Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Усе про овочі: морква, буряк, редис, ріпа, бруква, редька (21)

  1. Ви прийшли в магазин "Насіння" Уявімо вам кілька найбільш популярних сортів редьки. Підберіть той,...
  2. КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ
  3. Готуємо з редьки
  4. Редька з гарбузом
  5. Редька з горіхами
  6. Бутерброди з скибочками редьки
  7. Чорна редька з квасом
  8. Редька з гусячим жиром
  9. Пельмені з редькою
  10. Фарш з редьки для пирогів
  11. Пиріжки з редькою

Ви прийшли в магазин "Насіння"

Уявімо вам кілька найбільш популярних сортів редьки. Підберіть той, що найбільше підходить для вашого городу.
Грайворонським-27 - старовинний російський сорт, покращений Грибовський селекційно-овочевий дослідною станцією. Пізньостиглий. Період вегетації 110 - 120 днів. Сорт високоврожайний. Лежкість коренеплодів висока. Використовується для літнього та осінньо-зимового споживання. При ранньовесняних посівах стійкий до стрілкування. Коренеплід довгий, цилиндрическо-конічної форми, твердий, гострий на смак. Забарвлення шкірки біла з пазеленню у головки.
Зимова кругла чорна - найбільш поширений сорт редьки, це кращий сорт як за смаковими, так і з лікарських властивостям. Середньостиглий, з періодом вегетації 100 - 110 днів. Урожайність і лежкість хороші. Відносно стійкий до стрілкування. Коренеплоди від округло-плоскої до округло-овальної форми, соковиті, слабоострий на смак. Забарвлення шкірки чорна, м'якуш білий, щільна. Якщо редьку цього сорту посіяти ранньою весною, то її можна використовувати для літнього споживання, а для зимового садять в кінці червня - в першій декаді липня.
Зимова кругла біла-342 - середньостиглий сорт, період вегетації 100 - ПО днів. Урожайність висока. У зимовому зберіганні лежкість хороша. Редька цього сорту використовується для літнього та осіннього споживання. При ранніх весняних посівах, особливо при несприятливих умовах вирощування (загущенность, нестача вологи, щільні грунту), сильно стрілкою. Коренеплід білий, з пазеленню у головки, має плоско-округлу або слабоокруглую овальну форму, соковитий, среднеострие на смак.
Річну червону - сорт середньостиглий. Коренеплід довгий, веретеновідний. Шкірка темно-червоного кольору, м'якоть біла. Смак среднеострие. Сорт стійкий до стрілкування.
Літня біла - сорт річний, скоростиглий, хороших смакових якостей. Коренеплід цилиндрическо-конічної і овально-конічної форми. Шкірка гладенька, біла. М'якоть соковита, біла, півострів на смак.
Одеська-5 - скоростиглий сорт. Період від посіву до отримання товарних коренеплодів 55 - 60 днів. Коренеплід дрібний (50 - 100 г), білий, овально-циліндричний зі стоком вниз, соковитий, слабоострий на смак. Коренеплоди, досягнувши споживчої стиглості, швидко утворюють квітконосні стебла.
Делікатес (новий сорт редьки) - європейський підвид, річна, біла, напівдовга, конічна. Скоростиглий сорт для раннього вирощування в плівкових теплицях, високоврожайний, з високими харчовими якостями, стійкий до хвороб, низької освітленості і температурі, придатний для інтенсивної технології виробництва. Призначення сорту - отримання пучкової продукції в несезонний час.

Чорна редька другим заходом

Розумно використовує землю овочівник з ближнього зарубіжжя А. Рекунов. На звільнилася після ранніх культур землі він з успіхом вирощує чорну редьку. Послухаємо його розповідь.
Після збирання скоростиглих овочів, таких, як редис, горох, огірки та інші, городник цілком може ще взяти один урожай, причому взяти повної мірою. Я вважаю за краще в повторному посіві зимову чорну редьку і турнепс. Редьки отримую багато: частина використовую до столу, решта йде в корм кроликам.
Розповім про обробіток цієї культури. Під чорну редьку органіки НЕ вношу, досить того, що було покладено під попередник. Якщо редьку висівають після перекопування суниці, термін використання якої минув, то з осені в міжряддя або навесні при перекопуванні вношу перепрілий гній з розрахунку 2 - 3 кг гною на 1 м2. Звичайно, під редьку краще не вносити свіжий гній, так як від нього коренеплоди тріскаються. Разделанную грядку ретельно вирівнюю граблями, щоб зручніше було вести посів.
Норма висіву насіння 40 - 50 г на 100 м2. Для рівномірного висіву насіння змішую з сухим піском, на 50 г насіння беру 2 кг піску. Посів веду однорідним способом при ширині міжрядь 40 - 50 см. Зашпаровують насіння на глибину 3 - 4 см. Після сходів рихлю міжряддя, потім проріджують. При першому проріджуванні рослини залишаю на відстані 4 - 5 см одне від іншого, при другому - відстань збільшую до 10 - 15 см. Оскільки редька - рослина вологолюбна, при сухій погоді їй необхідний полив. Краще, якщо він ведеться за допомогою розпилювача. Забираю чорну редьку до настання заморозків. Не можна допускати подмораживания коренеплодів, інакше вони будуть погано зберігатися. На ятати про запас відбираю коренеплоди не більше 4 - 6 см в діаметрі.
Чорна редька - культура урожайна. За моїми підрахунками, з 100 м2 можна зняти 3,5 ц коренеплодів і 2,5 ц гички.
Для приготування салату очищену редьку тру на тертці, до натертої маси додаю порізану цибулю, все це посипаю сіллю і поливаю сметаною або олією (за смаком). Виходить салат, смачний, корисний. Чорна редька багата цукрами, білками і вітаміном С. Є в ній також калій, кальцій, сірка та магній. А ці елементи не часті в овочах Для здоров'я редька корисна, і на зимовому столі вона може зайняти чільне місце.

КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ

Готуємо з редьки

У редьці п'ять страв: редечку тріхо, редечку ломтіха, редечку з маслом, редечку з квасом, так редечку так.
російська приказка

Редька з гарбузом

Натерти на крупній тертці в рівних кількостях середню редьку і сиру гарбуз. Додати терту моркву.
Заправка: олію або сметана.

Редька з горіхами

Натерти 2 редьки, додати 3 - 4 ст. ложки подрібнених горіхів. Перед подачею трохи витримати, щоб виділився сік.
Заправка: пряні трави і зелень.
Горіхи і морква пом'якшують гостроту редьки, хоча вона, маже бути, нам і мила саме за це.

Бутерброди з скибочками редьки

1 редька, 3 скибочки житнього хліба, 40 г вершкового масла, 1 маленька цибулина. Скибочки хліба намазати вершковим маслом, покласти на них нарізані скибочки редьки, зверху покласти тонкі кільця цибулі.
Очищену і розрізану навпіл редьку попередньо витримати в крижаній воді (20 - 30 хв.), Щоб видалити гіркоту.

Чорна редька з квасом

2 невеликі чорні редьки (250 - 300 г), 1 склянку квасу, 2 ч. Ложки рослинної олії, сіль. Очищену і вимиту чорну редьку натерти на середній тертці, посолити, заправити олією, залити квасом і подати в бульйонних чашках.

Редька з гусячим жиром

Натерти редьку на великій тертці. Гусячий (курячий) жир розтопити на сковорідці і обсмажити в ньому мелені сухарі до золотистого кольору. Терту редьку скласти в салатник і полити жиром з сухарями. 1 редька, 50 г жиру, 1 ст. ложка сухарів, сіль за смаком.

Пельмені з редькою

Редьку натирають, підсолюють, прогрівають з вершковим маслом, охолоджують і змішують зі сметаною. З пельменного тесту і редічного фаршу ліплять пельмені, відварюють, подають зі сметаною чи олією.
Редька - 600 г, 1 цибулина, 1,5 склянки сметани, пельменное тісто - 600 м

Фарш з редьки для пирогів

Спробуйте пироги з редькою: редьку вимочіть 2 - 3 години в молоці, щоб пішла гіркота. Потім натріть її на крупній тертці, приправте сметаною, змішайте з обсмаженою цибулею і майонезом. Можна взяти тільки сметану або майонез, але якщо те й інше, виходить смачніше.
На 1 редьку: маленька цибулина, столова ложка сметани, стільки ж майонезу. Для пирога зазвичай потрібні 2 - 3 редьки.

Пиріжки з редькою

1 велика або 2 - 3 невеликі редьки, 1 цибулина, 2 ст. ложки рослинної олії, сіль. Для тіста: 1,5 склянки борошна, 1/2 склянки води, 2 ст. ложки свіжих дріжджів, 1 ст. ложка цукру, 1 ч. ложка солі, 2 ст. ложки рослинної олії. Замісити дріжджове тісто, вибити на обробній дошці, поставити для бродіння. Тісто, що підійшло (після осаджування) викласти на стіл, посипаний борошном, обробити на кульки, дати їм расстояться 10 - 15 хв., Потім розкачати в тонкі коржі, покласти на кожну начинку з редьки, защипати краї тіста, надаючи виробам форму пиріжків. Укласти їх на сухе деко, знову дати расстояться 10 - 15 хв. і потім випекти в духовці, нагрітій до 200 - 220 ° С протягом 20 - 25 Мінч Начинка. Редьку очистити, вимити, розрізати навпіл і витримати в крижаній воді 20 - 25 хв., Після чого натерти на крупній тертці, перемішати з дрібно нарізаною цибулею, посолити, заправити олією. Готові гарячі пиріжки змастити олією.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама