Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Новинка! СКЛ - альтернатива гіпсокартону. Підходить для наружних робіт і вологих приміщень

Силікатно-кальцієвий лист (СКЛ) - вологостійкий матеріал для обробних робіт Силікатно-кальцієвий лист (СКЛ) - вологостійкий матеріал для обробних робіт. До складу СКЛ входять: вапно, кварцовий пісок, кремнеземні компоненти. В результаті термічної обробки даних матеріалів під тиском у вологому середовищі виходить міцне і водостійке речовина - силікат кальцію. Разом з кварцовим піском силікат кальцію утворює штучний камінь з високими характеристиками вологостійкості, міцності, зносостійкості, низьким температурним розширенням.

Силікатно-кальцієві листи застосовуються як для зовнішніх робіт, як то підшивка покрівлі, карнизів, оздоблення стін, облицювання будівельних конструкцій так і для внутрішніх - підшивка стель, оздоблення стін, монтаж перегородок. Так чим же хороші листи з силікату кальцію? І чим відрізняються СКЛ від гіпсокартону ( плити гіпсокартону , ГВЛ)?

Плити з силікату кальцію не вбирають вологу і зберігають розміри при температурних перепадах, не схильні до поразок грибками, цвіллю Плити з силікату кальцію не вбирають вологу і зберігають розміри при температурних перепадах, не схильні до поразок грибками, цвіллю. Тому даний оздоблювальний матеріал незамінний в умовах вологого клімату прибережних зон Чорного, Японського, Балтійського, Охотського морів в приміщеннях з високою вологістю, такі як лазні, сауни, басейни, душові.

Перфоровані силикатно-кальцієві листи підходять для підшивки покрівлі при установці вентильованого фасаду, вентильованої покрівлі. Перфорація дозволяє циркулювати повітрю під покрівлею, в підоблицювальна просторі вент-фасаду і виводити конденсат назовні.

СКЛ - матеріал пожежобезпечний - не підтримує горіння і не горить СКЛ - матеріал пожежобезпечний - не підтримує горіння і не горить. Має категорію НГ. Відсутність азбесту, отруйних і канцерогенних речовин роблять плити з силікату кальцію екологічним і безпечним матеріалом Дані переваги дозволяють використовувати плити з силікату кальцію для обробки громадських будівель, як то школи, торгові центри, лікарні, бізнес-центри, лікувальні установи. Тобто там, де вимоги до пожежної та санітарної безпеки дуже високі.

Варто відзначити, що силикатно-кальцієві листи легше і міцніше гіпсокартону (ГВЛ, гіпсокартону), тому з ними набагато легше працювати, транспортувати, переносити. Монтаж і обробка плит з силікату кальцію не вимагає високої кваліфікації та спеціальної підготовки. У процесі беруть участь ті ж інструменти, що і при роботі з гіпсокартоном (ГВЛ, гіпсокартону): ножівка, електролобзик, ніж, дриль, шуруповерт, шпатель. Плити кріпляться на металеві профілі для гіпсокартону товщиною не менше 0,5 мм або дерев'яні бруски. Поверхня СКЛ гладка і просякнута гідрофобними розчинами, тому готова без попередньої обробки до фарбування, наклейці шпалер, кахлю, плитки, ПВХ, нанесення штукатурки.


Так чим же хороші листи з силікату кальцію?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама