Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Шпалери під фарбування в інтер'єрі: як фарбувати, поради щодо застосування

  1. Шпалери під фарбування: поради щодо застосування Сучасні шпалери під фарбування - найкраща альтернатива...

Шпалери під фарбування: поради щодо застосування

Сучасні шпалери під фарбування - найкраща альтернатива простому фарбуванню стін: це швидше, бюджетні і практичніше за рахунок скороченої процедури підготовки поверхні. Більш того, шпалери під фарбування виробляються з вкрай міцного матеріалу, з їх допомогою навіть можна приховати незначні пошкодження і тріщини штукатурки. Матеріал добре перешкоджає появі цвілі, грибків, не схильний до негативної дії хімікатів, підійде для зміцнення легких конструкцій з гіпсокартону і пінопласту. Поверхня таких конструкцій після обклеювання шпалерами і фарбування стає міцнішою, перестає обсипатися, її стає простіше свердлити і вкручувати в неї шурупи.

  • Ретельна підготовка. Поклейка шпалер під фарбування вимагає попередньої підготовки стін. Поверхня потрібно добре вимити, висушити, зачистити наждачним папером, видалити залишки старої фарби або шпалер, зашпаклювати значні тріщини і обробити ґрунтовкою.

  • Вирівнювання поверхні. Перед поклейка шпалер обов'язково вирівняйте поверхню стіни: видаліть великі перепади і поглиблення. Інакше під вм'ятини колір шпалер буде виглядати нерівномірним.

  • Нанесення клею. Наносите клей тільки на поверхню стіни. Так витрата клею скорочується в два рази, а шпалери швидше висохнуть. При поклейке шпалер для шпалер клей наносять смугою розміром з ширину шпалерного полотна. Якщо використовуються дуже щільні шпалери, в клей можна додати воду. Після нанесення клею шпалери щільно притискають до стіни і спеціальним гумовим валиком виганяють з-під нього залишки повітря і надлишки клею. Краї шпалер в місцях, де вони зустрічаються з плінтусом, дверними отворами і вікнами, слід обрізати ще до покриття полотна клеєм.

  • Використовуйте спеціальну тонкошарову фарбу для шпалер, вона підкреслює рельєф і не забиває текстуру шпалер. Це дозволить в майбутньому оновлювати інтер'єр, просто наносячи нову фарбу поверх старої. Ми рекомендуємо 5 перевірених продуктів для фарбування шпалер . Для нанесення краще використовувати валик.

  • Подбайте про колір основи. Якщо ви збираєтеся фарбувати шпалери в світлий відтінок, подбайте про колір підстави. Колір покривається стіни повинен бути рівномірним, оскільки флізелін - тонкий матеріал, і підкладка буде просвічуватися.

  • Чи не провітрюйте приміщення. Під час поклейки шпалер, в тому числі і шпалер під фарбування, тримайте двері і вікна в кімнаті закритими. Це необхідно для рівномірного висихання. В іншому випадку деякі ділянки шпалер можуть відклеїтися.

  • Сміливо мийте шпалери. Якщо ви використовуєте бамбукові шпалери - пам'ятайте, що вони не бояться вологи, тому що мають водовідштовхувальний шар. Не бійтеся їх мити, використовуйте для цього м'яку ганчірку або губку.

Шпалери під фарбування в нашому каталозі:

Торгові марки

Галерея інтер'єрів з використанням шпалер під фарбування Alaxar:

Галерея інтер'єрів з використанням шпалер під фарбування Alaxar:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама