Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вирощування кукурудзи на дачі: посадка і догляд, кращі сорти з фото

  1. Вирощування кукурудзи на дачі і догляд
  2. Кращі сорти кукурудзи і їх фото
  3. Посадка насіння кукурудзи: на відео показано як садити
  4. Посадка кукурудзи і догляд

Мало хто городники знають про те, як виростити кукурудзу на дачі до технічної стиглості цієї культури Мало хто городники знають про те, як виростити кукурудзу на дачі до технічної стиглості цієї культури. Багато неодноразово намагалися це зробити, але рідко вдається отримати гарантований урожай на увазі примхливості даної рослини. Ми пропонуємо вам матеріал, в якому детально розказано про те, як виростити кукурудзу на дачі і отримати чудові цукрові качани.

Вирощування кукурудзи на дачі і догляд

Вирощування кукурудзи на дачі зажадає від вас певних навичок і знань. Але смак вирощеної на своїй ділянці цукрової кукурудзи, приготовленої протягом години після збору, набагато краще, ніж у купленого в магазині зерна.

Час від посіву до появ¬ленія сходів

10-12 днів Очікуваний урожай з 3 пог. м рядка 10 качанів Приблизний час від посіву до отримання врожаю 14 тижнів Простота обробітку просто

Існує все ще широко поширене уявлення, що цукрова кукурудза не може бути вирощена в північних регіонах, але зараз це вже не так. Виберіть один з гібридів F1, згаданих нижче, які зробили революцію в надійності цукрової кукурудзи - більш старі сорти дають вищі врожаї, але вимагають кращого клімату, ніж наш. Стебла висотою 1-2 м містять початки 15-25 см завдовжки. Кисті на верху рослини несуть чоловічі квітки; жіночі квітки знаходяться на верхній частині незрілих качанів. Забезпечуйте в процесі вирощування кукурудзи догляд відповідно до правил агротехніки цієї культури.

Кращі сорти кукурудзи і їх фото

Кращі сорти кукурудзи - це ті види, які найбільш пристосовані до несприятливих умов зростання. Ми пропонуємо для ознайомлення деякі сорти кукурудзи. Ви також можете подивитися фото сортів кукурудзи і прочитати їх короткі характеристики.

SUNDANCE. Рано дозріває сорт з великими качанами - хороший вибір для більш холодних областей.

KELVEDON GLORY. Популярний середньостиглий сорт - качани великі і щільні.

HONEY BANTAM. Двоколірний ранній сорт - єдиний вільно запилюють сорт, який ви, ймовірно, знайдете.

SWEET 77. Середньостиглий, надзвичайно солодкий сорт. Дуже великі качани, але сила зростання і врожай помірні.

EARLY XTRA SWEET. Інший надзвичайно солодкий сорт - ранній і смачний, але качани не надто щільні.

Інший надзвичайно солодкий сорт - ранній і смачний, але качани не надто щільні

LARK. Середньостиглий, надзвичайно солодкий сорт - качани великі, а зерна тонкошкірі.

Середньостиглий, надзвичайно солодкий сорт - качани великі, а зерна тонкошкірі

SWIFT. Перший з тонкошкірих, надзвичайно солодких сортів - карликовий ріст з рано дозрівають качанами.

Посадка насіння кукурудзи: на відео показано як садити

У південних областях посадка насіння кукурудзи здійснюється в травні для врожаю в кінці серпня - вересні. Для додаткової надійності і більш раннього врожаю сіють під склом. В інших областях сіють під укриття в середині травня. Альтернативно сіють під склом в середині квітня - на початку травня і висаджують в грунт в кінці травня - початку червня.

Хороший дренаж і достатній вміст гумусу необхідні. Виберіть захищене місце на повному сонці. Перекопайте до зими, вносячи натуральні добрива , Якщо під попередній урожай не був внесений гній. Внесіть комплексне добриво приблизно за 2 тижні до того, як сіяти або садити.

Сійте або садіть квадратно-гніздовим способом. Посів в горщиках в закритому приміщенні - найнадійніший спосіб виростити цукрову кукурудзу. Використовуйте торф'яні горщики - сіють по 2 насінини на глибину приблизно 3 см, згодом видаляють слабший сіянець. Садіть на відстані в 45 см.

Подивіться, як садити кукурудзу насінням на відео, в якому докладно показаний весь процес:

Посадка кукурудзи і догляд

Кукурудза після посадки догляд вимагає більш ретельний, ніж інші городні культури. Видаліть укриття, коли листя торкнеться скла. Захистіть від птахів і мотижьте навколо рослин в разі потреби. Покривайте поверхневі корені грунтом - не видаляйте бічні пагони. Поливайте при сухій погоді. Підв'яжіть до опори, якщо рослини високі і місце відкрите.

Потрясіть пензлика нагорі кожного стебла в кінці червня або липня, щоб допомогти запиленню. застосуйте рідке добриво , Коли качани починають збільшуватися.

Перевірте зрілість, коли шовковисте волокна на верху його качана стануть коричневими. Зігніть частина обгортки і стисніть кілька зерен між нігтями. Початок незрілий, якщо з'являється водянистий сік; він готовий для того, щоб зібрати урожай, якщо рідина схожа на вершки, і він перезрілий, якщо вміст є густим і пухким.

Стаття прочитана 30624 раз (a).

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама