Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Національний перевізник Air Astana залишився без рекламних вивісок в аеропорту Алмати

У Міжнародному аеропорту Алмати, 5 квітня, представники однієї рекламної компанії без згоди авікомпанії демонтували всі рекламні вивіски Air Astana.

Про це повідомляється на офіційній сторінці в Facebook .

Вчора в Алматинському аеропорту представники рекламної компанії MYD production самовільно демонтували вивіски Air Astana. В «Ейр Астані» дивуються, чому аеропорт Алмати має намір зміцнювати безпеку за рахунок коштів перевізників

Зокрема, були демонтовані розпізнавальні знаки і покажчики для пасажирів, а також вони зажадали прибрати огороджувальні стрічки, інформаційні буклети на стійках реєстрації, інструкції з безпеки і перевезення багажу.

Раніше MYD production, яка є ексклюзивним оператором з розміщення реклами в аеропорту Алмати, в односторонньому порядку збільшила в 15-кратному розмірі платежі за розміщення такої інформації.

Незважаючи на те, що Air Astana запропонувала обговорити умови розміщення в ході переговорів, представники MYD production самовільно прибрали всі інформаційні носії Air Astana.

Авіакомпанія Air Astana висловлює жаль з приводу необгрунтованих дій MYD production, які не тільки завдають шкоди авіакомпанії, але і створили помітні незручності для пасажирів, труднощі в забезпеченні безпеки громадян до і під час польотів.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама