Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Стильна альтернатива: що таке IQOS і чим він краще звичайних сигарет

Твоє життя / Lifestyle

8 травня 2018

17 вересня 2018

Коваленко Андрій

Фото: Таїсія Куденко, прес-служба IQOS

Твоє життя / Lifestyle   8 травня 2018   17 вересня 2018   Коваленко Андрій   Фото: Таїсія Куденко, прес-служба IQOS   спецпроект   «Зізнатися в любові - дуже просто, набагато складніше доводити це кожен день

спецпроект

«Зізнатися в любові - дуже просто, набагато складніше доводити це кожен день!», - каже Керрі Бредшоу в «Секс і місто». Ще складніше, коли мова йде про любов до себе. І найвищий рівень складності - це любов до себе в мегаполісі, де життя мчить зі швидкістю таксиста, забуває пригальмувати на світлофорах.

Час-пік в громадському транспорті або в пробках на дорогах. Повітря, сірий від пилу і вихлопних газів. Поспіх, стрес, кава і сигарета замість повноцінного сніданку, добу на підборах, вечірки до світанку. Де тут встигнути подбати про себе?

Ми зацікавилися простими прийомами, здатними вписати турботу і любов до себе в ритм життя великого міста. Про 8 годин сну, 2,5 літрах води і 10 000 кроків на день вже писали всі. Ми ж розповімо про Лайфхак для тих, хто починає ранок з цигаркою на балконі, медитуючи на туманні вулиці і сонні вікна висоток. Тобто, для курців.

Куріння - звичка шкідлива. Але для деяких це - спосіб розслабитися і приділити трохи часу собі. Так що відмовитися від куріння не у всіх виходить. Але можна хоча б спробувати мінімізувати шкоду від сигарет. Це можна зробити за допомогою суперпопулярного і дуже естетичного гаджета для нагрівання тютюну IQOS . До речі, особливий фурор IQOS справив саме в світових мегаполісах - Токіо, Сеулі, Гонконзі, Осаці.

Що таке IQOS

IQOS - пристрій для нагрівання тютюну.

Коли тютюн в сигареті горить, виділяється близько 6000 шкідливих речовин, серед яких чадний газ, аміак, канцерогенні смоли. Всі ці сполуки погано впливають на стан шкіри і здоров'я дихальних шляхів.

IQOS НЕ підпалює тютюн, а нагріває його до температури 350 градусів. Цього достатньо, щоб курець отримав нікотин і відчув смак, але при цьому не вдихав шкідливі продукти горіння. За рахунок цієї технології кількість шкідливих речовин при використанні IQOS скорочується на 90-95% в порівнянні зі звичайною сигаретою. Заодно, сам процес стає «чистіше». Дим, попіл, запах на руках і волоссі відсутні.

Мабуть, цього достатньо, щоб принаймні, спробувати гаджет і, можливо, відмовитися від звичайних сигарет в його користь.

Ось кілька відгуків тих, хто його скуштував:

Ось кілька відгуків тих, хто його скуштував:

Стильна альтернатива

«Я не можу назвати себе постійним курцем, але іноді, в розпал дедлайну хочеться переключити увагу і трохи розслабитися, тримаючи в одній руці кави, а в іншій - сигарету. Проте, дорослі дівчатка прекрасно знають про вплив куріння на шкіру, про канцерогенних смолах і інших домішках, що завдають шкоди організму. Той факт, що технологія нагрівання тютюну скорочує кількість цих речовин на 90%, викликав у мене великий інтерес. Ну а стильний дизайн IQOS робить процес куди більш естетичним, ніж куріння звичайної сигарети. Чому б не спробувати? ».

Запах і дим не дратують

«На відміну від колеги, я курю регулярно і кидати поки не планую. Єдине, що бентежить мене зараз, це запах, який залишається на руках, волоссі і одязі - навколишні чують його, а не парфуми, що прикро. З IQOS цієї проблеми немає - він не виділяє диму і практично не пахне, то є необхідність завжди мати при собі освіжаючі дихання спреї і жуйки в принципі відпадає ».

Не треба виходити заради перекуру

«З прийняттям закону про заборону куріння в публічних місцях життя курців стала непростою - крім соціального несхвалення їм доводиться весь час залишати компанію, виходячи із закладу на вулицю або відходити на відстань від друзів і незнайомців. Зате користувачам IQOS раді в багатьох українських закладах - барах, ресторанах, салонах краси. Він не димить, не пахне і не заважає оточуючим ».

Він не димить, не пахне і не заважає оточуючим »

Дизайн девайса заслуговує окремого слова - і сам пристрій, і колірна палітра, і ергономічність продумані до дрібниць. Він легко поміщається в саму мініатюрну сумочку або кишеню і «йде» жіночій руці більше звичайної сигарети.

Ми ні в якому разі не закликаємо тебе курити. Якщо ти цього не робиш, круто! Але якщо ж така звичка за тобою помічена і кинути поки не виходить - має сенс пошукати їй менш шкідливу альтернативу!

Повна інформація про IQOS на офіційному сайті: iqos.ua

Де тут встигнути подбати про себе?
Чому б не спробувати?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама