Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Чим пофарбувати оцинкований метал?

  1. Навіщо захищати оцинкування?
  2. Основні завдання фарби Цінкомет
  3. Переваги грунт-емалі Цінкомет

Уявімо, що у компанії вже є в арсеналі продукт, який заслужив довіру покупців і відповідає основним вимогам, які до нього пред'являють. До того ж, продажу та відгуки по ньому стабільні, і знаходяться в позитивній динаміці.

Відзначимо, що на сьогоднішній день в конкурентному середовищі цей продукт займає одну з лідируючих позицій. Здавалося б, що тут додати? Адже є продукт і він продається ...

Прагнучи зміцнити свої лідируючі позиції на ринку лакофарбових матеріалів Компанія фарби вирішує доповнити лінійку спеціальних фарб, з метою ще більше розширити межі можливостей своїх матеріалів.

Прикладом цього прагнення став Цінкомет - поліуретанова грунт-емаль, розроблена спеціально для оцинкованого металу.

Навіщо захищати оцинкування?

Непосвяченому обивателю здається дивним саме поняття «захист для оцинковки». Здавалося б, оцинковка і є захист від корозії. Почасти це так, але, на жаль, навіть оцинкований метал з часом відчуває на собі ряд негативних впливів.

Незважаючи на те, що цинк тимчасово утримує процес корозії, він - не панацея. Щоб остаточно убезпечити метал від іржі, потрібно додатковий захист. Шар цинку, що наноситься на поверхню, не так вже й великий і з часом зношується. Це відноситься до будь-яких оцинкованим металів.

Будь-які зовнішні пошкодження, від сильного удару до вібрацій і незначних впливів є приводом для появи корозії. Крім того, не всім припаде до вподоби металевий колір який ніяк не можна змінити для поліпшення сприйняття в декоративному відношенні.

При створенні грунт-емалі для оцинкованих покриттів Цінкомет враховувалися не тільки ці чинники, а й інші вимоги, що пред'являються до сучасних матеріалів в процесі їх експлуатації.

Основні завдання фарби Цінкомет

Будь-яка модернізації передбачає: зберігаючи все краще, створити продукт більш адаптованим до різних умов, наприклад, наділити його стійкістю до ударних і механічних навантажень. Відомо, що взимку даху очищають від криги і снігу за допомогою різних шанцевий інструментів. Це пред'являє до захисного покриття особливі вимоги.

З метою поліпшення характеристик міцності за основу нового продукту Цінкомет взяли поліуретанові компоненти, які мають високу зносостійкість і механічною міцністю. Це дозволило вивести кінцевий продукт на новий рівень захисту поверхні офарблюються матеріалів.

До того ж, в новинці Цінкомет вирішена задача нанесення на свіжу оцинкування, що в колишньому матеріалі було неможливо. Таке рішення дозволило відразу фарбувати новий оцинкований метал в бажаний колір, захищаючи конструкції від шкідливого і згубного впливу навколишнього середовища. До того ж, новий матеріал, володіючи властивостями атмосферо морозо- і вологостійкості, придбав ще одне особливе якість - стійкість до різних хімічних складів.

Переваги грунт-емалі Цінкомет

Компанія фарби пропонує Вам всі необхідні матеріали для фарбування бетону, металу і дерева, що дозволяють задовольнити будь-які експлуатаційні вимоги. зателефонувавши або написавши нам, Ви завжди зможете отримати безкоштовні зразки матеріалів для пробного нанесення і консультації наших фахівців.

Важливою перевагою новинки Цінкомет став витрата, який вигідно відрізняється від аналогічних матеріалів, що застосовуються по оцинкованим покриттям. Витрата поліуретанової грунт-емалі складає всього 1 кг на 9-12кв.м. при товщині одного шару 25-35мкм! Він швидко сохне, а в процесі експлуатації стійкий до впливу ультрафіолету.

Цінкомет на основі двох шарів грунт-емалі зберігає свої захисно-декоративні властивості в умовах помірного і холодного клімату протягом 12 років, а в умовах тропічного і морського клімату не менше 7 років.

Таким чином, застосовуючи Цінкомет для фарбування оцинкованих виробів, ви отримаєте відмінну і довговічний захист навіть в найсуворіших умовах клімату. Без всякого сумніву - новинка нашої компанії здатна виправдати всі покладені на неї надії.



Перейти до списку статей

Версія для друку

Навіщо захищати оцинкування?
Здавалося б, що тут додати?
Навіщо захищати оцинкування?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама