Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Опера для всіх

  1. Велика опера під відкритим небом
  2. Опера в прямому ефірі на площі

© Wiener Staatsoper / Michael Pöhn

Оперні та балетні вистави можна побачити і перед віденською Державної оперою - в прямому ефірі, на відеоекрані. У квітні, травні, червні та вересні, а також в новорічні свята, на площі Герберта фон Караяна глядачі можуть безкоштовно насолодитися кращими виставами під відкритим небом.

У Відні опера так чи інакше має відношення до кожного. Щоб провести прекрасний вечір, повний музики і співу, навіть не потрібен квиток до віденської Державну оперу. «Опера в прямому ефірі на площі» транслюватиметься в квітні, травні, червні та вересня, а також в новорічні свята - з 27 грудня по 1 січня, включаючи трансляцію опери Штрауса «Летюча миша» 31 грудня в рамках новорічної стежки .

За один сезон віденська Державна опера транслює на величезному світлодіодному відеоекрані площею 50 м² більше 80 вистав в прямому ефірі. У студії Державної опери відеорежисер за допомогою восьми HD-камер з дистанційним управлінням готує ідеальну запис трансляції.

Велика опера під відкритим небом

У той час як за недорогі стоячі місця в Віденської Державної опери щовечора йдуть запеклі битви, зовні, на площі Герберта фон Караяна, можна з комфортом і абсолютно безкоштовно насолодитися виставою, сидячи під відкритим небом. 180 стільців виставляють під час кожної прямої трансляції. Приблизно за півгодини до початку вистави на відеоекрані з'являється інформація про твір і складі виконавців.

Тут ви знайдете докладну програму.

Опера в прямому ефірі на площі

Квітень / травень / червень і вересень, а також з 27.12. по 1.1. - при будь-якій погоді
Трансляції з субтитрами німецькою мовою

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама