Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

«Останні джедаї»: Джордж Лукас порушив мовчанку

Людина, відповідальний за появу на світ кіносеріі «Зоряні війни», - Джордж Лукас - подивився другу частину відродженої саги. Картина «Останні джедаї», по суті є восьмим епізодом, була показана голлівудської публіці 10 грудня інші ж глядачі отримають можливість побачити її вже сьогодні. Лукас, подивившись картину, залишився задоволений. Цікаво, що попередня частина - «Пробудження Сили» - викликала у нього протилежну реакцію: режисер розкритикував студію Disney за ретро-підхід до створення картини. Людина, відповідальний за появу на світ кіносеріі «Зоряні війни», - Джордж Лукас - подивився другу частину відродженої саги

«Останні джедаї»: Джордж Лукас порушив мовчанку

Виданню The Hollywood Reporter вдалося з'ясувати у агента режисера, сценариста і продюсера Джорджа Лукаса враження від перегляду фантастичного екшену «Зоряні війни: Останні джедаї», який сьогодні виходить в широкий прокат. Лукас подивився картину на голлівудській прем'єрі, що відбулася 10 грудня, а після сеансу встиг поспілкуватися з режисером фільму Райаном Джонсоном .
За словами Конні Віттон - агента Джорджа Лукаса - творець «Зоряних воєн» назвав фільм «красиво знятим»:
Трейлер фільму «Зоряні війни: Останні джедаї»
Найперша частина «Зоряних воєн» - «Нова надія» - вийшла на екрани в 1977 році: вона заробила в прокаті (з урахуванням перевипуску) більше $ 775 млн, а її виробництво коштувало студії $ 11 млн. Після виходу на екрани першої трилогії Джордж Лукас прийняв рішення зняти ще три приквела. Пізніше другу трилогію, як шанувальники, так і критики, звинуватили в зайвій використанні візуальних ефектів. У 2012-му було оголошено про продаж компанії Lucasfilm, яка належить Лукасу, студії Disney за $ 4 млрд. При цьому сам режисер відмовився від роботи над сьомим, восьмим і дев'ятим епізодами оновлених «Зоряних воєн».
Трейлер фільму «Зоряні війни: Пробудження сили»

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама