Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Все про петунії ...

  1. квіти петунії
  2. ампельниє петунії
  3. розсада петунії
  4. живці петунії
  5. петунії домашні
  6. Як зберегти петунії восени
  7. петунії фото
  8. петунії купити

зміст:

  • квіти петунії
  • ампельні петунії
  • розсада петунії
  • петунії посадка і догляд
  • живці петунії
  • петунії домашні
  • як зберегти петунії восени
  • фото петуній
  • купити петунії

квіти петунії

Ці квіти відносяться до сімейства пасльонових, їх налічується понад 25 видів.

Їхня батьківщина Центральна і Південна Америка Їхня батьківщина Центральна і Південна Америка. На берегах річки Ла-Плати вперше в 1767 році була знайдена і описана петунія. До Європи насіння петунії прийшли в 1820 році. У квітникарстві ця рослина використовується як однорічник, хоча в природі, на батьківщині, це трав'янистий багаторічник.

В останні роки петунія користується великою популярністю. А все завдяки рясному і тривалому цвітінню, різноманітності форм, кольорів і відтінків. Вона незамінна в квітниках, рабатках, на клумбах. Також петунією прикрашають балкони, тераси, садові вази. Вони дарують нам яскраві, часто ароматні, квіткові каскади всіх відтінків веселки з початку літа до морозів; часто квітки повністю закривають собою листя і стебла. Поєднуючи контрастні кольори петуній можна створювати ефектні малюнки на клумбах.

Ампельниє види стануть прикраса альтанок, фасадів і балконів. Залежно від сорту, стебла можуть стелитися, звисати, рости прямо. Квітки нагадують воронку. За розміром і формою їх ділять на дрібно- і крупноцветковие, махрові і прості. Спектр квітів дуже широкий - від чисто білого, світлих відтінків жовтого, рожевого до насичено червоних, синіх і фіолетових.

Які сорти петунії вибрати? сорти петуній діляться на два типи: багатоквіткові (Multiflora) і крупноцветковие (Grandiflora). Багатоквіткові в порівнянні з крупноцветковими більш насичені і кущисті, мають квітки невеликого розміру діаметром 5 см, які утворюються у великій кількості. Читати далі…

ампельниє петунії

Ампельна петунія може стати дуже яскравим і неймовірно красивим прикрасою кожного балкона, тераси, альтанки, а також ефектно прикрасити лоджію, веранду і навіть будь-яку кімнату у Вашій оселі Ампельна петунія може стати дуже яскравим і неймовірно красивим прикрасою кожного балкона, тераси, альтанки, а також ефектно прикрасити лоджію, веранду і навіть будь-яку кімнату у Вашій оселі. Їх вирощують в кашпо або в красивих горщиках. Є різні сорти ампельної петунії. Але всі вони мають досить компактні розміри, вирощують їх з насіння, які краще садити в лютому.

Ампельна петунія дуже любить світло, в тіні цвіте погано. Не забувайте регулярно поливати свою квітку, адже його коріння обмежені розмірами Вашого горщика, а тому волога швидко витрачається. Іноді їх потрібно поливати двічі в день, якщо літо сухе і жарке.

Періодично підгодовуйте петунію, тоді вона віддячить Вам пишним цвітінням. Можуть підійти добрива в гранулах, а також рідке добриво.

Восени потрібно знайти для рослини прохолодне, але дуже світле приміщення. Пагони трохи вкорочують. Не зберігайте петунію в звичайній кімнаті, адже сухе повітря і висока температура в кімнаті їй не підходить. Навесні петунію перевалюють в інший субстрат. На жаль, початківці садівники рідко дотягують петунію до весни. Простіше придбати або виростити нове ампельна рослина.

розсада петунії

Виростити красиве рослина з насіння не так вже й просто, іноді садівники стикаються з різними проблемами, краще купувати готовий матеріал, але, на жаль, ціни на нього набагато вище Виростити красиве рослина з насіння не так вже й просто, іноді садівники стикаються з різними проблемами, краще купувати готовий матеріал, але, на жаль, ціни на нього набагато вище. Купуйте насіння із запасом, адже не всі вони зійдуть.

Сіяти насіння найкраще в березні місяці, адже у відкритий грунт петунію висаджують в червні, а до цього Ваша розсада повинна добре зміцніти. Ідеальна грунт для розсади - це дуже пухкий, але поживний грунт. Змішують торф, дернову землю, перегній і трохи піску.

Насіння не потрібно закопувати або засипати землею. Досить просто розсипати їх по поверхні землі. Тепер скроплюємо їх водою. Можна садити в одноразовий стаканчик, але найкраще підходять харчові контейнери з прозорою кришкою. Після посадки обов'язково потрібно накривати рослини, підійде плівка, скло або кришка, яка пропускає світло.

Через чотирнадцять днів Ви побачите сходи. Якщо насіння не проросло, то краще не чекати далі, адже рослина буде слабким. Маленькі рослини необхідно пересаджувати в більший контейнер, Іноді кілька разів змінюють контейнери перед посадкою у відкритий грунт.

Здорове рослина можна висадити на клумбу в травні, але краще в червні. Тут все залежить від Вашого регіону, адже петунія любить тепло.

Що робити, щоб петунії цвіли рясно? Щоб квіти рясно цвіли і тривало з початку літа до заморозків, потрібно дотримуватися деякі важливі правила вирощування. Читати далі…

Посадка Посадка. Ви вже виростили розсаду і готові висаджувати маленькі рослини у себе в саду? Тоді тепер потрібно зрозуміти, як це зробити правильно і який догляд вимагає петунія.

Садять розсаду у відкритий грунт в теплу пору, це може бути травень місяць або початок червня. Ідеально підходить вечірній час. Грунт повинна бути поживною і пухкої. Висаджуйте з грудкою землі, як би перекидаючи квітка. Відразу полийте.

Догляд. Дуже часто поливайте петунію, прополювати і рихлите землю. Не забувайте про добрива. Перший раз удобрюють через тиждень після посадки, від регулярних підгодівлі буде залежати краса і тривалість цвітіння.

живці петунії

Деякі сорти петуній розмножують живцями, роблять це в кінці зими або на самому початку березня Деякі сорти петуній розмножують живцями, роблять це в кінці зими або на самому початку березня. Найчастіше так розмножують ампельні, махрові і мініатюрні петунії.

Потрібно брати живці з верхівки, на них повинно бути чотири листочка, але залишити потрібно тільки два, які зверху. Висаджують в контейнери з землею, яку ми рекомендували використовувати для насіння, тільки зверху додайте пісок. Відстань між живцями - до двох сантиметрів.

Через тиждень-два (в залежності від сорту) держак пускає коріння, Трохи пізніше варто пересадити рослини в горщики, діаметр горщика - п'ять сантиметрів. А ще через час вибирайте горщик побільше.

петунії домашні

Можна виростити петунію у себе вдома Можна виростити петунію у себе вдома. Посадка і догляд не відрізняються від садових петуній. Вирощують з насіння, а також з живців.

Домашні петунії можна садити раніше, вже в лютому можна висаджувати рослини в красиві кашпо, але не забувайте подбати про освітлення. Ці чудові рослини люблять све т і потребують штучного тривалому освітленні протягом 12 годин на день. Не забувайте провітрювати свою кімнату, де росте петунія, часто обприскуйте її і поливайте, тримаєте температуру повітря в межах 20 градусів вище нуля, а після цвітіння кущ обрізають для отримання живців.

Як зберегти петунії восени

При бажанні, Ви можете зберегти петунії після літа, але найлегше посіяти їх знову. Зберігають рідкісні сорти, а також сорти, які не дають насіння. Можна спробувати зберегти цілий кущ або живці рослини.

У вересні-листопаді необхідно акуратно викопати кущ і пересадити його в горщик або в контейнер, встигніть зробити це до настання холодів У вересні-листопаді необхідно акуратно викопати кущ і пересадити його в горщик або в контейнер, встигніть зробити це до настання холодів. За таким кущем складно доглядати, адже температура приміщення повинна бути близько 10-15 градусів, але при цьому рослина завжди має стояти на світлі. Підходять закриті і прохолодні оранжереї, зимові сади, веранди, засклені, але не повністю герметичні балкони, а також підвіконня в під'їзді житлового будинку.

Якщо Ви все зробили правильно, тоді в лютому кущ повинен почати цвісти, а Вам потрібно вводити регулярний полив і підгодівлі, До цього рослину не підгодовують, а поливають дуже рідко. Після зими кущ можна посадити в горщик і винести на вулицю, а також можна використовувати живці для подальшої посадки.

петунії фото

петунії фото

петунії купити

Насіння найкраще купувати в інтернет-магазинах. У магазині "Форіум »Ви знайдете якісне насіння різних сортів

Опубліковано: 26.10.2016

← Поділіться з друзями!

Які сорти петунії вибрати?
Що робити, щоб петунії цвіли рясно?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама