Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Розсувне засклення балконів, розсувне скління лоджій, ціни

  1. Приклади робіт
  2. Скільки коштує засклити балкон (лоджію)?
  3. Переваги використання розсувних систем
  4. Зателефонуйте нам за багатоканальним телефоном +7 (495) 744-00-77
  5. Чому ми?
  6. Засклення балконів: як працює наша команда
  7. Як оформити заявку і замовити скління балкона?
  8. Дивіться також
  9. Приєднуйтесь до груп нашої компанії в соцмережах

Розсувне скління балкона оптимально як для квартири багатоповерхового будинку, так і для невеликого заміського будинку або котеджу

Розсувне скління балкона оптимально як для квартири багатоповерхового будинку, так і для невеликого заміського будинку або котеджу. Даний тип скління оптимально доповнить інтер'єр балкона або лоджії, створить атмосферу затишку і комфорту.

Розсувне скління лоджії - це ще й можливість збільшити корисну площу житла, позбутися від пилу і шуму. Найбільшого поширення серед провідних фахівців отримали PSK-портали.

Приклади робіт

Існує два види розсувного скління:

  1. алюмінієве скління (Легке) «PROVEDAL» (Відвідав) - передбачає холодний тип скління алюмінієвим профілем. Система «PROVEDAL» характеризується особливою якістю, високою міцністю і довговічністю. Ще одним з безперечних достоїнств даної системи є її невисока вартість.
  2. пластикове скління (На основі паралельно-зсувний системи "Портал") - це так зване тепле скління, яке дозволяє зберігати тепло на балконі навіть взимку, а при додатковому утепленні, дозволяє отримати з нього повноцінну кімнату.

Для теплого скління балконів і лоджій ми використовуємо пластиковий профіль від провідного світового виробника:

Скільки коштує засклити балкон (лоджію)?

Компанія «Домашній проект» надає можливість дізнатися орієнтовну вартість заскління балкона або лоджії за своїми розмірами.

Зробити це ви можете, відправивши заявку на розрахунок.

Ми пропонуємо Вам скління балкона в розстрочку!

При цьому, підсумкова ціна не зміниться - послуга безвідсоткова!

Переваги використання розсувних систем

Скління з використанням розсувних систем є складною процедуру, яка може супроводжуватися додатковими роботами, такими, як обробка або утеплення. Тому дуже важливо, щоб весь комплекс заходів виконували кваліфіковані фахівці.

Замовляючи розсувне скління балконів в компанії «Домашній проект» ви отримуєте ряд незаперечних переваг:

  • Функціональність. Розсувний спосіб скління на відміну від поворотних систем економить простір. Крім того, така конструкція дуже зручна у використанні.
  • Широкі можливості. Наші фахівці якісно засклити балкон абсолютно будь-якої конфігурації.
  • Естетика. Розсувна система має привабливий і акуратний зовнішній вигляд. Таким чином, вона гармонійно впишеться в будь-який інтер'єр.
  • Надійність. Ми використовуємо надійні системи, яким довіряють фахівці в усьому світі, а також якісну імпортну фурнітуру.

Зателефонуйте нам за багатоканальним телефоном +7 (495) 744-00-77

Отримайте безкоштовну професійну консультацію прямо зараз!

(Очікування відповіді в робочий час не більше 5 хв)

Чому ми?

Працюємо з 2001 року

Гарантія на монтаж - 5 років

Передоплата від 10%

Мобільний офіс 7 днів на тиждень

Виготовлення складних виробів

90% клієнтів рекомендують наc

Засклення балконів: як працює наша команда

У вартість послуги, що надається входить:

ЗамірЗамір

Виїзд замірника обов'язковий завжди, так як помилки у вимірах можуть привести, в підсумку, до проблем при установці і подальшій експлуатації. Крім того, тільки фахівець може оцінити конструктивні особливості конкретного балкона або лоджії. Виїзд замірника обов'язковий завжди, так як помилки у вимірах можуть привести, в підсумку, до проблем при установці і подальшій експлуатації Консультація інженера-конструктора
Професійні рекомендації, точний розрахунок при виїзді на адресу клієнта і оформлення договору. Виготовлення від 5 днів
Стандартні прямокутні, кутові, радісно - наше виробництво дозволяє виготовити балконні системи будь-якого типу і кольору. доставка
Ми заздалегідь домовляємося з Замовником на зручний для нього день і час доставки. Транспортування здійснюється спеціально обладнаним автотранспортом. монтаж
Наші фахівці, при необхідності, проведуть демонтаж старого скління. Установка конструкцій проводиться з гарантією, фахівцями, які виконують таку роботу вже багато років. Вивіз сміття
Ми звикли залишати після себе порядок. Будівельне сміття і старі вікна, при бажанні клієнта, ми вивозимо самі.

Як оформити заявку і замовити скління балкона?

Якщо Ви вирішили склити балкон або лоджію, залишити заявку для виїзду зморщок ви можете будь-яким із зазначених нижче способом. Точний розрахунок вартості буде проводитися фахівцем на місці. замовивши наші послуги через сайт ви отримаєте безпрецедентні знижки!

  • Телефон: +7 (495) 744-00-77 (багатоканальний).
  • викличте зморщок і вас чекає знижка на скління
  • Розрахуйте орієнтовну вартість на нашому калькуляторі і надішліть нам запит для уточнення даних і ціни.
  • Немає часу або незручно дзвонити? У заявці ви можете вказати свої контакти і точний час, коли наш менеджер зможе зв'язатися з вами.
  • Потрібен час подумати? Додайте наш сайт в закладки , Щоб легко знайти нас в наступний раз - ми надійна компанія!

Дивіться також

Приєднуйтесь до груп нашої компанії в соцмережах

У наших групах ви знайдете найактуальніші новини, акції та фотографії наших робіт.

Як оформити заявку і замовити скління балкона?
Немає часу або незручно дзвонити?
Потрібен час подумати?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама