Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

вирощування шампіньйонів

  1. Печериці. Організація виробництва
  2. Готовий бізнес план
  3. Як вирощуємо печериці ми
  4. Коментарі:
  5. Ультразвук проти мишей
  6. вирощування шампіньйонів

печериці

Печериці. Організація виробництва

Виробництво печериць - прибуткова і цікаву справу Виробництво печериць - прибуткова і цікаву справу. У країнах СНД практично відсутня конкуренція.

для промислового вирощування печериць підійде будь-який герметичне приміщення типу старого корівника (ферми), овочесховища або іншого подібного ...

Таке приміщення вимагає часткової реконструкції - що набагато легше і менше за витратами, ніж будівництво шампіньйонниці з нуля. Процес вирощування печериць ділиться на кілька основних етапів (взагалі то їх більше і можна написати не одну книгу ...):

  1. Міцелій, приготування
  2. Компост, приготування
  3. Вирощування шампіньйонів, збір врожаю, продаж ...

Готовий бізнес план

Підготовка приміщень для вирощування грибів - основні початкові витрати. У 1998 році витрати на обладнання однієї шампіньйонниці площею 120 м. Кв. в колишньому корівнику були близько 3000 $.

Далі приблизний підрахунок: покупка компосту, засіяного міцелієм - 1300 $ за 10 тонн, в перебігу двох місяців вирощування і збирання врожаю (опускаю всі роботи і витрати, як наприклад витрати на торф, боротьбу з хворобами і т. Д.) З компосту, близько 20%, т. е. близько 2000 кг.

Продаж 2000 кг по 1,4 $ - 2800 $.

В одній шампиньоннице таких циклів виробництва печериць можна організувати до 5 - 6 на рік.

Виготовляти компост самим, не побачивши як це роблять інші, я б не рекомендував - ми три роки експериментували і не прийшли до нормального стабільного результату. Знайдіть в регіоні виробників компосту, проконсультуйтеся «в живу». Взагалі, не побачивши виробництво печериць «в живу» не рекомендуємо займатися експериментами - можете втратити і час і гроші ...

Як вирощуємо печериці ми

Наше виробництво Ви можете подивитися під Києвом, 16 км в сторону Борисполя, радгосп Вишеньки, Петровський тваринницький комплекс (останні два корівника). Невеликі консультації на місці будуть безкоштовні. Технолога по печериць, на жаль не можу рекомендувати, наш технолог в даний час дуже сильно завантажений.

Можливо, простіше Вам навчиться вирощувати гриби самим, можна провести «тренінг» на нашому виробництві, тиждень навчання буде коштувати близько 300 доларів (залежить від здібностей учня).

В даний час Майстерня Своєї Справи не займається вирощуванням печериць

Коментарі:

Тибетський молочний гриб

ВІДКРИТТЯ тибетського молочного ГРИБА Це чудове відкриття відбулося багато тисячоліть тому. Буддійські монахи, які жили в Тибеті, помітили, що молоко сквашується неоднаково в їх глиняних горщиках: в одних судинах, які монахи ...

Ультразвук проти мишей

На сьогоднішній день існують проблеми пошкодження гризуни
(Мішамі та Пацюк) електропроводки комп'ютерів СУЧАСНИХ комбайнів, мішків з цукром та борошно на складах, заражене гризуни кормів
для племенної худоби.

вирощування шампіньйонів

Вирощування шампіньйонів - важкий і трудомісткий вид бізнесу. Проте їм займаються і захоплені деякі підприємці.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама