Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Репер Гуф потрапив до в'язниці на шість діб за захоплення "коксом" і "травичкою"

У Красноярську сьогодні пройшов суд над одним з відомих виконавців вітчизняної реп-сцени - Олексієм Долматова, що прославився як Гуф і учасник групи CENTR. У Красноярську сьогодні пройшов суд над одним з відомих виконавців вітчизняної реп-сцени - Олексієм Долматова, що прославився як Гуф і учасник групи CENTR

Джерело: АР

Музиканту поставили в провину вживання наркотичних речовин, що з'ясувалося після того, як він зі своїми колегами по реп-цеху Slim'ом і Птаха дав концерт в місцевому нічному клубі Circus.

У ньому ж минулої ночі проходив рейд наркополіцейських, які затримали також двох музикантів, серед яких був Олексій Долматов.

LifeNews повідомляє, що репера ще напередодні ввечері перевірили на вживання наркотичних речовин в крайовому диспансері, однак суд вирішили відкласти на сьогодні тому, що біля будівлі судової колеги зібралися любителі творчості CENTR, які вимагали звільнити музикантів.

Цей інцидент вилився також в масштабну акцію в соцмережах, де фанати вітчизняної реп-культури організували флешмоб з хештегом #freeCENTR, #freeSlim і #freeGuf.

Однак, незважаючи на це, Олексій Долматов за рішенням Красноярського суду, отримав шість діб арешту.

Останнім часом в сфері російського шоу-бізнесу виникало чимало скандалів щодо зв'язків зірок із забороненими речовинами.

Правда.Ру повідомляла, що екс-учасник реаліті-шоу "Дом-2" Роман Тертишний (відомий серед шанувальників проекту як травень Абрикосов) звинуватив організаторів телепроекту в тому, що вони "підсаджують" своїх підопічних на наркотики.

Читайте останні новини Pravda.Ru на сьогодні

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама