Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Натяжні стелі у вітальні

Починаючи ремонт в дитячій або спальні, у ванній або на кухні, ми неодмінно замислюємося: які варіанти оформлення будуть найбільш доречні для створення потрібної атмосфери Починаючи ремонт в дитячій або спальні, у ванній або на кухні, ми неодмінно замислюємося: які варіанти оформлення будуть найбільш доречні для створення потрібної атмосфери? І якщо в усіх цих випадках доводиться себе обмежувати, то в дизайні вітальні обмежень практично не існує.

Вітальня - це одне з найбільш функціональних приміщень в будинку або квартирі. Тут господар приймає гостей, і, звичайно ж, відпочиває сам. Ця кімната повинна закохувати в себе з першого погляду. І головну партію в симфонії краси можуть виконати безшовні натяжні стелі .

Стильове рішення інтер'єру цілком і повністю залежить від Вашого смаку. Вітальня в індійських або японських традиціях? Класика або хайтек? А може бути, готичний стиль, або, навпаки, бароко? Вирішуйте, якою вітальні Ви будете відчувати себе максимально комфортно. Головне, постарайтеся, щоб всі елементи гармонійно поєднувалися між собою. До того ж, дизайн цієї кімнати повинен не тільки підкреслювати відмінний смак господаря будинку, але і розповідати гостям про його інтересах і навіть про характер.

Людина, в будинку якого завжди шумно і весело, вибере швидше теплі тони для оформлення вітальні Людина, в будинку якого завжди шумно і весело, вибере швидше теплі тони для оформлення вітальні. Ідеальний варіант - матовий натяжна стеля бежевих відтінків. Легкий флер вишуканості і розкоші в інтер'єр додасть цікавий малюнок на стельовому покритті. Чудово, якщо він буде повторювати візерунок на меблях або на шторах. Виграшний хід - драпірування стін. Стильне оформлення в теплих тонах з оригінальним орнаментом перетворить кімнату в казкові хороми, куди знову і знову захочуть повертатися захоплені гості.

Якщо вітальня для Вас - це, в першу чергу, зона релаксації, в оформленні кращі матеріали холодних тонів, наприклад, блакитного. Художній розпис натяжної стелі тут також буде дуже до речі: ніжним малюнком на ідеально рівній поверхні можна милуватися хоч греблю гати, отримуючи при цьому найпозитивніші емоції.

Модною сьогодні вважається фотодрук, виконана на полотні натяжної стелі. Вибирайте таке зображення, яке завжди буде радувати погляд і не набридне. Це може бути, наприклад, класична сімейна фотографія або портрет домашньої тварини, а можливо, відображений щасливий момент у Вашому житті. Уявляєте, як здивуються близькі і друзі, побачивши таке креативне рішення «стельового питання» у вітальні?

Якщо Ви хочете, щоб кімната для прийому гостей нагадувала царські покої, сміливо довіряйте фахівцям створення багаторівневих стельових конструкцій. Ступінчасті переходи, склепіння, арки - все це виглядає чудово. А якщо ще й правильно розташувати освітлювальні прилади, вітальня перетвориться в кімнату Вашої мрії. Звичайно, класичної люстрою з плафонами тут не обійтися. Сьогодні існує величезний вибір модних і, в той же час, дуже доступних світильників, які мають у своєму розпорядженні по периметру і в кутках кімнати, створюючи оптимальне для кімнати освітлення. Не забувайте про те, що натяжні стелі дозволяють проводити найсміливіші експерименти, в тому числі, і зі світлом.

Можливо, через кілька років Ви захочете знову «освіжити» вітальню легким косметичним ремонтом. Змініть шпалери, покриття підлоги, можливо, навіть меблі. Але з натяжною стелею, справжнім витвором мистецтва, Ви навряд чи захочете розлучитися. Десятиліттями «небо» вітальні буде радувати своїм бездоганним зовнішнім виглядом і яскравими фарбами, дивувати гостей і дарувати відчуття казки!

Натяжні стелі CLIPSO

Починаючи ремонт в дитячій або спальні, у ванній або на кухні, ми неодмінно замислюємося: які варіанти оформлення будуть найбільш доречні для створення потрібної атмосфери?
Вітальня в індійських або японських традиціях?
Класика або хайтек?
А може бути, готичний стиль, або, навпаки, бароко?
Уявляєте, як здивуються близькі і друзі, побачивши таке креативне рішення «стельового питання» у вітальні?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама