Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дизайн вітальні в класичному стилі в будинку на Мосфільмовской. 8 фото

У представленій на фото вітальні в класичному стилі з елементами декору в стилі модерн , Інтер'єр якої був розроблений Студією Руслана і Марії Грін , Ми можемо спостерігати плавну градацію бежевих тонів: відтінки мигдалю Крайола переходять в пурпурно-білу гаму і палітру, що нагадує пісок пустелі. Нарешті, поступово світла палітра змінюється насиченим кави з молоком. Вітальня знаходиться в дворівневій квартирі, а тому частиною композиції стає сходи, в перилах якої використовуються характерні для ар-нуво хитромудрі рослинні візерунки. Кімната для прийому гостей також з'єднана з холом, мебльованим великим пуфом пудровий відтінку. У представленій на фото вітальні в класичному стилі з елементами декору в   стилі модерн   , Інтер'єр якої був розроблений   Студією Руслана і Марії Грін   , Ми можемо спостерігати плавну градацію   бежевих   тонів: відтінки мигдалю Крайола переходять в пурпурно-білу гаму і палітру, що нагадує пісок пустелі

На фото: Дизайн сходів і камінної зони вітальні

Простір збагачене декоративними елементами, характерними для класики : Пілястрами і ліпними розетками під люстру. Телевізійна панель органічно інтегрована в нішу, утворену меблевою конструкцією з висувними ящиками і поличками. Межі ТВ-зони допомагають підкреслити золотистий ліпний багет і все ті ж пілястри, стилізовані під колони коринфського ордера.

На фото: Дизайн їдальні зони вітальні

їдальня розмістилася відразу ж за диванної областю. Про таке білому буфеті на лапках, який здається настільки жвавим предметом, що його легко уявляєш в якості одного з персонажів чарівної діснєєвськой казки, мріють багато. У цьому шафці для посуду можна розмістити сімейне срібло, фарфор, колекційні чашечки, кавник, привезений з Індії. При цьому, сам такий буфет органічно вписується і в інтер'єр помпезної вітальні-їдальні з художніми світильниками-ліхтарями. камін , Незважаючи на те, що він займає досить периферійне положення, розташовуючись під сходами, є однією з головних декоративних складових дизайн-проекту .

зберегти

зберегти

зберегти

зберегти

зберегти

зберегти

зберегти

зберегти

зберегти

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама