Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як утеплити балкон своїми руками?

  1. Головні помилки при утепленні балкона своїми руками
  2. Основні етапи утеплення балкона



Квартирне балкон може бути використаний для різних цілей. Деякі зберігають на балконі різні речі. Інші застосовують його, щоб сушити білизну. Третім подобається відпочивати на балконі. При бажанні на балконі можна облаштувати маленьку кімнату. Як би там не було, утеплювати балкон дуже важливо. Цьому моменту рекомендується приділити багато уваги. Якщо хочеться дізнатися, як утеплити балкон своїми руками - читайте нашу статтю.

Головні помилки при утепленні балкона своїми руками


Які помилки люди допускають при утепленні балкона?

Люди, що займаються утепленням балкона самостійно, як правильно помиляються в наступних моментах:
  • Хочуть все зробити швидко! - це головна з помилок.

Нерідко люди поспішають і швидко утеплюють балкон. Як правильно, вони просто замазують шпаклівкою щілини, встановлюють теплі вікна і включають радіатор в розетку. В такому випадку тепло йде з квартири через невеликий балкон. Нерідко власники квартир цього дивуються.

  • Неякісні матеріали.

Деякі використовують матеріали низької якості. Так що, утеплення балкона - важливе питання. Думати над ним треба ще до того, як розпочато такі роботи. Простору на балконі зазвичай буває багато. Тому через погані вікон або неправильно укладеного статі може бути витік теплих потоків повітря.

Щоб максимально захистити від холоду не тільки балкон, але і квартиру, рекомендується послідовно виконувати рекомендовані дії. Таким чином можна заощадити чимало часу і отримати утеплення відмінної якості.

Основні етапи утеплення балкона

Етапи утеплення балкона своїми руками

Етап 1 - Підготовка

Починати слід з підготовки. Для цього демонтуйте застарілу балконну раму. Приберіть все речі, які знаходяться на балконі. Не забудьте підготувати підлоги зі стінами. Читати далі

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама