Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Фасадний декор Сімферополь

Фасадний декор, якісні архітектурні елементи в Сімферополі і Криму, ліпнина на основі пінопласту і багато іншого пропонує компанія "Архитек". Ми працюємо в Криму з 2007 року.

Чи на землі знайдуться люди, які б не захоплювалися архітектурою різних старовинних будівель. Архаїчні міські вулиці підкорюють серця красою архітектурних форм будівель, в яких чути відлуння історії та чітко помітний оригінальний творчий задум іменитих майстрів. Сьогодні технічний прогрес у виробництві і розробці міцних і менш дорогих матеріалів робить архітектурний декор більш доступним для всіх, хто бажає оформити фасад приватного будинку котеджу в Криму і Сімферополі.

Архітектурний декор міцно закріпився і прекрасно зарекомендував себе в рядах декоративних елементів фасаду ще з часів Античній Греції. Саме звідти бере свій початок архітектурний фасадний декор сучасного типу, а також архітектурні елементи, які найбільш знайомі кожному з нас. Вишукані елементи архітектури знайшли своє відображення в сучасній практиці і здатні надати будівлям нашого часу винятковий і оригінальний зовнішній вигляд.

У далекій давнині, серед усіх архітектурних составляющі' декору фасадів особлива увага приділялася пілястрам і колонах. Висічення даних архітектурних надмірностей з каменю, його обробка - воістину безсмертний мистецтво і копітка ремесло. Пізніше архітектори стали використовувати декоративні елементи накладного типу на гіпсовій основі. Гіпс - досить гнучкий і пластичний матеріал, з допомогою якого можна втілювати в життя будь-які елементи і форми. Однак даний матеріал має і свої, хоч і незначні, але все ж, недоліки. Основними з них є крихкість і недовговічність.

Для увічнення декоративних архітектурних елементів з часом став використовуватися бетон. Він набагато міцніше ніж гіпс, однак, має більшу вагу. Така технологія не була оптимальною, з точки зору трудовитрат, в зв'язку з чим будівельники всього світу прагнули до створення більш успішного вирішення. Кожен мріяв винайти або відкрити для себе матеріал для виготовлення архітектурних елементів, що поєднує в собі довговічність, легкість і доступну вартість.

Сьогодні виробничі технології зробили гігантський стрибок вперед. Як наслідок було створено безліч оздоблювальних і будівельних матеріалів дозволяють створювати міцні і надійні архітектурні елементи; Сімферополь - це один з перших міст всього пострадянського простору, в якому

подібні технології побачили світ. Створювані архітектурні варіанти фасадного декору забезпечують мале навантаження на фасад будівлі, з точністю передають бажані, навіть найбільш витончені його форми, за рахунок чого, власне, зменшується термін виконання будівельно-оздоблювальних робіт.

Традиційно архітектурні елементи - це колони, карнизи, лиштви, консолі, русти, капітелі, балюстради, пілястри та ін. Дані архітектурні елементи, в Сімферополі зокрема, вже давним-давно виготовляються з альтернативних матеріалів. Одним з таких матеріалів є пінополістирол.

Практичний, а головне порівняно дешевий архітектурний декор на основі пінопласту - найкраща альтернатива будь-яким традиційним матеріалам!

В основі його виготовлення лежить порівняно нова, проте достаточноно ефективна технологія, яка була успішно взята сучасними архітекторами на озброєння. Головним її перевагою є те, що архітектурні елементи на основі даного матеріалу здатні імітувати важкі природні матеріали, не збільшуючи при цьому навантаження на фундамент і стінові конструкції. Пінопластові архітектурні елементи в Сімферополі стоять на порядок дешевше архітектурного декору з гіпсу, поліуретану та бетону.

Завдяки використанню архітектурних елементів декору для оздоблення фасадів, Ви зможете надати споруді неповторний античний дух, а також відчуття затишку і розкоші. Декоративні архітектурні елементи створять неповторний фасадний дизайн, прикрашаючи непривабливі стіни будинку, перетворюючи їх в справжній шедевр архітектурного декоративного мистецтва. Ви зможете додати фасаду будівлі враження завершеності завдяки таким декоративним архітектурним елементам:

  • бази;
  • капітелі;
  • колони;
  • карнизи;
  • балясини;
  • балюстради;
  • поручні;
  • пілястри.

Якщо ви бажаєте вибрати і придбати архітектурні декоративні елементи, а також ліпний декор в Сімферополі і Криму , Найкращим рішенням буде звернутися до професіоналів "Архитек"

Сьогодні побудувати будинок - це тільки півсправи, оскільки будівля без архітектурних елементів буде безликої, позбавленої індивідуальності. Архітектурний декор додасть дому неповторності, зробить його оригінальним і виділить серед інших будівель. Ліпний декор на основі пінопласту надає будівлі стильний і закінчений зовнішній вигляд, перетворюючи фасад. Використовуючи архітектурні декоративні елементи для оздоблення фасаду, Ви зможете підкреслити неповторний стиль будинку. Наші архітектори та майстри ремонтно-оздоблювальних робіт допоможуть підібрати оптимальний варіант архітектурного декору для Вас і втілити Ваші архітектурні задумки в життя.

До переваг архітектурних елементів на основі пінопласту відносяться наступні аспекти:

    • Легкість монтажу;
    • Стійкість до впливу вологи і води;
    • Мала вага виробів;
    • Відсутність у складі виробів хімічних сполук, шкідливих для здоров'я людини;
    • Матеріал не має запаху, не отруйний і не утворює пилу;
    • Чи не схильний до утворення цвілі і гниття.

На пенопластовую основу ми наносимо спеціально захисне покриття. Надійні, морозостійкі і міцні, матеріали будуть готові до найбільш суворих умов служби: вітер і град, дощ і сніг, а також перепади вологості і температур. Ви підберете прекрасний варіант з числа пропонованих тумб, карнизів, пілястр, наличників і порталів. Все, що Вам необхідно буде зробити - це звернутися до наших менеджерів

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама