Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Оздоблення і обшивка балкона вагонкою своїми руками покрокова інструкція

  1. Підготовчі роботи
  2. Процес обшивки балкона вагонкою. Покрокова інструкція

Якщо вам хочеться створити затишну природну атмосферу в панельному будинку на балконі, то наша порада обшийте його дерев'яною вагонкою. балкон це -то місце в будинку, де можна насолодитися свіжим повітрям, розслабитися і відволіктися від звичної обстановки в квартирі .

Такий матеріал як вагонка не тільки додасть вашому балкону візуальну атмосферу натуральності та захищеності завдяки декоративним якостям, а й може, забезпечить відмінну звукоізоляцію, теплоізоляцію, а також додасть гладку рівну поверхню стін і стель.

Одним з його переваг - це простота і зручність в його монтажі. У даній статті ми хочемо детально описати такий процес, як обробка балкона вагонкою з натуральної деревини, закріплюючи фото і відео інструкціями і матеріалами. Вивчивши наші поради і рекомендації, все оздоблювальні роботи по обшивці балкона не уявити неважко, зробити своїми руками, не вдаючись до дорогих послуг фахівців.

Підготовчі роботи

Перш ніж почати обробку балкона, насамперед, потрібно заздалегідь продумати і спланувати всі деталі, починаючи від візуалізації майбутнього інтер'єру, виміру площі приміщення, вибором матеріалу, і підготовкою необхідних інструментів.

Обшивка балкона всередині фото оформлення вагонкою

Продумуючи дизайн, в першу чергу слід визначитися, яким матеріалом провести обробку балкона зсередини (натуральної деревини, ПВХ або МДФ панелями ), Який зробити стелю просто побілити або ж обробити тієї ж вагонкою, чи потрібно освітлення, якщо так, то в якому місці. Розрахувати площу для розрахунку і покупок потрібного матеріалу, якщо площа балкона дозволяє можна додатково зробити тумбу і шафа, навіть посадити квіти.

Як правильно вибрати вагонку своїми руками відео

З інструментів вам буде потрібно:

  • Дриль, шуруповерт електричний і лобзик з пилою по дереву;
  • Рулетка, ножівка по дереву, кутник і олівець;
  • Рівень будівельний, сокиру і молоток;
  • Цвяхи 30 мм, дюбель цвяхи, саморізи по дереву 50 мм, 75 мм, 90 мм.

Процес обшивки балкона вагонкою. Покрокова інструкція

Якщо ви любите натуральне дерево, то обробка балкона з натуральної деревини ваш варіант. На відміну від ПВХ і МДФ панелей, матеріалу з деревини не страшні ні морози, ні спека і механічні пошкодження. Що характерно такий матеріал спочатку нічим не оброблений, на ваш вибір, ви можете його обробити або морилкою (зберігши структуру дерева), маслом або лаком (щоб уникнути деформації при висиханні), або будь-якою фарбою, вибираючи колірну гамму поєднуючи з інтер'єром приміщення.

Обшивка балкона вагонкою своїми руками фото

Вибирати матеріал з деревини слід класу «А», так як в ній міститься менша кількість сучків. Сорт вагонки для обробки балкона, бажано підібрати з хвойних порід, так як хвоя більш стійка до появи цвілі і гниття.

Якщо при обшивці застосовується матеріал як вагонка, то балкон повинен бути обов'язково засклений і утеплений. Насамперед потрібно встановити обрешітки з перетином 20 х 40 мм, бажано їх спочатку обробити антисептиком. Кріпляться обрешітки саморізами за допомогою шуруповерта перпендикулярно напрямку монтажу вагонки, крок між обрешітки має становити 40 - 50 см. І 30 см. Якщо це стеля. Коли одна сторона закінчена кріпленням рейок, потрібно перевірити його на рівність монтажним рівнем.

Як кріпити вагонку відео інструкція

Якщо стіна нерівна, під обрешітки, підкладається шматок фанери або бруса, доводячи до стану рівності, закріплюючи довгими саморізами або дюбель цвяхами в залежності від матеріалу стіни. Нижній ряд рейок риштувань слід розташовувати від статі в межах 3 -5 см, для подальшого кріплення підлогового плінтуса. Верхній ряд, на рівні кріплення елементів стелі. Обрешітки також слід кріпити по кутах і навколо віконних і дверних прорізів. У приміщеннях, де дуже волого, рекомендується використовувати пластикові або металеві обрешітки.

Монтаж першої дошки проводитися з кута, закріплюючи саморізами до решетування по всій висоті. Але перед тим як на балконі кріпити вагонку до решетування перевірте рівнем рівність установки. Далі наступна дошка з'єднується за допомогою паза з першої і т.д. Щоб закрити стики в кутах можна використовувати дерев'яну жолобник або плінтус, закріплюючи їх маленькими цвяхами.

Обшивка балкона вагонкою: покрокова інструкція відео

Після завершення робіт, матеріал слід покрити захисним складом, можна використовувати акриловий лак, після висихання лаку, поверхню прошліфуйте наждачним папером, поки поверхня не стане гладкою, що додасть поверхні вагонки, ідеально гладкі і красивий вид.

Як бачите, обробка балкона вагонкою зовсім не важко і зробити це можна своїми руками.

Схожі статті

  • Обшивка балкона вагонкою і варіанти захисних, декоративних покриттів лицьового боку матеріалу

    Затіявши ремонт на балконі, не замислюйтесь, який буде його внутрішнє оздоблення Затіявши ремонт на балконі, не замислюйтесь, який буде його внутрішнє оздоблення. Відразу ж відкидайте геть думки про фарбування стін, облицювання плиткою або ...

  • Гідроізоляція балкона своїми руками, чому тече балкон після скління, як усунути протікання, поради як зробити герметизацію стелі балкона

    Сьогодні балкон або лоджія не використовуються в якості комори, де зберігаються різні непотрібні речі Сьогодні балкон або лоджія не використовуються в якості комори, де зберігаються різні непотрібні речі. Кожна сім'я намагається переобладнати свій балкон, ...

  • Обшивка вагонкою всередині лазні своїми руками: як правильно вибрати і кріпити матеріал

    Вагонка вважається ідеальним рішенням для обробки парної, адже саме натуральне дерево створює необхідну атмосферу і добре тримає тепло Вагонка вважається ідеальним рішенням для обробки парної, адже саме натуральне дерево створює необхідну атмосферу і добре тримає тепло. Плануючи ...

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама