Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Грунтовка фірми VGT

  1. Вид і склад грунту залежить від його призначення:
  2. плюси грунту VGT :

Грунтовка - це рідкий склад, що виготовляється як на водній основі, так і на основі розчинників. Грунт застосовується для підготовки поверхні перед оздоблювальними роботами: фарбуванням, штукатуркою, наклеюванням шпалер, викладкою керамічної плитки. З метою зменшити витрати фарби і клею на пористих поверхнях, а так само якщо потрібно зробити поверхню більш рівною, менш вбирає вологу. За допомогою грунту можна посилити вбираючі здатності поверхні, щоб полегшити зчеплення поверхні з оздоблювальним матеріалом, створюючи надійне, довговічне покриття.

На ринку оздоблювальних матеріалів гідно себе зарекомендувала грунтовка фірми VGT , Широкий асортимент дозволяє з легкістю підібрати грунт для робіт різної складності. Прийнятна вартість, відмінна якість роблять її доступною і популярною.

Вид і склад грунту залежить від його призначення:

Грунтовка адгезійна, або акрилова Грунтовка адгезійна, або акрилова. Водно-дисперсна маса, екологічна, не має запаху, швидко сохне. Головні становить - акрилові смоли і пластифікатори, які і роблять грунт універсальним. Наноситься на поверхню тонким шаром пензликом або валиком. Необхідна при роботі з гладкою, слабо вбирає вологу поверхнею (пофарбована стіна). Найчастіше використовується при наклеювання шпалер, щоб поліпшити зчеплення з поверхнею, а також попередити обвал декоративної фактурної штукатурки.

Грунтовка глибокого проникнення для зовнішніх і внутрішніх робіт Грунтовка глибокого проникнення для зовнішніх і внутрішніх робіт. Призначена для підготовки пористих мінеральних поверхонь до фарбування або шпаклёванію (цегли, штукатурки, гіпсокартону). Зміцнює поверхню, проникаючи на 5 мм в глибину, що значно зменшує вбирання вологи після висихання, скорочуючи витрати оздоблювального матеріалу. Виготовляється на водній основі, білого кольору не має запаху, швидко сохне, наноситься валиком або пензлем. В'язкі властивості створюються завдяки наявним в складі акриловим співполімерів.

Грунтовка для внутрішніх робіт вкриває   виключно для внутрішніх робіт, на дуже пористих всмоктують поверхнях Грунтовка для внутрішніх робіт вкриває виключно для внутрішніх робіт, на дуже пористих всмоктують поверхнях. Бажано використовувати перед фарбуванням, шпаклівкою. Утворює на поверхні водонепроникну плівку, захищаючи від руйнування вологою, освіти грибів і цвілі. Грунтовка здатна перекрити попередній шар фарби за кольором. Можна колерувати.

алкідна грунтовка   використовується перед фарбуванням металу, що піддається впливу вологи, а так само щоб перетворити корозію, крім металевих поверхонь, можна гарантувати і дерев'яні, двп, дсп, скловолокно, пластик алкідна грунтовка використовується перед фарбуванням металу, що піддається впливу вологи, а так само щоб перетворити корозію, крім металевих поверхонь, можна гарантувати і дерев'яні, двп, дсп, скловолокно, пластик. Проникаюча здатність до 100 мкм. При нанесенні в 2 - 3 шари може виступати як самостійне захисне покриття, так як завдяки алкідним смолам, утворюється тверда захисна плівка. Найчастіше використовується для зовнішніх робіт. Різниться на види залежно від складових в основі смол (гліфтальовиє, перхлорвінілові, поливинилацетатні, полістирольні, уретанові). Мають їдкий запах, а токсичність обумовлюється наявністю в складі розчинників. Витримують заморожування до -25 градусів, а так само не більше п'яти циклів заморожування і розморожування. Наноситься пензлем або валиком.

Фасадна грунтовка, акрилова, володіє щільною консистенцією, виготовляється на водній основі, призначена для зовнішніх робіт Фасадна грунтовка, акрилова, володіє щільною консистенцією, виготовляється на водній основі, призначена для зовнішніх робіт. Має відмінну адгезію до мінеральних поверхонь. Після висихання набуває матовий молочний колір. Морозостійка, витримує до -40градусов. Відмінно колеруется, наноситься валиком або пензлем. Швидко сохне, має слабкий запах.

Грунтовка бетоноконтакт   , Грубодисперсна для попередньої обробки стін під штукатурку щільних, гладких, твердих поверхонь, а саме гіспокартонних, бетонних плит, пофарбованих поверхонь фарбою, тобто погано всмоктують підстав Грунтовка бетоноконтакт , Грубодисперсна для попередньої обробки стін під штукатурку щільних, гладких, твердих поверхонь, а саме гіспокартонних, бетонних плит, пофарбованих поверхонь фарбою, тобто погано всмоктують підстав. Складається з акрилу, клею, кварцового піску, що цементують добавок, що дозволяють зробити поверхню шорсткою і поліпшити зчеплення при штукатурці, шпаклівки, викладенні кахлю. Забезпечує міцне довговічне зчеплення поверхонь між собою.

Шліф - грунт по дереву Шліф - грунт по дереву. Наноситься перед лакуванням на дерев'яні поверхні: паркет, дошки. Використовується грунт з метою створення надійного, довговічного покриття, що захищає дерев'яне полотно від впливу вологи, а також отримання однорідного кольору. Помітно знижується витрата лаку. Після висихання поверхня набуває матовість. Наноситься грунт шпателем круговими рухами. Виготовляється на водній основі.

Грунтовка по старій фарбі   виготовляється на водній основі, наноситься на старе пофарбоване покриття (масляне, пентафталеві, нітроцелюлозні) з метою поліпшити адгезію з наступним покриттям Грунтовка по старій фарбі виготовляється на водній основі, наноситься на старе пофарбоване покриття (масляне, пентафталеві, нітроцелюлозні) з метою поліпшити адгезію з наступним покриттям. Після нанесення грунту на поверхні утворюється прозора стійка липка плівка.

плюси грунту VGT :

  • З легкістю можна підібрати грунт для будь-якого виду поверхні і завдання.
  • Якість, надійність, легкість в застосуванні.
  • Відмінно працює в складі з лакокрасящімі матеріалами інших фірм (не звертайте, не тріскається).
  • Склад готовий до застосування, не треба розводити водою, не вимагає додаткових розчинників.

мінуси:

  • Висока вартість, але виправдана якістю

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама