Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як вибрати штори для вітальні

Підходимо до вибору усвідомлено. & Nbsp;

Вітальня - це місце, де збираються всі члени родини, проводяться свята і торжества, організовуються тихі посиденьки біля каміна. І якщо ви затіяли ремонт квартири, то вітальню важливо оформити відповідно до смаків та уподобань усіх членів сім'ї.

Якщо говорити про основні акценти, слід зазначити штори. Не забувайте про те, що вікна - це очі будинку. Вони повинні бути оригінально та естетично обрамлені. Штори покликані не тільки захистити приміщення від зайвого сонячного світла, але і декорувати кімнату, підкреслити стилістичне рішення.

Якщо ви маєте намір вибрати штори в вітальню, відзначимо ряд аспектів, на які слід звертати увагу.

СТИЛЬ

Дуже часто люди вибирають композицію, яка відмінно виглядає в магазині. Однак зі стилістикою приміщення вона не має нічого спільного. Таким чином, штори будуть виділятися, забираючи на себе непотрібне кількість уваги. Саме тому про шторах необхідно подумати в момент планування приміщення. Яскравий, насичений і контрастний інтер'єр найкраще доповнити однотонними тюлямі. Тіньовий текстиль може і зовсім не використовуватися, якщо в цьому немає необхідності.

При виборі штор задумайтеся, яке відчуття ви хочете отримувати, перебуваючи в кімнаті.

КОЛІР

Штори - це відмінний інструмент у вирішенні таких проблем, як малогабаритне приміщення, мала кількість світла в кімнаті, однотонне "нудне" колірне рішення. Якщо мова йде про розташування кімнати з північного боку, слід віддати перевагу світлим ажурним тюлям. Найкраще зупинити свій вибір на білому кольорі. Він наповнить приміщення простором і повітрям. Те ж саме можна порадити власникам малогабаритних кімнат. Барвисті штори, що поєднують кольори, використовувані в інтер'єрі, допоможуть урізноманітнити його.

ДОВЖИНА

Тут багато що залежить від функцій кімнати. Для вітальні найкраще підійдуть текст в підлогу, так як вони створюють неформальну обстановку і ефектно прикрашають приміщення. Однак не варто робити штори довше необхідного. Навіть сантиметр, опинившись на підлозі, а не в підвішеному стані, може стати причиною некрасивих заломів, що відобразиться на зовнішньому вигляді всього полотна.

Довжина штор повинна залежати від їх функціоналу.

МАТЕРІАЛИ

Одним з найпоширеніших матеріалів є жаккард. Він має красиву текстуру, практичний, зручний щодо догляду. Ще один часто використовуваний варіант - бавовна. Покупець може осту вити свій вибір на жорсткому або м'якому бавовняному текстилі, з малюнком або без. Покладайтеся на свій смак і уподобання, щодо вибору матеріалу. Дуже часто основним чинником для вибору є малюнок і колір, а не тип тканини.

джерело: realstroyservice.kiev.ua

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама