Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Правила поєднання жовтого з іншими квітами в інтер'єрі на фото

  1. Жовтий і білий
  2. Жовто-біле поєднання візуально збільшить кімнату
  3. Якщо кухня невелика, то поєднання жовтого і білого внесуть відчуття простору
  4. Жовтий і бежевий
  5. Жовтий з чорним і білим
  6. Жовто-зелена гамма літнього настрою
  7. Для створення спокійної атмосфери використовуйте приглушені відтінки жовтого і зеленого
  8. Жовтий і синій (блакитний)
  9. Для гармонійного "сусідства" жовтого і синього кольорів, використовуйте їх приглушені відтінки
  10. Блідо-жовтий інтер'єр в поєднанні з м'яким блакитним створять легку і повітряну атмосферу
  11. Ніжно-блакитний вигідно підкреслить жовтий фон спальні
  12. Жовтий і коричневий
  13. Найтепліший інтер'єр в поєднанні жовтого та червоного
  14. Найтепліші інтер'єри - це жовто-червоні
  15. Малинові кольору на жовтому фоні виглядають соковито і навіть смачно

жовтий інтер'єр наповнений сонячним настроєм і позитивним зарядом. Таке оформлення добре підходить людям, які звикли тримати все в собі. В даному випадку жовтий допоможе їм розкрити свій внутрішній потенціал і розкріпачитися. Жовтий інтер'єр завжди буде теплим, наприклад, в кімнаті, де одна стіна жовта, інша, припустимо, бежева - тепліше у жовтій стіни, біля неї серце людини буде битися швидше, дихання почастішає, а кров почне активніше циркулювати.

Дизайнери радять використовувати жовтий і його поєднання з іншими кольорами в кімнатах, яким бракує тепла і світла, тобто в маленьких і темних приміщеннях. Але якщо кімната виходить на сонячну сторону, то жовтий інтер'єр буде дуже спекотним. Хоча комусь це може і сподобатися.

Цікаво, що цей колір застосовують для лікування діабету, захворювань печінки, нирок і ревматизму. Але суворо забороняється використовувати його людям, які хворіють на неврології і тахікардією.

Жовтий і білий

Примітка. Поєднання жовтого і білого кольорів є найбільш поширеним і вигідним.

Часто можна зустріти поєднання жовтого кольору з білим. І, хоча інтер'єр називається жовтий, цей колір тут не солирующий, він є акцентом. Але такий варіант лише підсилює ефект веселого і свіжого настрою. Рекомендується використовувати це поєднання для невеликих кімнат.

У ванній кімнаті, наприклад, можна використовувати більше жовтого кольору, при цьому розведеного тим же білим. Приймати ванну або душ буде весело і цікаво.

Особливо підходить таке поєднання для кімнат, які потребують додаткового освітленні і візуальному розширенні простору. Цей союз квітів також внесе легкість і свіжість в атмосферу. Жовто-білий інтер'єр добре підходить для невеликих віталень, кабінетів і, можливо, для кухні та їдальні.

  • Жовто-біле поєднання візуально збільшить кімнату

    А в кухню це внесе ще й гарний настрій

    А в кухню це внесе ще й гарний настрій

  • Якщо кухня невелика, то поєднання жовтого і білого внесуть відчуття простору

  • Для хорошого, але помірного апетиту також добре підходить жовто-білий союз квітів

  • Зробити простору кімнату більш затишною допоможе поєднання жовтого і білого

  • Жовтий фон і велике вікно створять відчуття свіжості і простору

Деякі любителі поспати поруч з сонечком, вибирають поєднання білого і жовтого для своїх спалень. Тут головне не перестаратися з яскравими тонами, основний фон повинен бути злегка приглушеним, інакше засипати буде важко.

Жовтий і бежевий

Примітка. Для бежевого кольору більш гармонійно підходять м'які відтінки жовтого, такі як коричнево-жовтий або він ще називається темно-грушевий, добірний жовтий, грушевий, шафрановий і золотисто-жовтий в його м'якому прояві.

Дуже вдало вважається застосування жовтого в якості знову ж акценту, але вже не для білого тла, а для бежевого . Гарний такий варіант для просторої кімнати, вона відразу наповнюється затишком. Дизайнери радять використовувати бежевий для стін, стелі, підлоги і більшої частини меблів. А жовтий колір в якості додаткових елементів. Можна навіть деякі предмети меблів зробити чисто жовтими.

Бежевий відноситься до нейтральної гамі, тому він трохи заспокоює «жар», який створює жовтий колір. І для більшої гармонійності в союзі з бежевим використовують не сильно насичені відтінки жовтого кольору, краще, якщо це буде щось на зразок коричнево-жовтого.

Жовтий з чорним і білим

Примітка. Цей союз вважається самим екстравагантним серед всіх сполучень жовтого кольору.

Для багатьох поєднання жовтого з чорним і білим здається дивним і ризикованим. Але, по суті, виходить чудовий інтер'єр. Чистота білого, глибина чорного і сонячність жовтого створять доброзичливу і навіть ласкаву атмосферу.

На прикладі наступного фото видно, що класична строгість чорно-білого інтер'єру розбавлена ​​одним жовтим предметом, і це вносить певну легку нотку, як ніби промінчик сонця проник в кімнату крізь вікно.

Жовто-зелена гамма літнього настрою

Примітка. Жовтий колір і зелений уособлюють собою як літо, так і осінь, тому важливо правильно розставити акценти і підібрати потрібні відтінки, щоб створити ту чи іншу атмосферу.

Для життєрадісною річної палітри жовтих відтінків дизайнери радять підбирати більш приглушені тони зеленого, інакше кімната буде занадто строкатої. Це підкреслить гру контрастів і не буде різати очі. Останнім часом таке поєднання часто стало використовуватися для оформлення дитячих кімнат і кухні. Відносно дитячої кімнати виграшно виглядатимуть обидва варіанти: і приглушений і яскравий. Вибір відтінків вже буде залежати від призначення інтер'єру, якщо ви хочете активізувати вашу дитину, використовуйте насичені кольори. А для заспокоєння - м'які.

  • Для створення спокійної атмосфери використовуйте приглушені відтінки жовтого і зеленого

  • Для активізації дитини візьміть для дитячої кімнати насичені тони жовтого і зеленого кольорів

Для кухні добре підходять яскраві відтінки на тлі будь-якого нейтрального кольору: і настрій хороший і кімната не рясніє.

Жовтий і синій (блакитний)

Примітка. Щоб жовтий колір не губився на тлі синього або блакитного , Останні варто підбирати в приглушених тонах.

Інтер'єр в жовтих і синіх мотивах нагадує осіннє небо, вже відчувається наближення прохолоди, але сонечко ще трохи гріє. Тому таке оформлення підійде цінителям осіннього настрою і легких прохолодних інтер'єрів.

Два цих кольору являють собою дисбаланс щодо температури, жовтий - дуже теплий колір, а синій - найхолодніший. Тому для їх гармонійного «сусідства» рекомендується вибирати м'які або навіть бліді відтінки. А якщо розбавити нейтральністю білого кольору, то температурний конфлікт не здасться таким явним.

  • Для гармонійного "сусідства" жовтого і синього кольорів, використовуйте їх приглушені відтінки

  • Щоб створити осінній настрій легкої прохолоди

    Візьміть м'який жовтий фон і кілька блідо-синіх акцентів

    Візьміть м'який жовтий фон і кілька блідо-синіх акцентів

  • Блідо-жовтий інтер'єр в поєднанні з м'яким блакитним створять легку і повітряну атмосферу

  • Для інтер'єру з використанням насиченого синього кольору ...

    Краще використовувати насичений жовтий, щоб колір не губився

    Краще використовувати насичений жовтий, щоб колір не губився

  • Ніжно-блакитний вигідно підкреслить жовтий фон спальні

    Сон буде легким і приємним

    Сон буде легким і приємним

Жовтий і коричневий

Примітка. Для жовто-коричневих інтер'єрів більш вдалим місцем будуть великі і світлі кімнати, так як коричневий сам по собі дуже темний і присутність жовтого це мало згладжує.

На думку професіоналів, таке поєднання кольорів є дуже вдалим, м'якість шоколадних відтінків відмінно підкреслюється жовтим фоном, але не яскравим, а, наприклад, шафрановим відтінком. У них є якась схожість в тональності, і виглядає це дуже гармонійно.

Для яскравого жовтого вибирають колір дерева, в сусідстві з чорним і білим. Тут важливо рясне освітлення, бажано природне.

До більш м'яким і приглушеним відтінкам жовтого, таким, як, грушевий і шафрановий добре підходить гірчичний відтінок. Атмосфера стає легкою і повітряної.

Найтепліший інтер'єр в поєднанні жовтого та червоного

Примітка. І червоний , І жовтий кольори збуджують нервову систему, тому, якщо є бажання зробити кімнату максимально бадьорить, то це поєднання підходить ідеально.

Якщо взяти поєднання яскравого червоного і яскравого жовтого, то кімната вийде дуже спекотною. Для пом'якшення використовують більш приглушений відтінок одного з цих кольорів. Або можна використовувати прийом акцентування, коли один колір є фоном, він і буде задавати настрій, а другий зробити в якості акценту. Дуже добре в такому випадку підійде поєднання яскравого жовтого фону і малинового відтінку для меблів. Малиновий все-таки має більш м'яку тональність, ніж основний червоний колір і, тому атмосфера вийде сонячної, теплої і навіть трохи смачної.

  • Найтепліші інтер'єри - це жовто-червоні

    А якщо вибрати малиновий акцент, то атмосфера стане трохи легше

    А якщо вибрати малиновий акцент, то атмосфера стане трохи легше

  • Малинові кольору на жовтому фоні виглядають соковито і навіть смачно

    Такий інтер'єр підійде любителям літнього настрою

    Такий інтер'єр підійде любителям літнього настрою

А ось використання насиченого червоного, жовтого з додаванням оранжевого зробить кімнату схожою на пляж в розпалі дня.

Отже, що ж таке жовті інтер'єри? Це надзвичайно сонячні і радісні приміщення. З яким би кольором його ні поєднували, він всюди залишить свій позитивний слід.

Отже, що ж таке жовті інтер'єри?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама