Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Технологія вирощування полуниці в мішках

  1. Вирощування полуниці в мішках круглий рік. Ягоди полуниці - дуже корисний продукт, вони покращують...
  2. Скачайте безкоштовно докладну технологію вирощування полуниці в мішках

Вирощування полуниці в мішках круглий рік.

Ягоди полуниці - дуже корисний продукт, вони покращують травлення, втамовують спрагу, розширюють кровоносні судини, дуже корисні при гіпертонічних захворюваннях Ягоди полуниці - дуже корисний продукт, вони покращують травлення, втамовують спрагу, розширюють кровоносні судини, дуже корисні при гіпертонічних захворюваннях.

Вирощується полуниця, як правило, у відкритих грунтах, тому в продажу вона з'являється тільки в травні - червні, весь інший час ми можемо задовольнятися або мороженої ягодою, або шукати в супермаркетах за шалену ціну. Я - ж хочу розповісти про вирощування полуниці цілий рік, в закритому приміщенні, в домашніх умовах. Для кого-то це буде можливість мати на своєму столі завжди свіжу, корисну ягоду, ну а хтось може зробити на цьому дуже хороший бізнес. Ціна на полуницю навіть в травні-червні завжди висока, ну а восени, взимку взагалі захмарна, при цьому на ринку Ви будете практично поза конкуренцією. При великому обсязі можна запропонувати ягоду будь-якому магазину, повірте, відірвуть ваш товар з руками.

Про технологію вирощування полуниці в мішках

А тепер перейдемо безпосередньо до способу вирощування цієї чудової ягоди А тепер перейдемо безпосередньо до способу вирощування цієї чудової ягоди.

Для початку визначимося, для чого ми будемо вирощувати полуницю. Якщо для себе, то це можна робити навіть на балконі, головна умова постійне літо на вашому балконі, і світло, добре якщо це сонячна сторона, якщо немає над мішками треба спорудити освітлення, краще денний.

Якщо - ж ви хочете вирощувати полуницю на продаж, необхідно підшукати приміщення, воно повинно бути світлим, опалювальним. Далі заготовляємо поліетиленові мішки, краще їх зробити самостійно, вони повинні бути в діаметрі 15-16см., А висотою 1.5-2 метра.

У мішки насипаємо землю, перемішану з торфом і найпростішими добривами, по всій довжині мішка в шаховому порядку справах розрізи на 8-10 см., В які і висаджуємо розсаду, як на звичайній грядці. Вище мішків встановлюємо ємність для поливу.

Для цього дуже добре підходять звичайні медичні крапельниці, до кожного мішка проводимо по три, можна, якщо мішок невисокий, два трубопроводи, зверху і посередині, далі регулюємо подачу вологи з розрахунку 2літра в день на мішок.

Приміщення повинно бути дуже добре освітленим, якщо світла мало, над мішками вішаємо пару довгих люмінесцентних лампочок, які повинні горіти не менше восьми годин на добу.

Скачайте безкоштовно докладну технологію вирощування полуниці в мішках

Для більш детального ознайомлення з технологією вирощування полуниці в мішках пропоную вам ознайомитися з книгою Анатолія Драгара «Полуниця: круглий рік. Практичний посібник для новачків і професіоналів ».

Книга в форматі: exe

розмір файлу - 1,06 Мб.

Ось таким простим способом, практично без витрат можна забезпечити себе смачною ягодою круглий рік, а при бажанні ще й заробити на ній дуже хороші гроші. Урожай з одного кв. метра становить від 15 до 30 кілограм.

Бажаю всім успіхів у вирощуванні полуниці.

Відео по темі: правильна посадка полуниці.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама