Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дизайн вітальні в приватному будинку

  1. 1. Невисока перегородка між зонами вітальні
  2. 2. Розсувна прозора перегородка
  3. 3. Барні стійки, декоровані оніксом
  4. 4. Акваріум, умовно розділяє вітальню на зони
  5. 5. Камін в гостинному холі приватного будинку
  6. 6. Постери з ескізів
  7. 7. Футуристична крісло-баббл
  8. 8. Потолочная розпис у вітальні
  9. 9. Американські постери і плакати в дизайні вітальні на мансарді будинку
  10. 10. Античні скульптури в дизайні вітальні в приватному будинку
  11. 11. Лиштви і окантовки дверей
  12. 12. фацетовані дзеркала над каміном
  13. 13. Крісло з «каретний» стяжкою і витонченої округлої спинкою
  14. 14. Палацова люстра і круглий стеля
  15. 15. Дзеркальні вставки на стелі
  16. 16. Ніші, що підсвічуються
  17. 17. Кругла рама під телевізор
  18. 18. Колони
  19. 19. Вітражі, що імітують вікна
  20. 20. Піч-буржуйка в вітальні приватного будинку
  21. 21. Червоні акценти на бежевому тлі
  22. 22. Калейдоскоп гармонійних відтінків
  23. 23. Бежевий монохром
  24. 24. Бірюзові акценти
  25. 25. Червоний і блакитний

Дизайн вітальні в приватному будинку має свої особливості в порівнянні з інтер'єрами кімнат в міських квартирах. Котеджі та таунхауси, для яких зазвичай характерний великий метраж, дають чимало свободи в пошуках декоративних рішень. Вітражі, дзеркальні вставки, з'єднання декількох типів фактур, каміни, ліпнина, велика кількість тканини і м'яких меблів незвичайної форми - дизайн вітальні в приватному будинку зазвичай витканий з цілого переліку цікавих декоративних елементів і прийомів. Завдяки цьому інтер'єри перетворюються на справжні витвори мистецтва, які мають неабияку цінність. У цій публікації ми хочемо вам запропонувати приклади фото, що демонструють сучасні ідеї дизайну вітальні в приватному будинку.

Незважаючи на те, що в котеджах, як правило, немає проблем з площею, тут так само, як і в квартирах, кухні, як правило, об'єднуються з вітальнями. Цей прийом, який для Росії ще зовсім недавно був нововведенням, вже встиг перейти в розряд звичних рішень. Як правило, на кордоні між кухонним простором і вітальні в будинку знаходиться місце і для невеликої їдальні. Обідній стіл і примикають до нього стільці нерідко стають засобами розмежування. Також для зонування простору в дизайні кухні з вітальні в приватному будинку нерідко використовуються:

1. Невисока перегородка між зонами вітальні

Дизайн вітальні   в приватному будинку має свої особливості в порівнянні з інтер'єрами кімнат в міських квартирах

Дизайн бежевій кухні-вітальні в стилі модерн з невисокою перегородкою

Невелика і невисока перегородка в дизайні сучасної вітальні в приватному будинку, як свідчить фото вище, може виконати роль самостійного елементу декору і, одночасно, стільниці або підставки. Ви можете декорувати її поверхню популярним зараз підсвічується оніксом або навіть розписом. В деякі конструкції вбудовуються шафки для зберігання посуду і елементів сервіровки. Такі перегородки також використовуються в якості консолей, на які можна поміщати квіти або світильники.

2. Розсувна прозора перегородка

Дизайн вітальні з розсувною перегородкою, що відокремлює кухню

Ще одне затребуване в 2015 році засіб зонування. Для того, щоб створити ефект єдності кухні і вітальні в дизайні приватного будинку , Можна використовувати прозору розсувну перегородку. А декорувавши її фацетом, ви привнесе в інтер'єр додатковий блиск. Гідність такої перегородки в тому, що з її допомогою можна моментально з одного приміщення створити дві ізольовані кімнати.

3. Барні стійки, декоровані оніксом

Фото інтер'єру кухні-вітальні з барною стійкою

Зонування барними стійками проводиться вже дуже давно. Тому назвати цей прийом нововведенням складно. Однак сучасні ідеї дизайну вітальні в приватному будинку пропонують використовувати в обробці барних стійок підсвічений онікс. Саме цей прийом застосували в одному зі своїх проектів інтер'єру котеджу приватні дизайнери Руслан і Марія Грін . У дизайні вітальні в екостилі декорована оніксом барна стійка виглядає яскравим акцентом на тлі світлого бежевого монохрома кухні.

4. Акваріум, умовно розділяє вітальню на зони

Фото дизайну інтер'єру кухні-вітальні в екостилі з акваріумом

Досить цікавим засобом зонування може бути акваріум. Крізь його прозорі стінки ви частково будете бачити те, що відбувається в сусідній зоні. Однак, сприйматися розмежовані таким способом частини єдиного простору будуть як відносно самостійні приміщення. Встановивши в якості перегородки в дизайні вітальні в приватному будинку акваріум, ви зможете одночасно ще й вирішити питання з декором.

Коли мова заходить про дизайн вітальні в приватному будинку , То багато хто з нас уявляють собі величезну кімнату з затишним каміном, великими старовинними годинами і затишній диванної зоною. І нерідко саме такі класичні рішення і використовуються в інтер'єрах кімнат для прийому гостей. Однак, ще ніхто не відміняв експерименти. І в 2015 році в дизайні віталень в приватному будинку з'явилося чимало сучасних ідей, про які ще зовсім недавно ніхто не міг і подумати.

5. Камін в гостинному холі приватного будинку

Дизайн інтер'єру вітальні з каміном. Фото новинка 2015.

Чи не кожен дизайн проект вітальні в приватному будинку передбачає установку каміна. Неважливо, чи йде мова про справжній або штучному вогнищі. Камін майже завжди стає центром вітальні. А дизайн камінного порталу визначається стилістикою інтер'єру.

6. Постери з ескізів

Сучасна ідея дизайну вітальні з настінним колажем

Коли мова йде про дизайн жіночною вітальні з елементами модерну і арт деко , То тут можуть бути доречні постери у вигляді ескізів модельєрів. Це привносить в інтер'єр шарм Парижа і елегантність Мілана - двох головних столиць моди. До всього іншого, такі ескізи, як правило, вирішені в дуже стриманих відтінках, що робить їх дуже універсальними.

7. Футуристична крісло-баббл

Фото інтер'єру кухні-вітальні з кріслом в формі міхура

Розглядаючи фото в модних інтер'єрних журналах, ви, напевно, не раз помічали, що в дизайні віталень, як в приватних будинках, так і в квартирах, зустрічаються крісла-баббл. Така підвісна меблі схожі на величезну мильну бульбашку. Звичайно, крісла-баббл найкраще використовувати в сучасних мінімалістичний інтер'єрах або дизайн-проектах з елементами арт-деко.

8. Потолочная розпис у вітальні

Дизайн блакитній вітальні з стельової розписом

Якщо в квартирах дизайнери останнім часом рідко експериментують з декором стельових склепінь, додаючи в їх обробку лише трохи елементів ліпнини, то в будинках стелі нерідко представляють собою справжні витвори мистецтва. У заміській резиденції в обробці можна використовувати і тканинний декор, і фрески, і звичайно ж, розпис. У представленому на фото вище дизайні вітальні в приватному будинку з портфоліо Студії Руслана і Марії Грін стельовий розпис створює ілюзію хмарного неба над головою.

9. Американські постери і плакати в дизайні вітальні на мансарді будинку

Дизайн вітальні в стилі лофт з американськими плакатами

У лофтового просторі декор нерідко формується з якихось символів американської культури. Це, наприклад, можуть бути постери або таблички з написами відомих світових брендів, на кшталт Coca-Cola. Доречні в дизайні вітальні на мансарді приватного будинку і зображення диснеївських персонажів. Ті ж Міккі-Маус і Скрудж МакДак можуть пожвавити досить аскетичне лофтового простір. Головне в даному питанні дотримуватися помірності.

10. Античні скульптури в дизайні вітальні в приватному будинку

Дизайн вітальні зі скульптурами

Ще одна розкіш, яку можна дозволити собі в дизайні вітальні в приватному будинку. Скульптури - це атрибутика класичних інтер'єрів. При цьому, навіть в класиці їх потрібно використовувати з обережністю. Масивні конструкції можуть лише перевантажити простір. У дизайні вітальні в таунхаусі, фото якої представлено вище, фахівці Студії Руслана і Марії Грін черпають натхнення у старовинній петербурзької архітектури. Адже скульптури атлантів, що підтримують дверні прорізи, часто можна побачити в місті на Неві.

11. Лиштви і окантовки дверей

Фото інтер'єру бежевій вітальні в будинку

В обробці дверних прорізів нерідко використовуються декоративні наличники. Вони особливо актуальні в приміщеннях з молдінгами і стіновими панелями. Такі обрамлення або лиштви допомагають сформувати геометрію простору.

12. фацетовані дзеркала над каміном

Дизайн вітальні з фацетовані дзеркалом в камінній зоні

У камінної зоні ми зазвичай уявляємо собі величезний годинник, свічники і велику настінну картину. Однак сучасні ідеї дизайну вітальні, як можна судити за представленим вище фото 2015 року, пропонують розмістити над каміном фацетовані дзеркало. Для того ж, щоб надати такий композиції завершеність, можна використовувати пілястри.

13. Крісло з «каретний» стяжкою і витонченої округлої спинкою

Камінна зона в дизайні вітальні: фото 2015

Ці витончені крісла ви, напевно, вже не раз зустрічали в інтер'єрах 2015 року. Вони вдало вписуються в дизайн віталень в стилі арт-деко, модерн і неокласика . Такі крісла особливо затребувані серед поціновувачів вишуканості і прихильників аристократичного способу життя.

14. Палацова люстра і круглий стеля

Фото інтер'єру вітальні з люстрою з підвісками

Важливу роль в дизайні великої вітальні грає люстра. В інтер'єрах приватних будинків 2015 року можна часто зустріти пишні стельові світильники. Дизайнери останнім часом віддають перевагу люстр з безліччю невеликих плафонів і підвісок. Також варто звернути увагу на світильники, що нагадують старовинні канделябри.

15. Дзеркальні вставки на стелі

Дизайн вітальні з дзеркальною стелею

Дзеркальні вставки на стелі надають простору додатковий блиск. А гра відображень ускладнює сприйняття. Не обов'язково покривати стелю суцільний дзеркальною поверхнею. Іноді можна обійтися і вставками. Якщо ж, як в представленому фото вище, використовувати у дизайні вітальні в приватному будинку яскраві різнокольорові акценти, то, завдяки дзеркальному стелі, в приміщенні створиться справжній калейдоскоп фарб.

16. Ніші, що підсвічуються

Дизайн вітальні: фото інтер'єру з підсвіченими нішами

У дизайні вітальні в приватному будинку, як правило, досить простору для того, щоб організувати стелажі для сувенірів, статуеток і книг. Якщо стилістика вашого приміщення дозволяє прикраси у вигляді різних дрібничок, посуду і книжкових фоліантів, то варто звернути увагу на ніші в стінах. Розмістивши в поглибленнях полки, ви позбудетеся від необхідності купувати і встановлювати стелажі. До всього іншого, подібне рішення не змусить вас жертвувати квадратними метрами. Не варто забувати, що полки в таких нішах забезпечуються підсвічуваннями.

17. Кругла рама під телевізор

Фото інтер'єру сучасної вітальні в будинку

Телевізор, безумовно, є одним з головних атрибутів будь-якої вітальні. Як правило, в ТВ-зоні встановлюються дерев'яні тумби і консолі. В мінімалістичний інтер'єрах зона під телевізор дуже лаконічна. Тут нерідко плоска панель розміщується на однотонної стіні. Серед сучасних ідей, використовуваних в дизайні віталень, зараз досить часто зустрічаються телевізійні зони з обрамленнями. Телевізор може бути вписана в багет будь-якої форми, як прямокутної, так і круглої.

18. Колони

Фото інтер'єру вітальні з колонами

Колони в дизайні вітальні в приватному будинку не тільки підкреслюють класичність композиції, а й нерідко використовуються як засіб зонування простору. Ними, як, наприклад, в представленому на фото вище інтер'єрі, можна відокремити невеликий зимовий сад.

19. Вітражі, що імітують вікна

Дизайн вітальні з вітражами і дзеркальною стелею

Про гідність вітражних вставок можна говорити нескінченно довго. Вони виразно впливають і на освітлення, і на сприйняття простору. Вітражі моментально підвищують цінність дизайну вітальні. Малюнок і фарби для вітражних вставок залежать від стилю і палітри приміщення. Так, для модерну характерні рослинні композиції і жіночі портрети. В сучасних інтер'єрах малюнки на вітражах повинні бути досить лаконічні.

20. Піч-буржуйка в вітальні приватного будинку

Дизайн вітальні з піччю-буржуйкою

Замість каміна в дизайні вітальні в приватному будинку можна встановити піч-буржуйку. Вона привнесе в приміщення тепло і затишок. Особливо гармонійні буржуйки в інтер'єрах будинків з ухилом в сільський стиль кантрі.

Що стосується колірної палітри, то в дизайні віталень в будинках зараз часто зустрічаються світлі відтінки. Нерідко в основі колористичної гами лежить бежевий монохром, якому, як правило, супроводжують відтінки натурального дерева. У портфоліо робіт приватних дизайнерів Руслана і Марії Грін така нейтральна гама розбавляється яскравими акцентами. Як правило, для того, щоб оживити світлу монохромну гамму, наші фахівці використовують червоні або бірюзові відтінки .

21. Червоні акценти на бежевому тлі

Дизайн бежевій вітальні з червоними акцентами

Червоний колір в інтер'єрі досить неоднозначний. З одного боку, він робить простір більш яскравим, наповнює його атмосферою свята і, при цьому, виглядає досить дорого. Разом з тим, зловживання червоними відтінками може легко зробити приміщення вульгарним або надмірно похмурим. На представленому вище фото червоний колір в дизайні вітальні в приватному будинку використовується досить дозовано. Яскрава м'які меблі і люстра тут пожвавлюють нейтральну біло-кавову гамму.

22. Калейдоскоп гармонійних відтінків

Фото інтер'єру вітальні з різнокольоровими акцентами

У дизайні вітальні в приватному будинку можна використовувати цілий мікс кольорів. Червоний, бірюзовий, блакитний, помаранчевий, лавандовий - всі ці відтінки, з'єднуючись разом, створюють цікавий калейдоскоп в дусі стилю поп-арт.

23. Бежевий монохром

Дизайн вітальні в бежевих тонах

У дизайні вітальні в приватному будинку колірну палітру можна побудувати на комбінації бежевих і кавових тонів. Така палітра дуже гармонійна, вона не викликає роздратування. Тому від інтер'єрів, вирішених в бежево-кавових тонах, неможливо втомитися.

24. Бірюзові акценти

Фото інтер'єру кухні-їдальні з бірюзовим акцентом

Світлий однотонний монохром служить хорошим фоном для яскравих бірюзових акцентів. У дизайні кухні з вітальні в приватному будинку, представленої на фото вище, такий прийом навіть сприяє зонування. Тут бірюзові фіранки, позначаючи межі їдальні , Як би відокремлюють один від одного кухонну і гостьову зони.

25. Червоний і блакитний

Дизайн бежевій вітальні з червоними і блакитними акцентами

Сучасні ідеї дизайну вітальні , Як ви можете бачити на фото, закликають проводити в інтер'єрах різні колористичні експерименти. В одному просторі можна поєднувати, наприклад, червоні і блакитні акценти. Якщо в цьому питанні знати міру, то можна отримати цілком оригінальну композицію.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама