Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Шпаклівка стін і стель в квартирі.

  1. Шпатлювання стін відео
  2. Шпатлювання стелі відео
  3. Підготовка стін і стелі під шпаклівку.


При капітальному і косметичному ремонті важливим аспектом є шпаклівка стін і стель, який повинен бути виконаний на високому рівні При капітальному і косметичному ремонті важливим аспектом є шпаклівка стін і стель, який повинен бути виконаний на високому рівні. Від шпаклівки стін і стель в квартирі безпосередньо залежить багато чинників, які не можна недооцінювати, наприклад, якщо якість прошпакльовані поверхні стелі неякісно, ​​то в цьому випадку навіть після шкурки і грунтовки вади на стелі будуть видні.

Давайте розглянемо все по порядку як правильно і якісно прошпаклевать стіни і стеля, якщо маєте потребу в якісному ремонті квартир . Після попередніх робіт з вирівнювання стін і стелі існує два варіанти: штукатурка стін і стель а також інший варіант обробки монтаж стелі з гіпсокартону і спосіб для стін зведення стін з гіпсокартону. Далі необхідно заґрунтувати стіни і стелі, коли оброблювані поверхні висохнуть можна шпаклювати стелю потім стіни першим шаром шпаклівки, після висихання шпаклюємо другим шаром.

Для першого і другого шару використовується перевірена шпаклювальна суміш Ветоніт LR + Для першого і другого шару використовується перевірена шпаклювальна суміш Ветоніт LR +. Наступним етапом слід шкурка поверхонь стін і стелі з обов'язковим використанням лампи, тепер можна гарантувати стіни зі стелями. А ось на даному етапі починається найцікавіше, здається стіни і стелі готові під фарбування, насправді не зовсім так. Так дійсно стіни готові, але підготовлені вони під обклеювання шпалерами, а ось про готовність стелі під фарбування - зарано буде.

Для того щоб домогтися високоякісної обробки стін і стель під фарбування, далі йде проклеїти стіни зі стелями скловолокном (павутинка) використовуючи клей для скло шпалер Оскар в готовому вигляді Для того щоб домогтися високоякісної обробки стін і стель під фарбування, далі йде проклеїти стіни зі стелями скловолокном (павутинка) використовуючи клей для скло шпалер Оскар в готовому вигляді. Після повного висихання рекомендується прошпаклевать стіни і стелі фінішної шпаклівкою для кращого ефекту два тонких шару, після висихання поверхонь приступати до чергової шкірці з лампою, тепер можна наносити ґрунтовку. Після висихання грунту приступаємо до фарбування стін і стель в 2 шари.

Найменування робіт

Од.

виміру

вартість Шпатлювання стель під фарбування

(Весь цикл робіт - Ветоніт LR + 1-2 шари + Родбанд Паста 2 шари) кв.м 365 Шпатлювання стін під фарбування (весь цикл робіт - Ветоніт LR + 1-2 шари + Родбанд Паста 2 шари) кв.м 315 Шпатльованіє стін під шпалери (весь цикл робіт - Ветоніт LR + 2 шари) кв.м 255 Шпатльованіє стін під фотошпалери (весь цикл робіт - Ветоніт LR + 1-2 шари + Родбанд Паста 2 шари) кв.м 365 Шпатльованіє укосів під фарбування (весь цикл робіт) п.м 280 Обклеювання скловолокном - павутинка "Оскар" кв.м 90

Фінішна шліфовка поверхонь (Стін, стелі)

кв.м 65

Шпатлювання стін відео

Шпатлювання стелі відео

Робота наших майстрів відео

Робота наших майстрів відео


Підготовка стін і стелі під шпаклівку.


Стіни і стеля під шпаклівку готуються наступним чином поверхню стін насамперед потрібно очистити від сторонніх часток старих залишків попередніх покриттів, старої штукатурки і шпаклівки стелі. Після слід обов'язкова процедура грунтовки поверхонь стін і стель, в один шар буде досить, грунтовка містить всі необхідні речовини, в тому числі протигрибковий антисептик, який в наслідок запобіжить будь-які грибкові освіти. Також в грунтувальних розчинах міститься адгезійні наповнювачі, що в наслідок дає відмінну адгезію між поверхнею стіни і шару шптаклевкі. При виборі грунтовки найкраще зупиниться на грунті глибокого проникнення, який володіє всіма перерахованими властивостями і якостями.


Також підготовка стін і стель може включати в себе вирівнювання стін і стель шляхом оштукатурювання поверхонь або вирівнювання з допомогою монтажу гіпсокартону існує два способи «мокрий» і «сухий» варіант при ремонті, кожен з яких по-своєму гарний і довговічний. Зі свого боку можемо рекомендувати всю групу шпаклівок "Ветоніт", "ProForm", "Родбанд Паста" якість шпаклювальних сумішей перевірено часом застосування їх для ремонтно-оздоблювальних робіт в квартирах.
кошторис з цінами на всі види послуг по ремонту та ремонтно-оздоблювальних видів робіт представлена ​​для наших клієнтів з усіма подробицями проведення робіт з кожної категорії.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама