Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Глина в косметології

  1. Algologie (Франція)
  2. Morjana (Франція)
  3. види глин
  4. користь глини
  5. дія глини
  6. Вплив глини на шкіру
  7. Застосування глини в косметології
  8. Косметика з глиною

24.11.2015

Французькі компанії-виробники професійної косметики з натуральних інгредієнтів Algologie і Morjana активно використовують у своїй продукції глину. Спочатку ми представимо ці бренди, а потім розповімо, чому глина знайшла таке широке застосування в косметології.

Algologie (Франція)

Марка вже більше 30 років випускає на світовий ринок професійну талассокосметіку Марка вже більше 30 років випускає на світовий ринок професійну талассокосметіку. Продукція цієї компанії швидко здобула популярність не тільки в європейських країнах, а й далеко за її межами. лабораторія Algologie , Де створюється косметика, знаходиться в пріродоохраняемих зоні в північній частині Бретані. Вона розташована на заповідному острові Пен Лан, який є найбільшою долиною водоростей в Європі. Всі інгредієнти проходять численні клінічні випробування і в виробництво йдуть лише ті, що довели свою ефективність. Algologie використовує всі складові таласотерапії - водорості, морську воду, глину, мул, осадові породи. Вся продукція цієї марки виключно екологічна, тому що сировина для неї видобувається в радіусі не більше 200 метрів від виробничих лабораторій.

Morjana (Франція)

З давніх-давен на Африканському континенті добувалася і використовувалася марокканська вулканічна глина гассуль З давніх-давен на Африканському континенті добувалася і використовувалася марокканська вулканічна глина гассуль. На її основі створюються продукти лінії "Morjana", розроблені на основі тисячолітніх традицій Марокканської королівства, з'єднані з найпередовішими технологіями виготовлення професійної косметики.

види глин

Вид і склад глини визначається місцем її походження.
Вид і склад глини визначається місцем її походження Велике родовище блакитної глини розташоване в Родопских горах. Глуховецький каолін і Пулковську глину видобуваються на Північно-Заході Росії. Марокканську глину витягують з гір поблизу Сахари. Вона відрізняється червоно-коричневим кольором і відома своїми заживляющими можливостями. Ця глина ефективна навіть при опіках.

Про каоліні, білої глини, говорив ще Гіппократ. Це ефективний антисептик, багатий цинком, магнієм і кремнієм. Саме з цього виду глини частіше звичайного роблять очищають і регенеруючі маски.

Зелена глина отримала свій колір через оксиду заліза. Вона ефективно стимулює кровообіг і регенерацію епідермальних клітин. А також позбавляє від набряклості.

Блакитна глина - сильне протизапальний засіб. Вона також відбілює шкіру і лікує целюліт.

користь глини

Глина - це осадова гірська порода, що формувалася багатьма тисячоліттями. Насиченість і багатство мінерального складу глина залежить від глибини, на якій залягають пласти глини. Чим глибше, тим чистіше і корисніше вона для організму. Серед основних складових глини - оксиди кремнію і алюмінію, другорядні компоненти - це калій, кальцій, магній, кобальт, цинк і мідь. Зазвичай глина має сірий колір, але буває і різнокольорові варіанти - блакитна глина червона, коричнева, чорна, зелена. Колір залежить від того, які наточити іони. Скажімо, завдяки іонам заліза глина може придбати блакитний, червоний або зелений відтінки. Іона хрому або марганцю надають глині ​​фіолетовий і червоний колір. Залежно від іонів змінюються не тільки відтінки, а й властивості глини.

Залежно від іонів змінюються не тільки відтінки, а й властивості глини

дія глини

Завдяки потужній термічній обробці глиняної маси відбувається розширення периферичних судин. А це тягне за собою розсмоктування інфільтратів, стимуляцію трофіки і метаболічних процесів в тканинах. Потовиділення тут відіграє велику роль-з організму йдуть токсини. Також глиняне тепле обгортання - це дренирующая процедура. Глиняні маски відмінно поєднуються з масажем і апаратним методами корекції фігури.

Глину активно застосовують в програмах догляду за жирною шкірою обличчя для очищення, детоксикації, налагодження обмінних процесів і належної роботи сальних залоз.

Вплив глини на шкіру

Оксид алюмінію підсушує шкіру, тому глина особливо корисна для жирної та комбінованої шкіри.

Оксид кремнію зміцнює шкіру і підвищує її еластичність, також він сприятливо діє на стінки судин і бере участь в процесі синтезу нових колагенових волокон.

Мідь, кальцій і цинк мають ранозагоювальну і протизапальну діями, а магній і марганець є природними антиоксидантами.

Застосування глини в косметології

Головне властивість глини полягає в її здатності виводити токсини і віддавати мінерали. Також глина має протизапальну, десенсібілізірующеее і регенеруючу дію, до того ж істотно покращує кровообіг і підвищує тонус шкіри.

Косметика з глиною

Algologie Крем-маска очищає для жирної шкіри. Видаляє надлишок себума, скорочує пори, перешкоджає запаленню, підвищує місцевий імунітет, забезпечує шкірі матовість. У складі біла глина, комплекс Algopure, морський мул, біомембрани дріжджів.

Algologie Мило мінеральне Гассуль для очищення шкіри тіла, обличчя та голови. У складі 100% -ний мікронізований порошок з гассулі. Оптимально для пілінг-масажу.

Morjana Маска "Сяйво» для всіх типів шкіри, особливо зі зниженим тургором. Делікатно очищає й інтенсивно зволожує. У складі гассуль, Арганова масло, пальмове масло, ефірне масло марокканської троянди.

Morjana Маска для волосся "Інтенсивне очищення" на основі гассулі, рожевої води і ефірного масла дикої пупавки. Рекомендовано для жирного волосся, зі схильністю до себореї. М'яко очищає волосся, не пошкоджуючи їх структуру, нормалізує роботу сальних залоз в шкірі голови.

Випробувавши на собі чудодійні можливості різних видів глин, клієнти залишаться задоволені і обов'язково захочуть повторити процедуру.

брошури:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама