- СВІТЛО штучний або природний

- ВЕНТИЛЯЦІЯ провітрювати приміщення

- ТЕМПЕРАТУРНИЙ РЕЖИМ від + 10 до +25

Гриби ростуть дуже швидко на 20-25 день збирається перший урожай. Вирощування грибів за нашою технологією буде особливо цікавим, смачним і привабливим заняттям круглий рік, а також може бути додатковим або основним джерелом доходів, що не підлягають оподаткуванню (стаття 217 частина 13 НК РФ).

Це не важка фізична праця, з яким впорається будь-який від школяра до пенсіонера. Ми забезпечуємо своїх клієнтів необхідними високоякісними матеріалами в будь-якій кількості на всьому протязі роботи: навчаємо технології вирощування грибів, гарантуємо кваліфіковану допомогу і сприяння наших консультантів; закуповуємо вирощений урожай.

Індивідуальний підхід до кожного працюючого з нами забезпечує взаємовигідне співробітництво і дохід з 1 кв. м використовуваної площі від 1000 р / міс.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама