Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Утеплення підлоги на балконі - ціна в Москві

  1. Практично використовувати теплі підлоги на балконі?
  2. Переваги теплої підлоги для балкону:
  3. «ЕлітБалкон» - ваш балкон в надійних руках

У вас є балкон? Тоді чому б не подумати про його використанні напротязі? Ви нічого не втратите, зате виграєте додатковий простір для облаштування зимового саду, робочого кабінету, ігрової кімнати або зони відпочинку. Єдине, що залишається незрозумілим - питання опалення. Компанія «ЕлітБалкон» знає рішення - тепла підлога для балкона.

тепла підлога

Практично використовувати теплі підлоги на балконі?

Система обігріву «тепла підлога» - це зручний і сучасний спосіб опалення приміщення, що складається з нагрівальних матів і регулятора потужності. Конструкція безпечна, практична і ефективна. Цікаво, що тепла підлога можна використовувати не тільки в якості додаткового обігріву, але і в ролі основного джерела опалення. Цим ми і рекомендуємо скористатися, облаштовуючи свій балкон.

Система «тепла підлога» не займає додаткового простору, не заважає при пересуванні і дає можливість втілювати дизайнерські задумки, чого не скажеш про великогабаритних конвекторах, «крадуть» додатковий простір. Але це ще не все. Ми співпрацюємо з відомими російськими та зарубіжними виробниками, які виготовляють сучасні варіанти, які не потребують заливки бетонної стяжки. Тепер ніяких брудних і запилених робіт - кабель кладеться прямо під підлогове покриття, забезпечуючи рівномірне прогрівання.

Переваги теплої підлоги для балкону:

  • Швидкий обігрів приміщення. Кабель моментально нагріває підлогу, який, в свою чергу, починає віддавати тепло в кімнату. Було також доведено, що нагріті предмети швидше і ефективніше обігрівають приміщення, ніж гаряче повітря.
  • Економія простору. Єдине, що залишається на увазі - невеликий регулятор потужності у вигляді красивої білої коробочки, яку можна прикріпити під вікном.
  • Безпека. Кабель знаходиться в надійному шарі ізоляції, тому він не представляє загрозу для людини. Грайте з дітьми на підлозі, що не переживаючи за їхнє життя і здоров'я.

Грайте з дітьми на підлозі, що не переживаючи за їхнє життя і здоров'я

Може дешевше перенести радіатори центрального опалення? Так, це і правда буде дешевше. Але такі дії категорично заборонені і караються великим штрафом. Ми настійно рекомендуємо вам не займатися такою самодіяльністю, оскільки це може привести до порушення роботи всієї опалювальної системи.

«ЕлітБалкон» - ваш балкон в надійних руках

Ми займаємося ремонтом балконів, лоджій і знаємо, які опалювальні прилади краще використовувати для таких невеликих приміщень. Пропонуємо вам ознайомитися з сучасними і надійними варіантами:

  • Тепла підлога Alumia . Зберігає всі тепло внизу, біля підлоги, не утворюючи холодні «кишені» внизу. Алюмінієва фольга рівномірно розподіляє тепло по всій поверхні кабелю, не створюючи теплову «зебру». Детальніше…

Детальніше…

  • Плівкова тепла підлога SLIM HEAT . Виготовляється з карбонової нагрівальної плівки, яка витримує будь-механічне пошкодження і навантаження. Система відрізняється абсолютною безпекою і економічністю. Детальніше…

Детальніше…

  • ТОНКИЙ тепла підлога НАЦІОНАЛЬНИЙ КОМФОРТ (НК) . Складається з нагрівального кабелю, який приклеюється до самоклеющейся склосітці. Він повністю відповідає існуючим нормам безпеки, виготовляється на сучасному обладнанні і проходить ретельний контроль якості ще на виробництві. Детальніше…

Детальніше…

Фахівці нашої компанії виконають установку і розробку системи «тепла підлога» будь-якого типу з обов'язковим професійним підходом. При цьому ми завжди враховуємо фінансові можливості замовника і надаємо грамотні рекомендації по вибору обладнання і варіантів установки теплих підлог. З радістю встановимо електричну теплу підлогу в одному з наведених нижче конструктивних варіантів:

  1. Нагрівальний кабель. Дозволяє формувати площа опалення будь-якої форми. Призначений для монтажу в шар стяжки, який повинен володіти товщиною не менше 50 мм. Відрізняється складністю монтажу: вимагає ретельного розрахунку перед установкою, а також обов'язкового шару утеплювача під гідроізоляційним покриттям. Експлуатація теплої підлоги буде можлива тільки після повного висихання шару стяжки, який може зайняти до чотирьох тижнів.
  2. Нагрівальні мати. Оптимальний варіант для приміщень, де неможливо реалізувати цементно-піщану стяжку. Мати являють собою нагрівальний кабель, попередньо встановлений і закріплений до сітчастої основі з певним кроком. Більш прості в установці і не вимагають особливих попередніх розрахунків. Встановлюються в шар клейового розчину під підлоги керамічною плиткою. Після проведення робіт підлогу відразу готовий до експлуатації без необхідності очікування висихання стяжки.
  3. Інфрачервона тепла підлога. Формується з надтонкого плівкового матеріалу, який випромінює безпечне інфрачервоне випромінювання. Найпростіший в монтажі матеріал, який можна використовувати для будь-яких умов. Пол використовується в поєднанні з будь-якими покриттями - ламінатом, лінолеумом, керамічною плиткою, паркетом і т.п.

Хочете насолоджуватися затишком свого балкона в будь-який час року? Тепла підлога для балкона - єдино вірне рішення. Якісна, довговічна і ефективна - така система принесе задоволення від експлуатації і створить комфортну атмосферу всередині. Наш майстер готовий виїхати до вас для зняття замірів, відповідей на ваші питання і оголошення остаточної вартості. Зв'яжіться з нашим менеджером для отримання додаткової інформації.

Практично використовувати теплі підлоги на балконі?
Тоді чому б не подумати про його використанні напротязі?
Практично використовувати теплі підлоги на балконі?
Може дешевше перенести радіатори центрального опалення?
Хочете насолоджуватися затишком свого балкона в будь-який час року?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама